💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 727
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Варна
Вчера си мислих ,  след избора на капитан, че Ралица и Михаела трябва да се съюзят с Филип,  те сега сами трябва да го търсят,. Ако пак се вържат на Евгения ще бъдат много ...

# 1 066
Типична Bully проява от Алекса. Не разбирам как след такава победа си готов да се караш на останалите и да критикуваш. Да, очевидно искаше да покаже колко е изстрадал, но той САМ си искаше капитанството.
Дано спре с тези прояви, че съвсем хората ще спрат да го харесват.
За мен е забавен образ, но тотално разочарова с такива коментари.
Че и ги предизвиква: кой иска да е капитан, кой, кой??? Сякаш само елиминации ще има от тук нататък и лъже първокласници, защото той не е успял да си контролира приема на храна.

Забележи как дори отпадането на Валери използваха като plot device за спора между Жени и Филип. 😂 Мен много ме забавлява този едит. 🤭
Алекса  се опитва да научи нашия мързелив и нихилистичен народ,който съвсем е изпростял и без никаква ценностна система на Ценности.А тук е пълно с хора,които умишлено правят обратното.Каква е целта?Каквато и да е е много подла и вредна както за хората,така и за родината ни.

# 1 067
А въпросните девойки си заслужават орисията.
Всички знаят #КОЙ е виновен за капитанството на Валери, никой не го коментира, никой не се изправи и да каже - ето, Евгения, ако не беше ти, сега Валери можеше да е сред нас. Мълчат, и се съгласяват. И Мирела реве, и гледа Евгения с едно очакване, все едно е ...егасимус и жените, честно, в такива моменти предпочитам да съм мъж, и компанията на мъжката част.

В сцената под навеса само липсваха две ветрила в ръцете на Мишето и Рали, с които да охлаждат страстите на лицемерната мъжемразка.

# 1 068
Сега поне племената са равностойни по мъжка сила.
Непобедими - Гената и Георги
Безстрашните - Лефтеров и Филип
Супергероите - Цецо, Касим и Илиан
Дааа, става интересно.
Гого не го ли броиш към мъжете?
Кой беше този? Аааа, онова лапе1,48 см джуджето нинжа ли, за него ли става въпрос? Че къв мъж е? Вися 15 минути на един кол и всички деца от женски пол взеха да припадат пред телевизорите.
Пуу какви думи. Как ти се отрониха от устата.
Гого е сууупер
Оф недей и ти че пак няма да мога да спя тази вечер. Утре май пак ще ходя до психиатъра да ми сменя хапчетата, че каквото и да ми изпише като прочета Гого-Фифо и спират да действат.
Утре само аз ли разбрах от промото, че Лефтеров си тръгва?
Що бе като прочетеш Джаферович успокояваш ли се

# 1 069
  • София
Стори ли ми се, че когато Алекса пита дали сега някой ще иска да е капитан, Гого вдигна ръка? 😃

И още нещо. При първото им идване в резиденцията, Гого ги спря да не се нахвърлят на определени храни, а да се захранват поетапно. Без апломб, без придаване на важност. Всички го с послушаха.

Сега Алекса предизвика заслужен присмех с тая лекция.

# 1 070
Джеферката се дразни на Фифо, че обяснява, че е готов да минава няколко пъти на трасе, но ако на нея и се наложи да минава повече от един път ще викат линейка. Тя дори не участва в игрите само на пъзели седи отстрани и коментира като недоволна свекърва.
И утре гледам пак чака на пусия. Тя няма да играе явно този сезон. Иначе мърмори, че и недоволна. Няма да свали 100 грама. Какво остава за кило.

# 1 071
  • SF
Алекса им говори по този начин, не с лош умисъл, а защото им е капитан и приема ролята си лично. Иска да ги стегне за утрешната битка.
Той им каза какви награди са му предложили и иска да не  съжалява, че не е избрал Елица пред предимство за племето. Предимството дори не е вървяло с грошове.

# 1 072
Гого айде , - зодия риби , няма какво да очакваш , но като че ли дори подкрепя агресията на Алекса

Сега всички Риби във форума ще те погнат 🤣🤣🤣Каква агресия да подкрепя? Той човека топлинен удар ще получи от печката, Касим е все в гардероба🤣🤣Вики поне врътна една баница, а Мани врътна една маша и направи буклите. Страшни домакини са всички. Той Алекса жените ги е отписал и се надява Касим да помага в кухнята и да преговаря пъзелите🤣🤣🤣

# 1 073
  • София
Само да припомня- да си гей не те Определя като лош човек, да не си свръх играч не позволява на никой да те пита защо си с хавайска риза. Другото е обикновен фашизъм.
За съжаление твърде често се нуждаем от подобни напомняния...

# 1 074
Обаче утре ще се реве яката.
И сцената - Мирела Хубавела реве за гаджето си на рамото на бившето гадже:joy:

# 1 075
  • София
Валери беше много добър на арената, съжалявам, че отпадна, рано му беше. Единствено той е успявал да бие Гого и то с голяма преднина, на онази игра показа отлично кардио. Явно си е трагичен на пъзели, този беше лесен.

# 1 076
Аз също не разбирам в случая какво толкова е направил Алекса на Касим. Опита се да му намекне, че човекът който им печели игрите и за момент не се е отпуснал, че им и готви и ги обслужва, а той - най-неполезният - се е отдал да си покаже всичките тоалети и че ще е хубаво да размисли как да е по-полезен в битките. Не са пряко свързани нещата с тоалетите, но все пак. Този, който може да се възгордее, че са отишли на резиденция, не го прави, а другият - допринесъл може би най-малко, се е размазал от кеф.

# 1 077
Тази дори пъпка да и излезе някъде пак Фифо ще е виновен за злата и участ...
Цецо за жалост може да се окаже първият напуснал заради контузия, а Касим пък ще вземе да си тръгне доброволно обиден от отношението на класния по физическо.
Класният го е нарочил. Язък за Цецо, какво хубаво брули джанки!
Все си мисля, как Евгения хвана тази риба? Начи - рибата захапала червея и тя я измъкнала, защото рибата не искала да го пуска. Червея де!

# 1 078
Джеферката пак взе да им кътка на жените и ги прибра под крилото си. Нз какво се ядосва на Фифо, като си казва истината, че сега трябва да минава някои неща по два пъти и че са отпаднали 2 - ма силни играчи. Двете неща са вярни. Не и пукаше за отпадналия Валери, един по -малко за нея. И това с рибата беше върха. Направи въдица от каквото намери и тази плувка от къде я намериха и хоп рибка. Да беше потърсила в гората, можеше да има и някой изпечен фазан за нея Grinning

# 1 079
Стори ли ми се, че когато Алекса пита дали сега някой ще иска да е капитан, Гого вдигна ръка? 😃

И още нещо. При първото им идване в резиденцията, Гого ги спря да не се нахвърлят на определени храни, а да се захранват поетапно. Без апломб, без придаване на важност. Всички го с послушаха.

Сега Алекса предизвика заслужен присмех с тая лекция.

Отделно си сапунисва Гого с ласкателства и похвали от както е дошъл в племето, а сега дори директно му заяви, че му е нужен лично на него за напред и да остави кухненските задължения и да си почива повече.

Според мен тази му изява след връщането беше продиктувана най-вече от страх. Ясно си пролича преди битката само като им показаха лицата, как него го хвана най-много шубето от тримата капитани и силно се притесни.
Сигурно още са го държали тези размисли и страсти докато е вървял към резиденцията.

Общи условия

Активация на акаунт