💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 716
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 530
В няколко кадъра се вижда как Касим слага части на мястото им, ама Виктория да вика и да вика. Момчето не го бива, ама тя направо и малкото му спокойствие взема...

# 1 531
Имам въпрос - Козмо някога ще играе ли в някоя игра , изобщо защо е в предаването 🤦♀🤷♀🤷♀🤷♀
А дългата колко хубаво ще е да има един mute бутон, само гадния и глас всеки път 🤦♀

# 1 532
Предимството, спечелено от Алекса, се оказа значимо.
Ако бяха започнали от 0 още Касим щеше да подава.

# 1 533
Елица не се вижда от масата с пъзела, как ще го реди?

# 1 534
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Джафера освен интриги и пъзели ще направи ли нещо по-различно? Егати клинча, егати измъкването на "голямата" състезателка.

# 1 535
  • София
Не видях колко от пъзела на сините е нареден, че нещо ми прекъсва нетът, обаче Касим пак нищо не прави. Пак не знае кое къде, гледа тъпо, няма идея кое къде би паснало, не реди нищо. Поредният по-добър от него на пъзелите - Виктория. Остана ли друг?

# 1 536
Е как можаха да сложат Звезди на пъзела, а не Мира
И аз това се чудя. Елица едва стига масата и не вижда картината, Звезда няма толкоз акъл за пъзели.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 23:01 от precious*

# 1 537
Като нищо утре ще пратят сини и жълти за битката реванш. Дано не си вземат скоро знамето Дж. и компания.

# 1 538
  • SF
Аз им ръкопляскам! За Червените съм.
Елица, Зори и Мира заслужават да спечелят. Кубът им беше омазан с кръв.

# 1 539
Аз съм възхитена от физическото представяне на всяка една от жените в тази игра, Елица, Мани, Михаела, Мирослава, Зори....просто невероятни. Дори Ралица смятам, че много добре се справи предвид, че е по-тежка от другите и предполагам доста се е уморила на бутането на куба, но да, страхотни жени, страхотен каст.

# 1 540
И реално Виктория нареди пъзела, а Касим даже грешни части подаваше. И с каска реди - чакал връзка с космоса сигурно Joy
Мисля, че всеки един от сините реди пъзели по-добре от Касим, само за Цецо се съмнявам

# 1 541
Ако Гого започне да тренира хора в София, макар да знам, че само оттук желаещите няма да мога да се наредя, с абсолютно удоволствие бих тренирала при него. Много ми харесва начина, по който насърчава и помага на абсолютно всички без за момент да демонстрира превъзходство, а с искрено насърчение...За момента неговото отношение към съотборниците му в отбора ми е абсолютен топ.
Много се чудят защо е толкова харесван. Една от причините според мен е, че вдъхва абсолютно доверие и стабилност. Радост е да имаш такъв човек до себе си, независимо като какъв - приятел, партньор, треньор...

# 1 542
Това предимство за сините беше някак прекалено. Но за Алексата продукцията дава всичко. Интересно ми е защо сме такива - в последно време, в тия реалитита се кани по някой чужденец и после се скъсваме да го лъскаме, бутаме, че и победата му даваме...Дано и тук не завърши така.

# 1 543
И реално Виктория нареди пъзела, а Касим даже грешни части подаваше. И с каска реди - чакал връзка с космоса сигурно Joy
Мисля, че всеки един от сините реди пъзели по-добре от Касим, само за Цецо се съмнявам

Ми да се почувства мъж и състезател Wink

# 1 544
Обаче колкото и да го хейтим Алекса, факт е че племето на предна доста и побеждава от както той влезе. Преди си имаха само един Гого, а сега двамата Гого и Алекса са добър тандем

Общи условия

Активация на акаунт