💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 739
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 095
  • софия
Искам да похваля специално Зори. Не се отказва, бори се до край. Чистосърдечна. До сега не е скатала на една битка, винаги се раздава. Надявам се другите липси да ги набави с годините.

Някой знае ли защо така рязко секнаха лайфовете в инста. И вчера и днес ни звук, ни стон.

# 1 096
  • Варна

Той им каза какви награди са му предложили и иска да не  съжалява, че не е избрал Елица пред предимство за племето.
    Хайде, хайде, хич не се и замисли, веднага отказа срещата, не му е хич зор да се среща с нея, хайде да не го правим мъченик 😏
      Да унижаваш човек за мен не е признак на добро намерение, визирам отношението му към Касим.
    Така си е.
    Вярно, че Касим е трагичен в игрите, но и Цецо е същият.
    А да не забравяме от какво се отказа Фейгин миналата седмица, че сега тоя е големият герой

# 1 097
    • SF
    Само на мен ли ми харесва Алекса като лидер.. много реално и директно им говори и казва каквото мисли. Само той след битка, на която е спечелил, застана и каза, че друг е бил много по-добър от него.

И на мене ми харесва.
    Освен забележката за аутфитите на Касим, за останалото е прав. Придаде доста вжаност на думите си, сякаш е урокът на живота им, но той така ги разбира нещата. Треньорите му така му говорят и той така говори на племето си.
    Утре ще ми трябваш, утре ще разчитам на тебе... Заложил съм си главата. Всичко е в твоите ръце.
    Саша Фейгин също е прекалено наясно за храненето, въглехидратите преди старт, дори водата, която пие преди старт.
    Предполагам, че и Мани може да изнесе лекция за ядене и чистене от мазнини и дали би хапнала нещо ден преди състезанието.

# 1 098
    Алекса не е голям фен на модата. 🤣🤣🤣 Очаквам утре да погне шапката на Гого🤣🤣🤣

# 1 099
    Във фейса е чудо. Не знам Джафа ако чете....
    Даже има предложение да се награди Г-н Ваня Джаферович с орден "Стара планина" затова че се е оженил  за нея и толкова години я търпи

# 1 100
    • София
    Битката от тази вечер е пример за това как не най-добре справилият се с трасето е крайният победител. В случая не можем и да твърдим, че е избрана тенденциозно в полза на Алекса, защото той значително се затрудни. Финалът е именно това - една битка, не е награда за цялостен принос, най-много победи или най-много номинации. Побеждава този, който се справи с последната битка, а за да отпаднат играчи като Валери и Стратимир, смятани за финалисти, е необходим един елемент, който да ги затрудни.

# 1 101
    За мен Алекса е завършен простак. Какви ценности? Кой изгони Гайтанов? Неудачник вкопчил се в Елица- сигурен доход, пенсия, ЕС, медалист. Пука ли му за нея- не. Даже една вечеря не иска да изтърпи, щото предимствата на ИВ знаем какви са. Арогантендемагог мачкаш малките и слабите, нелепо изправен по гащи да чете нотация- а тук някои чак ценности и чест видяха. Бясна съм на сините, че го изтърпяха Гого, вече не те харесвам. Лека нощ!

# 1 102
    Алекса не се държи като лидер, а като пъдар или даскал от соца. Не му е правилен подходът. Нареди пъзел от 12 части с напътствия и се бие по гърдите. Истиснкият победител в тази игра е Зори, наравно с мъже и същите силови условия. Ще видим още колко късметът ще е с Алекса

# 1 103
    • Другата България
    Не виждам какви ценности се търсят в режисиран сериал, отново ненужен патос и нескопосан опит да се минимализират нанесени щети на зрителя от една жена с его до където не трябва, заради един мъж, с его точно до където трябва. При положение, че тя си призна за манипулациите с това Валери да е капитан, при все, че досега тя основно СТОИ и чака да реди пъзел, да се изказва като някакъв супер играч, който едва ли не носи племето на гръб е не смешно, то е жалко точно като поведението, което тя демонстрира. Колкото и да е режисирано сериалчето, дори самата тя не вярвам да е очаквала чак такава зрителска реакция.

# 1 104
    Чудя се Джафката кого ще изкара виновен за тази ситуация (номинацията, отпадането на Валери, отслабването на племето)?
    Е, как кой? Фифо естествено, на това му се казва обсесия! Ваня, спиш ли?

Това помните ли го преди елиминационната битка на Фифо и Чакала?
    Тогава Джаф се ужаси от евентуалното докосване до ръката на Филип при поздрава и веднага дръпна своята и изчака, за да може друг да я предпази от прокажения. Дори Мирела я изгледа доста учудено и въпросително.

# 1 105
    Мда...тежки думи се изговориха тука, присъди, фашизъм, и т.н. пък после Алекса се изсилвал. Най-обикновен балкански мачо. Айде лека ви нощ пък!

# 1 106
    По въпросите за храната , и аз се замислих няколко пъти - ако съм гладувала три седмици и ми дадат кренвирши, мазни салами , пушени меса  -пакетирани...дали ще ги ям , или ще изчакам четвърта седмица пълен глад за да се прежаля

# 1 107
    Че къв мъж е? Вися 15 минути на един кол и всички деца от женски пол взеха да припадат пред телевизорите.
    Парадираш с това, че ти по-ставаш ли? Стилът ти заявява разни комплекси, дано не съм права.
    Нещо темата ли обърках или все пак пиша в темата за ИВ, която е за да коментираме участниците и тяхното представяне. А това за ревноста което написа....
    Аз съм може би единствения зрител на който му харесват всички участници, но не по начина по който ги виждаш ти.
    Много се кефя на победата на Зори тази вечер, ех можеше и първа да стане де, малко не и достигна.

# 1 108
    • SF
    Алекса не е голям фен на модата. 🤣🤣🤣 Очаквам утре да погне шапката на Гого🤣🤣🤣

Аз доста се посмях с описанието на трансформациите на Касим, който вероятно още се търси като стил.

# 1 109
    По въпросите за храната , и аз се замислих няколко пъти - ако съм гладувала три седмици и ми дадат кренвирши, мазни салами , пушени меса  -пакетирани...дали ще ги ям , или ще изчакам четвърта седмица пълен глад за да се прежаля
    Имаше и плодове и ядки, но очите им фокусират само мръвката, другото го виждат замазано 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт