💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 739
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 500
Джафа кръсти ръце и чака пак да номинира Фифо, че тя се утрепа по терена, пък той коментира как ще минава по 2 пъти

# 1 501
Рали е Пух за жълтите- релеф и форма, без координация , баланс, издържливост. Все контузии, обстоятелства виновни, но ми хареса че на предишната игра се извини за халките.Жалко, харесва ми като участник Ралица, но се очертава като най- слаба от жълтите жени.

# 1 502
  • Където морето целува небето...
Рали във втора игра се оказва "тромавичка", а мислих, че е от топ жените. Снахата ме изненадва много приятно!

# 1 503
  • SF
Елица е като вързана с ластик за този куб. Тя буквално се пързаля по него. Голям кеф е да ги гледаш!

# 1 504
Леле, червените хвърчат с куба. Дано не падне Елица

# 1 505
Ралица гърми тази седмица.

# 1 506
Ралица много слаба.

# 1 507
  • Другата България
Малеее, не знам за вас, но на мен Елица ми напълни очите с това минаване.
Дори повече от Филип и Гого.
Май няма по-добре подготвена жена от нея в състезанието.

# 1 508
  • SF
Абе тези ръбове на този куб не ги ли конузват??

# 1 509
Страхотна игра! Страхотни жени! Много добо разпределение на постовете от всички (без Цецко,ама другите компенсираха)!
Ей това са Игри на волята, а не сапунки, драми и "сръбска музика"!

# 1 510
  • София
Мен Звезделина ме дразни много. Не стига, че никаква я няма на игрите, в нищо не я бива, ами и страшно много се пази да не се удари, да не падне, да не се одраска... Не знам къде си мисли, че е влязла. Странно ми е. И не става дума за някакви страшни ситуации, ами като в момента - да не падне от куба. Но така го казва, че си личи, че я е страх да не падне не защото ще трябва да се върнат, а просто защото може да се удари. Много си се гледа тя. Grinning

# 1 511
Чудното предимство от Алекса- има няма 50 пъти повторено.

# 1 512
  • София
Касим само да има късмет да оплеска пъзела😤

Споко, Викито е там Grinning

# 1 513
Чудесна, чудесна Мани! А Касим да си опича акъла, че ако и сега загубят, заради него....Направо да ходи да спи на тревата пред резиденцията. Simple Smile

# 1 514
Ако това предимство беше дадено на Жълтите, не ми се мисли какво щеше да е тук. За Сините обаче може.

Вики реди, Касим пречи.

Общи условия

Активация на акаунт