💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 588
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 780
  • софия
Който смята , че зодията му определя мозъчния капацитет, директно отива в 13та зодия - идиот.

# 781
Не знам защо форума предизвиква смущение при тези реалити “звезди”.
Голяма част от момичетата тук нито са омъжени, нито имат деца. Да не говорим, че според мен ще бием по визия участничките в предаването.
Тогава какво му е смущаващото, че Гого има фенки в този форум.

Като кажеш на мъж на възрастта на Гого БГ мама асоциацията му е с неговата майка- друго поколение, Едипов комплекс. Откъде да знае що за форум сме. И че сме  най!

# 782
Гого му се възхищавам най-вече колко е дзен и успява винаги да запази спокойствие, после като атлет, понеже се представя уникално.
На външен вид обаче очите са ми във Фифо, страхотно тяло, а и той като атлет е топ! Та да знае и Фифо, че си има фенки! Само на нелепата фотосесия не ми хареса Joy

# 783
  • Sunshine state

Като кажеш на мъж на възрастта на Гого БГ мама асоциацията му е с неговата майка- друго поколение, Едипов комплекс. Откъде да знае що за форум сме. И че сме  най!
Веднага в ума му изникват 'глигани в анцузи'. Sweat Smile

# 784
Дали сините не подсказаха на червените как да наредят пъзела. 🤪😁😁😁
Елица, виждайки пъзела и ужасена: Не, не, не, това не знам как става. 😳😳😳
(малко по-късно) Елица много уверена: Бяло на черно, Ин и Ян... и три по три. 😉😎

# 785
  • софия
Дали сините не подсказаха на червените как да наредят пъзела. 🤪😁😁😁
Елица, виждайки пъзела и ужасена: Не, не, не, това не знам как става. 😳😳😳
(малко по-късно) Елица много уверена: Бяло на черно, Ин и Ян... и три по три. 😉😎
Хахх, да, много се смях на това. А за Гого, извинявайте, ама и на мен да ми кажат, че бг мама ме е издигнала в култ...нищо, че съм глиган в анцунг ( в случая  пижама на бухъли) пак бих се стреснала. Сипвам си винце сега и си чакам физиономията на Джаф от реката. Ай, наздравинката!

# 786
  • София
Аз пък не я харесвам изобщо Зорница и искам да си ходи. Не че съм супер голям фен и на Алекса, ама предпочитам първо тя да е аут. 😃

# 787
Мен лично Зорница не ме напряга по начина, по който го прави Алекса. Ако трябва да избирам между двамата - предпочитам Зорница пред селския бек.

# 788
Глигани или не, тук наистина могат да прочетат и обективни мнения.
Гого да не се плаши. Някои имат млади и хубави дъщери. Не се знае.
Аз чакам Зорница с двата ножа. И Женя да чака маминчо под джанката с вафла в ръка или уста.

# 789
Какви са тези епитети. Глигани. Ние сме най убави. Той Гого щото не ни е видЕл.
А и бг мама не значи рошави, дебели и скучаещи с по две три деца фанати за анцуга.

# 790
Представям си каква всеобща истерия ще е, ако Гого се появи някъде с приятелка 😃

# 791
  • Другата България
Мен лично Зорница не ме напряга по начина, по който го прави Алекса. Ако трябва да избирам между двамата - предпочитам Зорница пред селския бек.
Изобщо не ме дразни Зорница. Чудя се само още колко мога да издържа Звезда. Хем ми се иска да си иде тази седмица, или поне другата, но не по-късно, хем съм заложила на Цветан и Касим. Възможно ли е да има трима отпаднали тази седмица? Зори всъщност е безобидна, тя се раздава, и е добродушна, не само защото е малко глуповата, или поне така изглежда. Алекса е друга бира, той си е типичния ТБС. Абе и на двамата не бих заложила за победители, въпреки, че втория става все по-съмнителен. Но още не го вярвам. Не защото не го искам, а просто не го вярвам.

# 792
Не знам защо форума предизвиква смущение при тези реалити “звезди”.
Голяма част от момичетата тук нито са омъжени, нито имат деца. Да не говорим, че според мен ще бием по визия участничките в предаването.
Тогава какво му е смущаващото, че Гого има фенки в този форум.

Уау, много висока заявка Simple Smile
Между другото, и на мен асоциацията ми за средностатистическия потребител на бг-мама е жена на средна възраст, омъжена, с деца и куче, професия домакиня и зодия драка. Смущаващо си е малко, ама само малко Simple Smile

# 793
  • София
И мен не ме напряга Зорница. Глуповата е по някакъв неочакван и забавен начин. А и не смятам, че е по-слаб играч от Алекса. Дано само бръмбарите в главата й й помогнат да си реши пъзела тази вечер! Много искам сърбина вън от формата още днес, ще е чудесен туист. Не харесвам мутренското му поведение и нахалство и не искам повече да му слушам името по цяла вечер. В подфорум Красива мама има една тема за някакъв сайт "Алеса", познайте как го чета всеки път... Flushed

# 794
  • Другата България
И пак за промото. По принцип, не за конкретното от снощи.
Започвам да си мисля, че може и умишлено да монтират нескопосано промото, за да поддържат интереса на зрителя. Нямам друго обяснение. Няма как иначе да излъчат реплика от рода на : “ти отпадаш...“, а после да дадат конкретен участник, реагиращ с реплика за съгласие. Не знам кой би повярвал, че това ще е отпадналия, може и някой да вярва, ама аз не вярвам. На тези конкретно не им вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт