💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 649
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Diavolo

Мисля, че сме доста първични и честни спрямо това, което ни покажат. Обективни не бих казал, защото коментираме нещо конректно показано от продукцията, а цялостната картинка е добре замаскирана. Трудно се сдържаме да не нахокаме нередно действие или постъпка. Може да употребяваме по-често някои обръщения към самите участници, но то е по-скоро ние да си поддържаме шоу между нас. Все пак форумът е за забавление.

# 751
  • София
хахах ти наистина не харесваш Филип никак Smile
По принцип си права да, но това не оневинява и това, което Алекса прави. Той още от влизането си критикува първо Непобедимите, че не пазят пандичката, а играят стратегически, сега го прави и с Илиян, който е супер свежест със стратегията си в това племе. Ако той също не използваше стратегия (най-малкото мафиотския принцип ала Бостън Роб) нямаше да има проблем.

Разбирам все пак, че намекваш, че масово хората не са обективни - което може би е така. Но лично за мен това е проблемът при Алекса - твърде голямата острота в действията (ако си спомниш и в Winners at War тогава всички много се дразниха на Бостън Роб, че ги натиска така и директно си го елиминираха, та тук мен като зрител също ме дразни хаха)
Никак. Bowtie Но и Алекса не харесвам - той има множество проблеми, ако на мен някой ми говори така, както той си позволява да говори на Касим или Илиян, дори още по-лошо, ако той се държи така с някого в мое присъствие, аз бих се скарала с него открито, имам проблем с неправдата. Smiley Но със сравнението си исках да илюстрирам точно това, че двама участници, които в една ситуация са постъпили еднакво, предизвикват различни реакции, защото единият е по-хоресван от другия. Този феномен го наблюдавахме и когато Алекса нападна двама различни участници - Веселина и Илиян, в едната беше упрекван, в другата - подкрепян. Всяко мнение по принцип е субективно по начало, дори тук ни се напомня периодично за това. Между другото, Бостън Роб имаше подхода на Кръстника, но не и агресията на Алекса, me thinks. Relieved

# 752
  • Другата България
Интересно как хората масово не са обективни, но пък са на едно мнение за нещо, за което други хора смятат, че са обективни, само защото подкрепят неговия опонент. Аз винаги съм уважавала чуждото мнение, но наистина в него да има обективност, а не лични пристрастия, което винаги изкривява преценката. Това го казвам от личен опит, защото и аз бях така. Сега обаче съм склонна да посоча грешки и недостатъци и на харесваните от мен участници, докато не всеки е склонен да го направи. И предполагам именно това дразни. Мен не, вече не, но наблюдавам масовост в тези....как да кажа, противопоставяния на любими участници. Говоря основно за ФБ, и в ИГ чета коментари, тук учудващо дори за мен почти всички харесват едни и същи, и не харесват едни и същи, поне до момента.

# 753
Ако Алекса спечели капитанската битка, не мисля, че ще вземе сабите. Вече видяхме, че Валери ги отказа веднъж и според мен би могъл да ги откаже още веднъж. Зорито обаче ми е пълна енигма. Нея не мога да я разгадая какво би избрала, ако спечели. Хем мисля, че не би избрала сабите, хем след това се разубеждавам сама. Може би зависи как ще я баламосат Димо и Ралица. Simple Smile
Обаче каквото и да стане или да не стане днес със сабите, съм дълбоко убедена, че накрая по един или друг начин ще отидат у Джаферович.

# 754
  • София
По-голяма глупост скоро не бях виждал в Игрите.
Да държиш капитанството и да го дадеш пред заплахи е капитална грешка. Дали ще те запазят щом използват такива методи на заплаха.
Мани сгреши тук
Дано ѝ коства продължаването във формата. Изобщо не съм толкова добра, колкото Илиян, не толкова заради предателство, а заради глупост. Smile

# 755
Diavolo

Мисля, че сме доста първични и честни спрямо това, което ни покажат. Обективни не бих казал, защото коментираме нещо конректно показано от продукцията, а цялостната картинка е добре замаскирана. Трудно се сдържаме да не нахокаме нередно действие или постъпка. Може да употребяваме по-често някои обръщения към самите участници, но то е по-скоро ние да си поддържаме шоу между нас. Все пак форумът е за забавление.
Именно. Още в началото на темата изкоментирах, че за да чете участник тук трябва да има много здрави нерви и известна доза мазохизъм, голямо чувство за хумор и ... абе въобще не му е работа на текущ участник да чете тук.
Включително и любимците. Ама съвсем не ги съветвам да ни навестяват.
Нищо лично, ние не ги познаваме и често можем да прекалим.

# 756
Най-запомнящия се момент от снощи- как Гого се стовари от 5 метра, тупна по гръб и каза, че нищо му няма. Признавам, че съм от тези, които не държат в коментарите тук да са последователни. Днес ми харесва едно, утре друго. Всичко това е за разтуха. Има къде да правим наука, ако това ни е целта. В минали години имаше участница тук, която изнамираше предходни наши мнения, за за ни начуква канчетата. Много неприятно. Понеже и ние не сме съвършени- какво да се сърдя на тези младежи отишли там да влачат тежести, за да ме забавляват. Е, някои ме дразнят. Но после хоп- и изведнъж ми показват някой жест или реплика, които ми припомнят, че нищо не знам за случката. Сега не ми хареса т.нар. поздрав на Гого. Като че ли чу, че е в бг мама има "мама" и се стресна. За едно младо момче "мама" е друга възрастова и поколенческа аудитория. А жалко. Хубава вечер!

# 757
  • София
Не е това, всички го занасят в лайфовете, че е масовия любимец тук в Бг мамата, за това и го бъзна така Чакалчето на срещата.

Илиян отговаря в инстаграм за решението на Мани:
с две думи:
Не е ОК с това решение, което смята за стратегически грешно, но го приема, защото Мани е свикала коалицията и им е разказала всичко и за съмненията си, а не го е направила тайно и да му забие нож в гърба при самото гласуване. Също така отчита, че Мани се е уплашила след вербалния натиск от страна на Алекса.

Ама баш!

Пак съм тук ; винаги се завръщам
😀😉

# 758
  • София
И бонбонът пуска срамежливата усмивка.

Тук аз си представям едно сладко тригодишно детенце Grinning

Хахах, горе-долу. Ама Цецо ли го тупна така в сторито? Горкото Гогче, как залитна милото.
И да добавя, има там някакви непознати девойки, проследете им погледа, хмм. Не сме само бгмамите, не смеее

# 759
Ех, този Инстаграм! Доста изкривява картината. Някак си ставаме прекалено близки, молим ви... Simple Smile))))) Айде, няма нужда.
Героите да си стоят там, където им е мястото.

# 760
  • España

Междудругото Жорката милия няма стори, на което да не яде. 🤣🤣🤣НЯМА🤣🤣🤣 Човекът явно не издържа и секунда без храна затова е избрал това предимство. Те и от отбора му казаха, че ако не яде два часа почва да гледа в точка и да вегетира🤣🤣🤣
Човекът просто си е пазил здравето, знаел е, че на реката веднага ще изгуби съзнание 🤣🤣🤣Мисля, че ако можеше щеше да яде и докато плува🤣🤣🤣

[/b]

Ей на такива хора най- ме е яд ! Само хабят храната ! Аз , каквото и да хапна - моменталически ми се лепва ! 🤷♀

Всъщност, предвид развоя на събитията днес, Мани , без да иска, направи услуга на Илиян ! 😉

# 761
Без значение кой кого е викнал. Алекса наговаряше (със заплахи и заповеднически, но наговаряше). Драпа си и той към капитанските два гласа, нищо, че преди една седмица ми обясняваше колко е тъпо това. Като държа да отбележа, че нямам против някой да се бори за капитанство, както може. Дразни ме, че говори едно, за да лъска имидж, а прави съвсем друго.
А на въпроса дали гледаме едно предаване, мога да отговоря само с: гледаме едно и също, но виждаме различно.
Скрит текст:
Преди време бях написала дълъг пост за типажа "герой" в играта, който по принцип е особено популярен, а аз не харесвам. Пускам още една ситуация, в която Алекса се показва като такъв.
Миналата седмица беше много възмутен, че тръгват на битка като мислят за капитанските два гласа. Как можело такова нещо, трябвало да се мисли само за племето, а не за стратегии. Сега, когато дойде време него да избират за капитан, може да ходи да наговаря Мани и Фейгин, може стратегии, всичко може. Въобще за него изведнъж изчезват моралните правила, защото той от доброта и с мисъл за племето играе, а не като тройната коалиция слабаци, които само за себе си мислят. Rolling Eyes
Едно и също ли предаване гледаме? Мани ходи да вика Алекса и да се наговарят ,не той е отишъл при тях.

# 762
  • earth
Я, изтрили са ми репортажа за Гого. Що тъй без чувсвтво за хомор?

# 763
  • София
Цецо:

с пожелания да му се сбъдне мечтата и да има едно мнооогооо високо семейство...

🤣

Simple Smile

# 764
  • España
Я, изтрили са ми репортажа за Гого. Що тъй без чувсвтво за хомор?
Сигурно заради “хОмора” ! 🤪💐

Общи условия

Активация на акаунт