💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 116 058
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Ами явно съм само аз. 🤣 Антипатична ми е просто.

# 796
  • Другата България
Зори ли? Повече от Звезда?
Може, ама ако мерим полезност, аз поне не виждам Звезда с какво е полезна на племето, освен с един глас в полза на Генчо. Той затова си я котка.
Наистина ще е изненада за мен ако по някакъв начин Зори победи Алекса и Валери, а пък ако вземе и сабите - ехееей! Дано да стане така, ще е раздвижване при червените, а и Елица като разбере....малииии!

# 797
  • София
Звезди, Цецо и Касим са най-безполезни. Искам да спечели Валери, по другия въпрос няма да гласувам по-късно ще пиша защо, за да не е спойлер.

# 798
Представям си каква всеобща истерия ще е, ако Гого се появи някъде с приятелка 😃
Първо ще трябва да мине през Бг-мама за да я одобрим. 🔪🔪🙅 Trollface

# 799

Снимка на част от участниците след завръщането на Гого 😍 и моите любимци Гого и Фифо един до друг 💕

# 800
Я, колко сме красиви 😍😍😍

Жорко и Фейгин са страхотна двойка, стига той да не я изяде 🤣🤣🤣

# 801
<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=147280" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=147280" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 20:03 от Анди!

# 802
  • Другата България
Звезди, Цецо и Касим са най-безполезни. Искам да спечели Валери, по другия въпрос няма да гласувам по-късно ще пиша защо, за да не е спойлер.
Да, май от трите племена тези тримата са най-безполезни, затова се чудя дали може да има тройна елиминация тази седмица. Ако наистина предвиждат разместване през следващата седмица, не е изключено, уж ги смятах - стават 6-6-6. А най-сладко ще е, ако Илиян отпадне преди Касим.

# 803
Ако си представят майките като мама Джеферович, нищо чудно, че се плашат

# 804
  • София
Не знам защо форума предизвиква смущение при тези реалити “звезди”.
Голяма част от момичетата тук нито са омъжени, нито имат деца. Да не говорим, че според мен ще бием по визия участничките в предаването.
Тогава какво му е смущаващото, че Гого има фенки в този форум.

Уау, много висока заявка Simple Smile
Между другото, и на мен асоциацията ми за средностатистическия потребител на бг-мама е жена на средна възраст, омъжена, с деца и куче, професия домакиня и зодия драка. Смущаващо си е малко, ама само малко Simple Smile

Зодия драка!!! Ей тук ме разпозна Grinning

# 805
  • софия
Ако си представят майките като мама Джеферович, нищо чудно, че се плашат
🤣🤣🤣
Айде, Джафката вече и за това е виновна. Ей, голяма гад се оказа, до къде и стигат пипалата. Затри в зародиш льобофта гого и бг мама. Стратег!
От сините по скоро бих искала Касим да се махне. На пъзели го покриват, видя се. Докато от към груба, чиста сила и височина, колкото и да е рядко имат нужда. Много ми е интересно, ако отидат на номинации как ще се развият нещата.

# 806
  • Другата България

Снимка на част от участниците след завръщането на Гого 😍 и моите любимци Гого и Фифо един до друг 💕
Да, както и днес писах, Гого за пореден път с “готините“, обаче, Вики, Цецо...не. Хайде, Алекса и Елица нали уж ги няма - има ли ги, няма ли ги, не е ясно. Но Вики и Цветан, а и Касим - ами, не се събират с тях. Дори Веси са приобщили, браво.

# 807
Все ми е тая кой ще победи довечера. Искам Валери да отпадне. Искам Мирела и Евгения да стоят и да го чакат.
А това че някой ще вземе сабите нищо не означава. Само със саби не става, трябва и акъл. Не знам Зорница ако ги вземе дали няма да идат зян.
.

# 808
Аз от самото начало си харесвам Виктория и Цецо. Не мисля, че са толкова безполезни, гледайки снощи предаването.
Мани и Илиян са ми неприятни. За мен Мани си играе играта и разиграва някакви драми на пръв поглед, а всъщност се чуди как да си нареди нещата. Нищо лошо, но заедно с Илиян, за мен, са основните виновници за проблемите на сините. Иначе щях да я харесвам, защото е добър играч. Искам да гледам как има три отбора и единият не е обречен, заради вътрешни дразги.
Харесвам Алекса, защото успя да върне сините в игрите, да гледаме тяхната игра. Останалото ми е все тая. Момчетата тази година са много добри играчи, тук включвам и Илиян. Добър подбор.
Касим, Веселина и още някои са мъка за зрителя.

# 809
  • София

Да, както и днес писах, Гого за пореден път с “готините“, обаче, Вики, Цецо...не. Хайде, Алекса и Елица нали уж ги няма - има ли ги, няма ли ги, не е ясно. Но Вики и Цветан, а и Касим - ами, не се събират с тях. Дори Веси са приобщили, браво.

Цецо е на снимката, но сигурно си го пропуснала, щото е клекнал. Той, горкия, ако не се извисява, е незабележим Wink

Общи условия

Активация на акаунт