💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 759
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Алекса  се опитва да научи нашия мързелив и нихилистичен народ,който съвсем е изпростял и без никаква ценностна система на Ценности.А тук е пълно с хора,които умишлено правят обратното.Каква е целта?Каквато и да е е много подла и вредна както за хората,така и за родината ни.
Ценности не се учат от риалити предавания, но пък там всеки може да демонстрира своите.

# 1 081
  • Варна
Алекса им говори по този начин, не с лош умисъл, а защото им е капитан и приема ролята си лично. Иска да ги стегне за утрешната битка.
Не, говори им подигравателно, като ги пита: " кой иска сега да е капитан ,а .."
И мрънка на Касим колко пъти се преоблича

# 1 082
Гого айде , - зодия риби , няма какво да очакваш , но като че ли дори подкрепя агресията на Алекса

Сега всички Риби във форума ще те погнат 🤣🤣🤣Каква агресия да подкрепя? Той човека топлинен удар ще получи от печката, Касим е все в гардероба🤣🤣Вики поне врътна една баница, а Мани врътна една маша и направи буклите. Страшни домакини са всички. Той Алекса жените ги е отписал и се надява Касим да помага в кухнята и да преговаря пъзелите🤣🤣🤣
Обърка нещо цитатите. Не съм го казала това. Риби...на кого му пука! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Нещо се бъгна форума....Не се цитира правилно.

# 1 083
  • Варна
Ден пореден, слънце грее, капитаните се бият, последния отпада...Алекса с помощ от Димо, нареждат цял пъзел от 10 части, велик е! Връща се и ги мята по ред- Гого, никаква кухня, Касим, никакви преобличания и им заключва хладилника! Зорито минава само 6 пъти трасето, ама тя е жена, трасето е тежко само на мъжете. Валери си отива, слънцето залязва и мама квачка Джаферович, ляга в гнездото, а патетата се гушват до нея, все пак тя ги пази, плюс-минус един Валери...

# 1 084
Стори ли ми се, че когато Алекса пита дали сега някой ще иска да е капитан, Гого вдигна ръка?

Не ти се е сторило - така беше.

Илиян копае дъното, а Алекса ми се издигна в очите. Започнах да го харесвам.
1. Каза, че е бил по слаб от Валери на Арената, че Валери е бил много по-добър от него. Това са факти. Поздрави го и се ядоса, че отпада.
2. Отказа среща с Елица, заради племето. Не се радваше на победата, обвини се, че е слаб заради това, че се е натъпкал с вредна храна.
3. Лекцията на Алекса е право в десятка та, като изключим Касим. Говори им като треньор. Като бивши спортисти с ММ, мога да кажа, че е абсолютно рав за храната. Дори Мани и Фейгин го подкрепиха.

За Играта. Много хубава игра. Браво на Зори. Браво. Може понякога да и залепва релето, но много се раздава и играе като  за последно. Добър играч. Алекса вече го коментирай... Мамин-Сладък се отказа. Може да е силен играч, но на горния етаж няма никой. Заслужено отпадна.

Гого им готви на тези постоянно!? Не излизал от кухнята!? Не стига, че ги влачеше на гръб до скоро, ами и им готви и седят и чакат на масата наготово да им сервират и да ядат.

Често ви казвам, не искам Цецо да отпада така с контузия, ама ще ми е мъка да го гледам как се мъчи на терен в битка за елиминация. Та по-добре така и чао на Касим например в петък. Grinning

# 1 085
Това предаване, ако го правят в Гвинея, Джеферката ще е първия им избор Grinning, а Касим ще е победил.

# 1 086
  • София
Само на мен ли ми харесва Алекса като лидер.. много реално и директно им говори и казва каквото мисли. Само той след битка, на която е спечелил, застана и каза, че друг е бил много по-добър от него.
Илиян ми е противен, стои, усмихва се и кима на Алекса, а пред камерата много му знае устата. Даже и Мани му се подразни на обясненията.

# 1 087
  • Където морето целува небето...
И Гого се превръща в мъничка ракетка-носител на Алекса към финала. А там с пандичката и с грошовете, и с много високопарни слова и извинения, ще му набият шута.

# 1 088
Само на мен ли ми харесва Алекса като лидер.. много реално и директно им говори и казва каквото мисли. Само той след битка, на която е спечелил, застана и каза, че друг е бил много по-добър от него.
Илиян ми е противен, стои, усмихва се и кима на Алекса, а пред камерата много му знае устата. Даже и Мани му се подразни на обясненията.

Не само на теб. На мен също. А аз не го харесвах до този епизод. Сега го харесвам. Спортист е и се държи спортсменски - другото е игра и адреналин.

Илиян копае дъното. Не пада по гръб Гринч.

# 1 089
  • Sofia
Чудя се Джафката кого ще изкара виновен за тази ситуация (номинацията, отпадането на Валери, отслабването на племето)?
Е, как кой? Фифо естествено, на това му се казва обсесия! Ваня, спиш ли?

# 1 090
  • София
Няколко реда и за самата битка. Препядствия изцяло за силови играчи и предимно мъже. Още с дърпането на варелите Зори нямаше шанс. Валери очаквано дръпна много и имаше солидна преднина. Утешение, че няма сърбинът да спечели. След това вече не знам защо блокира на пъзела. Шокиращо и нелепо отпадане от Игри на волята. През това време Зори показа огромен характер, превъзмогна трудностите, видимо беше адски изморена и ръцете не я слушаха. Стигна до финалния елемент и се спаси на косъм.

Трусовете при жълтите започнаха с Чакалов и продължават с пълна сила. Не знам дали ще могат да обърнат. От тотални домонатори отиват на дъното за седмица време.

Надявам се утре в епизода всичко да е наред с Цецо и превантивно да са викнали екип да го прегледат. Би трябвало Супергероите отново да спечелят.

# 1 091

Той им каза какви награди са му предложили и иска да не  съжалява, че не е избрал Елица пред предимство за племето.
Хайде, хайде, хич не се и замисли, веднага отказа срещата, не му е хич зор да се среща с нея, хайде да не го правим мъченик 😏
  Да унижаваш човек за мен не е признак на добро намерение, визирам отношението му към Касим.

# 1 092
Гого айде , - зодия риби , няма какво да очакваш , но като че ли дори подкрепя агресията на Алекса

Сега всички Риби във форума ще те погнат 🤣🤣🤣
Ааа не така, женските риби СМЕ друга бира , доста по-войнствена Joy Май два епизода по-рано същия този Алекса забраняваше на тоз и онзи да се месят в кухнята и дори заплашваше ..Ама бързо се забравя това и пак текат коментари кой каква домакиня е

# 1 093
И Гого се превръща в мъничка ракетка-носител на Алекса към финала. А там с пандичката и с грошовете, и с много високопарни слова и извинения, ще му набият шута.
Има го този момент. Надявам се, че Гого има едно на ум, че ласкателствата на Алекса не са сто процента безкористни. Но се съмнявам честно казано. Гого прекалено много разчита на силата си, за да се замисля за другата част от играта - стратегическата. Алекса му импонира и това му е достатъчно.
Алекса за разлика от него мисли и за това.

# 1 094
Стори ли ми се, че когато Алекса пита дали сега някой ще иска да е капитан, Гого вдигна ръка?

Не ти се е сторило - така беше.

Илиян копае дъното, а Алекса ми се издигна в очите. Започнах да го харесвам.
1. Каза, че е бил по слаб от Валери на Арената, че Валери е бил много по-добър от него. Това са факти. Поздрави го и се ядоса, че отпада.
2. Отказа среща с Елица, заради племето. Не се радваше на победата, обвини се, че е слаб заради това, че се е натъпкал с вредна храна.
3. Лекцията на Алекса е право в десятка та, като изключим Касим. Говори им като треньор. Като бивши спортисти с ММ, мога да кажа, че е абсолютно рав за храната. Дори Мани и Фейгин го подкрепиха.

За Играта. Много хубава игра. Браво на Зори. Браво. Може понякога да и залепва релето, но много се раздава и играе като  за последно. Добър играч. Алекса вече го коментирай... Мамин-Сладък се отказа. Може да е силен играч, но на горния етаж няма никой. Заслужено отпадна.

Гого им готви на тези постоянно!? Не излизал от кухнята!? Не стига, че ги влачеше на гръб до скоро, ами и им готви и седят и чакат на масата наготово да им сервират и да ядат.

Често ви казвам, не искам Цецо да отпада така с контузия, ама ще ми е мъка да го гледам как се мъчи на терен в битка за елиминация. Та по-добре така и чао на Касим например в петък. Grinning

А преди битката им говореше на всички на масата как не му се ходи въобще на капитанската, а предпочите да си хапва и да се наслаждава на рая в резиденцията. Много хубави реакции имаше веднага след отпадането на Валери, но ми се струва, че после като осмисли нещата го беше повече яд на самия себе си и си го изкара на проклетата резиденция оттам и реши да въвежда ред, за да не се повтаря това...

Общи условия

Активация на акаунт