Факт, ние си знаем - сега Фифо, другата седмица - Мишето. Туй то. Само че, продукцията обърка сметките. Ако наистина днес отпадне Валерко - видно от промото, поне за мен, а в петък Цецо и Касим - нещо, което още миналата седмица предположих, то племената остават 6-6-6. Което значи следващата седмица разформироване, и нови пионки в ръцете на Евгения. Грешка, идват нови части от пъзела, и ще се наложи нова подредба. Да видим.
Като аргумент. При все, че сините пропуснаха именно двойните елиминации. После, когато жълтите идваха за битката за територия, и сини, и червени “учудени“, че жълтите са седем, и се “мъчат“ да видят кой точно го няма. Офффф, аматьорска работа.
/, минава тя, Мани изпада в размисъл, казва на Фейгин, тя кахърна, мислят, умуват.....ще викат Баш майстора, тоест, самия БОС. Идва шефа, изнася една нравоучителна реч на тема що е то чувството за самосъхранение и има ли то почва в сериал като този, Мани изказа нещо от рода на “аз мисля.....“, при което в стил Евгения Алекса я прекъсва - “няма да мислиш....за напред, ще мислиш за СЕГА“. Така е, няма мисъл, напред решава продукцията, факт. И после, на съвета за капитан, с помощ от публиката, ТБС си спечели своето. Единствения неразбрал зрител Касим, който и има наглостта да не гледа шефа в очите, вероятно ще е с червен картон при първа възможност. Край на действие поредно! Препоръчани теми