💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 852
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Другата България
Извинявам се, ако е публикувано, но имам 530 мнения да чета.... Краят на клипчето е важен
https://vm.tiktok.com/ZMFjXGL1S/
Защо тези хора се събират само в и пред този бар на Джаферович?
Сериозно питам.

# 1 261
Щото в бара на Жени ще си пускат на видео стената игрите,и ще са си само тяхни хора.Без да се съобразяват с фенове и фенки.

# 1 262

Като човек,който е бил болен от анорексия,мога да ти кажа че връзката с храната и нейното приготвяне е много особена - при мен лично готвенето е неприятно,навява ми асоциации с болестта и буди кофти емоции.

В този ред на мисли,ако Касим не се върти около печката в моите очи е разбираемо,пък и не сме в кулинарно предаване,все ще намери какво да яде,ако е гладен,при толкова храна едва ли седи и чака Гого да я прави специално.

Харесвам Гого като физика и сила,ама един път не си каза твърдо мнението по спорни въпроси,или мълчи или приглася на Алекса, това му носи минус в моя тефтер (не заради самия сърбин,и друг да беше пак така щях да мисля).

като човек, който има хранително разсстройство мога да ти кажа, че разбирам, но това не е място за лигавщини. какво значи неприятно? и на мен много неща са ми неприятни, но се налага. а и никой не го кара да готви, може съвсем спокойно да помага с друго. очевидно не му е неприятна храната, я как сладко си хапва. едва ли ще припадне, ако обели един морков или направи заготовките, например. може да се помогне по много начини, ако имаш желание. това важи за всички, вкл. за уж безпомощните девойки и за нападателния алекса. последният и мен ме дразни, твърде насериозно се е взел, но пък усеща доста неща.
между другото илиян не е помагал на гого в кухнята, а го следеше по съвсем други причини.

Съгласна съм, нямах предвид конкретно да се мотка в кухнята,а посочих защо според мен не се е забързал натам специално.

Както се посочи,не сме видели нито Алекса,нито другите да готвят,чистят,косят, перат и т.н,ама сме наясно че ни се показва каквото генерира коментари и гледаемост (едва ли зрителят иска да му се показва битовита страна на живота,всички гледаме с цел забавление).

Идеята е,че всеки влязъл там има право да прави и не прави каквото иска, а не да слуша упреци и обвинения от непознати,дори и те да са отправени в техен интерес/с добра умисъл.

Да,играта е екипна,но до един етап,после - всеки почва да се ослушва за парите и който рано е осъзнал,че един ги взема накрая,толкова по-добре за него.

# 1 263
......
Да, разбрах, че не визираш само нея, но за останалите момичета съм съгласна, че са във....форма, чак страхотна не бих казала, особено за Мирела, но поне се бори момичето наравно с останалите, не скатава в очакване на пъзела. Затова попитах за Евгения конкретно. И разбирам, че имаш предвид плуването. Което и аз отбелязах, че е ок - все пак тя е плувкиня, професионалист. Но поне за мен “страхотна физическа форма“ включва комплексност, като една Мани например, която навсякъде е добра, дори и въпреки крехкия си ръст, за кг. да не говорим, винаги и тя се включва в носенето на каквото има и каквото дойде. Елица - също, тя е и издръжлива освен всичко останало - играта с кръста например. Ралица - провалът на халките беше само заради травмата в рамото, иначе Ралица е навсякъде. Докато Евгения плува, и реди пъзели. Дори не се сещам за кои халки говориш.
Що се отнася до Фифо и понтона, продължавам да не разбирам това какво общо има с твърдението ти, че той е виновен за отпадането на Чакалов, а не Евгения? Защото това те питах.

Ами за мен Жени е комплексна - плуването само по себе си е адски атлетичен, не толкова силов спорт, определено се грижи за себе си и тренира, в чудесна чисто визуална форма е. Може да е била и въжена стълба. Има физическа сила, плуване, права си, че не сме я видели от до на трасе, заради структурата на игрите и ролята й, но за момента не съм видяла аз лично да не се е справила на игра или да я е забавила тя лично, освен онзи пъзел със затворените очи, където Генчо мен много ме впечатли. Провалът на Ралица за мен не е нейна вина и продукцията трябваше много по-рано да позволи смяна предвид какво стана с Генчо и Елица, просто се подиграха с момичето, което наистина даде всичко от себе си и имаше един елемент, който по обективни причини не беше ок за нея в този момент.

Загубата на играта с понтона ги прати на елиминация. Това имам предвид. Загубата на тази игра не беше на Жени вина, Жени прати Чакала с добра стратегия - тъжно за него, да, но това е играта. И други чудесни играчи са били прецаквани така. Тази игра трябваше да е тяхна - те играят само срщеу сините на тези единоборства - халките, оня дънер. Да се уплашиш от Цецо, който е просто два метра, което обаче го прави най-нестабилен и лесен от мъжете е просто странно, особено от страна на стратегия и тук всички мъже в племето, които са наистина супер атлети го знаят. Фифо е брутален крос фитър, по-добър от Борис за мен, той има двигателна култура, разбира силата и атлетизма - обвинявам тази грешка за стигането до елиминация.

# 1 264
За мен Дажерович няма нито харизма, нито умение да влиза под кожата на всеки. Видно е и тук в темата от малкото и поддръжници като цяло и масовото мнение, че тя не поддава дори на елементарен диалог. Често извърта нещата, като ги представя за неистини (разговорът, касаещ децата и и настроенията и). Има дарбата да "дудне" обаче. Хваща тема и намила, намила. Просто има късмета да попадне на два-три "пудела" както ги нарече някой напред, които нямат собствена позиция.
Дали е комплексен играч можем да преценим в индивидуалните битки. По трасето на общите игри до тук не е блеснала с нищо, освен с плуването.

# 1 265
Евгения имала харизма? Честно ли? Дори мъжът й, когото не харесвам, е по-симпатичен и чаровен от нея. На мен Евгения ми прилича на една сърдита и комплексирана лелка, а дори не е толкова възрастна. А характерът й е трагедия.
Абсолютни глупости се пишат на моменти.

# 1 266
  • София
Касим няма логическо мислене, тренирал е с някои основни пъзели и ги реди механично, дадат ли му с картинка или с някаква разлика и забива. Реално на такова ниво може да се научи всеки един, а вече, който има и логическо, пространствено и тн мислене, да се справи много по-добре. Вижда се как хора, които не са редили пъзели преди, са по-бързи от него.

# 1 267
# 1 268
  • Буркина Фасо
Както се посочи,не сме видели нито Алекса,нито другите да готвят,чистят,косят, перат и т.н,ама сме наясно че ни се показва каквото генерира коментари и гледаемост (едва ли зрителят иска да му се показва битовита страна на живота,всички гледаме с цел забавление).

Идеята е,че всеки влязъл там има право да прави и не прави каквото иска, а не да слуша упреци и обвинения от непознати,дори и те да са отправени в техен интерес/с добра умисъл.

Да,играта е екипна,но до един етап,после - всеки почва да се ослушва за парите и който рано е осъзнал,че един ги взема накрая,толкова по-добре за него.
ние не сме го видели, но те си знаят какво се случва през останалото време.
и всеки, който влиза в подобен формат трябва да се е подготвил за всичко - добро или лошо да се говори зад гърба му, хората (като нас) да го одобряват или не.  искаш ли да си там значи си се решил Smiley

# 1 269
Sweat Smile
Тази седмица с тия елиминации и капитански елиминации, евнетуално на Цецо излизането Жечев тряя напраи няква отстъпка за Надкаста, те толкоз епизода за два месеца няма да изкарат.Sweat Smile

# 1 270
За мен има нещо много гнило и непоказано в конфликта между Джафа и Фифо. На мен не ми прилича той да е срещу всички жени, а конкретно срещу нея. И не всички жени са срещу него, а само тя. Той единственото , което трябва да направи е да припомни на всичките , че Джафа и мъжа й се наиграха в подобно предаване - стига им толкова. И двамата с не много "честна" игра. Дори Женя и със същите мурафети за женски коалиции и женомразци, ако не се лъжа. И дали Фифо точно това не е направил, се чудя? Ама продукцията да е поизрязала този момент заради конкурентното предаване. Повечето участници в ИВ са фенове и на Сървайвър и веднага я разпознаха. Тя трябваше да е първата , по която да стрелят всички. Ще се върне един , два пъти, ама три едва ли. 
И тя очакваше по тази линия да я атакуват в началото и затова спретна набързо  нишката жена трябва да победи.
И аз съм съгласна , че жена е време да победи, но определено не ми се струва точно тя да е подходящата. Елица имаше шанс , но при една битка с мъжа й ще му падне като стой та гледай.
Мен жал почна да ме хваща за Женя обаче - изписала се инфлуенсър , ама що хейт отнася не е истина. Дано наистина не прати мъжа си догодина с цел оправяне на кариерата. Чак и Туджаров взе да се пести в Надкаста , че и той го отнася и го подсилва.

# 1 271
  • София
Понеже двама ме обвиниха. Регистрирах се, защото отдавна искам да спра да намилам на приятеля си за ИВ и да обсъждам някъде, където няма да ме изгонят на дивана. Избрах да пиша тук, заради Надкаста, които изключително много похвалиха дискусията, сравнена с пумията която е фейсбук, за което съм съгласна.
Не се притеснявай, всеки, който е казал нещо положително за Жени, било то за стратегическите ѝ ходове или представяне на арената, не е обективен. По принцип е възможно да бъдеш обективен, да не харесваш някого, аз например не харесвам Филип, но да не умаловажаваш качествата му. Тези неща са възможни, но не и за най-нехаресвания участник, той или тя трябва да са некадърни, а ако се справят с нещо сравнително добре, е защото преди това са имали среща с продуцентите, за да се поупражняват. 😄 Сравненията на Филип, с всеки друг освен с Гого, също са субективни. Моето субективно и лично мнение е, че сравненията между Гого и Филип са винаги в ущърб на Гого, но досега не го бях споделяла. Единствената причина още да не са ме обвинили, че съм самата Жени, е че съм регистрирана през 2016 г. и съм имала редица риалити любимци, които нямат общо със семейство Джаферович. Веднъж обаче ме обвиниха, че съм Рут Колева, както и Ваня от втори сезон на "ИВ". Joy

Относно ситуацията с Алекса - предпочитам колега като Касим, отколкото такъв като Алекса. Няма да си позволя да пожелавам на никого нищо, но ще споделя, че съм била свидетел на това как някой си позволява да унижава друг по начина, по който Алекса го прави, и съм се намесвала, отнасяла съм някоя и друга ругатня, но това говори по-скоро за другия човек, отколкото за мен. Смятам че на агресорите трябва да им бъде показвано, че не всички са на тяхното мнение, дори и да са един или двама души, когато някой види нещо нередно, трябва да направи или каже нещо.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 21:33 от La Vikinga

# 1 272
Ха, аз по Фифо не припадам, да кажем, че не ми е особено симпатичен. Но никъде не усетих да е женомразец. От къде тръгна това въобще?

# 1 273
От глупостите на Евгения. Като почнат с тези лигавщини за женомразци и еманципирани девойки и тотално ги отписвам.

# 1 274
Ама нещо казал ли е, направил ли е, може да съм изпуснала, не винаги успявам да хвана началото на предаването.

ПП.Аз съм жена. Би трябвало да проявявам някаква съпричастност, да кажем. Обаче какво да направя, като не се отъждествявам ни с Елица, ни с Евгвния. Чисто физически ми хареса вчера играта на Зори. Друга жена не ми е харесала до сега в индивидуалните битки. Тук-там в общите игри някои са се справяли отлично. Но то затова са общи тези игри, хубаво е капитанът или стратегът на даден отбор да може да постави правилните играчи на правилното място, за да се олучи успешна обща игра. Там слабостта на един може да бъде заместена от силата на друг и да има стратегия. В индивидуалните битки лъсва комплексността, а не всички минават на всички индивидуални битки, за да се види ясно кой къде се позиционира.
На тази база на мен ми е все едно мъж или жена ще победи. Форматът е "смесен". Не държа жени да побеждават.
Не и на всяка цена, само и само да е жена.

Общи условия

Активация на акаунт