💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 649
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Другата България
Ако и тази седмица Звезда остане, наистина ще е брутално нечестно.
Това нещо само пречи, ама много пречи. Ей заради това съм негатив към Генчо, той ще я държи до себе си и заради себе си, за сметка на други силни играчи.
Да коментирам ли промото? Пак аматьори. Жълти побеждават, за мое успокоение, поне седмица почивка на Филип. Сини на съвет.

# 1 561
Днес героят беше Елица - феноменална на торнадото, бута куба здраво, отгоре на куба се въртеше като малка пъргава маймунка, заради нея дръпнаха пред безстрашните и... на пъзела и' беше доста високо, имам чувство, че не виждаше цялостно масата, а за Звезди няма какво да кажа освен, че е много посредствено представянето и'.
Мъчно ми е за Цецо, искаше да се докаже момчето, но като не става-не става. Битка между него, Касим и Звезди ще бъде любопитна, два дни трябва да им предвидят.

# 1 562
Не е достойно това, Елица. Нямал нито едно хубаво качество Генчо! Верно е отмъстителна, не й прави чест!

# 1 563
И тя ще играе пак побит камък.(Жени)
Но, май май ще е тяхната битка (на жълтите), защото виждам в играта Цецо и Касим.

# 1 564
Утре сините няма да могат да откъртят Жени 🤣🤣

Мда..И ако Цецо не участва, защото още е контузен - спукана им е работата на сините. Дано да греша. Rolling Eyes

# 1 565
Браво на Елица. Съжалявам, че червените не наредиха пъзела. Иначе Виктория и Касим бяха зле на пъзела, добре че беше 1/3 нареден. Тримата сини от запаса са напълно излишни в този отбор и евала на другите, чудесни бяха! Всъщност и 3те отбора се спраха много добре силово, беше удоволствие да се гледа без участието на Касим, Виктория, Цецо и Евгения - явно излишните звена.

# 1 566
Е, утре Джафата ще е полезна в играта. Мани и Фейгин трудно ще я издърпат.

# 1 567
  • София
Да коментирам ли промото? Пак аматьори. Жълти побеждават, за мое успокоение, поне седмица почивка на Филип. Сини на съвет.
Не ми вдъхвай фалшиви надежди Grinning Дано познаеш.

# 1 568
  • Другата България
Аз не коментирам характера на Елица - съгласна съм с вас, но като физическа подготовка няма равна във формата.

# 1 569
Отново пандички, отново прехвален Алекса.

Касим всъщност редеше много добре пъзела, просто Виктория крещеше прекалено. Ако иска той да си върши работата, трябва да е наясно, че трябва да има подход.

# 1 570
Така като гледам, Генчо пак ще захапе Елица. Може да не се харесва на болшинството, но в никакъв случай не е злобна в смисъла, който той влага. Поправете ме ако греша, но тя номинирала ли е до сега Гената? И да, права е тя, интригите точно Генчо и Звезда ги завързаха.

# 1 571
  • Sofia
Ето това е феминизъм, сила, издръжливост, равенство. Не отстъпиха момичетата на мъжете в тази игра, даже напротив. Голям поклон на всички. А онуй, дет цял сезон ни надува главите с гръмки слова що е то феминизъм и има ли почва у нас си седя кротко в изчакване да се свърши черната работа. Ей, напълниха ми душата и сърцето всички мацки. Просто прекрасни!
Страхотен женски каст,  само с две изключения - Джабата и ревлата, която надмина и Елица по реване. Едната хлипа и се тръшка, другата "стратегии" реди, само че и двете за нищо не стават.

# 1 572
А някой ще ми обясни ли защо по първоначалния план на Супергероите, Алекса нямаше да играе - нито в пъзел, нито нищо. Луди ли са или това беше някакво театро, за да влезе като спасител и да спечелят след неговата помощ?

# 1 573
Изглежда утре Жълтите ще си върнат знамето.
Генчо, докога ще я пазиш тази Джуконда, бе?

# 1 574
Защото Цецо много настояване, че всичко може и иска. И искащите бяха повече от 5.

Общи условия

Активация на акаунт