💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 588
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 650
отдавна не бях виждал толкова природно прост човек като цецо. поне не изглежда лош или злобен

# 1 651
Цецо освен, че е тъп е и изключително тромав и слаб в игрите.
Илиян ми е също от любимците, макар тук да е недолюбван.
Като разсъждения харесвам и Звезди и Генчо.

Много се смях на един коментар във фб за Джаферович, наричат я Кюфтерович. 😁

# 1 652
Пак рев и сополи, преди за малката булка Пандичка, сега за многобройната булка без простор за гащи ...
Лефтероф вместо да ѝ "тегли шута",  слуша излиянията ѝ и разтрива раменете на Женя,
 сякаш тя има такава нужда Simple Smile
Алекса ги строява като Женя- няма не искам, няма недей Simple Smile Гледай и слушай ме само мен!
Сега него, преди това Фейгин и Гого съм виждала да работят върху себе си, където и да са.
Толкоз народ не може да плува, а в басейна не видях някой да го ползва. Сигурно е табу.
Ралица не може да плува, да реди пъзели, да гребе, травма на рамото има /туй русото момЕ/, чИ за кво ви е?
Има и още и още, ама пусти сериал Simple Smile

# 1 653
Цецо все пак се изкатери догоре. С лоша техника и много усилия, но го направи. Но там не съобрази да си провре лакътя на едната ръка около пръчките на носещата греда и да има здрава опора без да натоварва хвата си, а с другата да развързва торбата. И си падна от недомислие и несъобразителност, не от друго.
Изобщо, това, което го има при Гого - мисъл и нюх как да се изпълни най-рационално упражнението, при Цецо липсва тотално (и при други участници също, де).

# 1 654
# 1 655
Ралица пак издиша. Какво им става на тия с големите мускули не знам.
Всички други крампират, но продължават. Нея все рамо я боли, аман.
Мира дето не е спортист и има операция на двете колена не я ли болеше миналата териториална като висеше с главата надолу? Какви са тия спортисти, какво е това чудо, не знам.
Не си чувствала краката Ралица. Чакай малко, рамото ли ти е проблема или краката или всичко. Какво толкова се напрегна снощи, че не си чувствала краката? Дори Вики я би на тепиха миналата седмица.

# 1 656
Тя Жени даже мисля, че миналата седмица направи един синхрон, в който се оплака, че пак я слагат на пъзел без да я питат, а тя не била влязла с профила пъзелист, искала да играе. Ама пък и като цялото племе ти каже, че тая отговорност е твоя и никой друг не ще, кво да го прави и тя. Като цяло според мен довечера ще е доста полезна закотвена за тоя стълб, сините нямат толкова силови играчи тъй или иначе.

О, точно Жени не е човек, който трябва да слушаш какво говори! Тя доказа, че думите ѝ са просто за перде. Изопачи  казаното от Михаела и със своите думи я изкара кучк@, която се гаври с чувствата към децата. Беше откровена лъжа. Всичко, казано от Фифо, се обявява на всеослушание в ефир за гадно, грозно и обидно. Също така в една от игрите /факт - не мога да кажа коя точно/ , при обсъждане на пост “пъзел“, тя побърза да го поеме, без да подлежи на обсъждане дали някой друг не би бил по-подходящ.
Така че Джаферова си е една изпечена мързелана, с голяма уста и огромно его, която извърта думите на другите, само и само да се изкара права.
Нейните оплаквания са по-фалшиви и от нея.

# 1 657
След снощната битка и представянето на жените съм по-слабо склонна да ги критикувам. Изключителни атлети и моите възхищения към тези млади хора. Не разбирам тази отдаденост на физическото усилие. По-близо съм до "ох" и "ах" на Звезди. Но това не ми пречи да оценявам моженето им и да се възхищавам. Благодаря и на тези, които ни правят свидетели на това "можене". Жал ми е, че се нараняват, но са страхотни младежи. Тракам си на клавиатурата, правя "важни" неща, правя много хора по-успешни, но като реша да изпъшкам нещо вече ще се сещам за това как момичетата минаваха по това трасе. И за това си заслужава ИВ. Браво!

# 1 658
Цецо и във волейбола ли така се е справял?
Според мен Алекса и останалите го виждат на какъв хал е и няма да се изненадам, ако загубят играта довечера, в петък заедно с Касимката да се спасяват. И дано!

# 1 659
Цецо предполагам е бил на блокада, с този му ръст е за това. По принцип професионалните волейболисти и баскетболисти не са много дорби атлетически заради ръста си, дългите крайници, и изместения център на тежеста. Те са тежки, имат груба сила, голяма крачка и за спорта си са супер, но не мога да развиват бързина или пъргавост, каквато може да има у хора като Гого, Фифо или Алекса.

Колкото до Ралица - тя среща проблема на Пух, че даже и отгоре. Културизма сам по себе си е безполезен спорт отвъд визуалното. Тренирането на отделните мускулни групи не подпомага тяхната ефективност. Говорим за увеличаване на обема и намаляване на мазнини, това няма нищо общо с умения. По-големите мускули използват и много повече кислород. Гого, който също е на много нисък процент мазнини, както и Фифо, тренират цяло тяло, функционално и за умения. Досега не съм я виждала толкова за издиша, но пък на носенето беше наравно с мъжете, винаги е давала всичко от себе си. Също така с Виктория не мисля, че Рали има тази спортна злоба, която Вики показва. Момичето даже си го беше страх от Вики.

Видимите мускули не са символ на атлетизъм, на форма да. Снаха ми не тренира и изглежда вейка, но ходи на ръце, нещо което професионалния й спортист мъж не успява. Има много фактори, които влияят и не е само мускулната маса.

# 1 660
Ауу, Фифо още малко и чистак-бърсак гол на снимка очаквам да го видя. Само хобота още не е извадил. Joy
Ама е секси де, въпреки този гейски мустак.
А над левия яйчник банкноти ли си е татуирал? Наистина шъ ма умори това момче. Жалко, че не намирам търкалящ се от смях емотикон. Joy
Цецо за мен чисто си симулира.
Они го питат ще продължи ли в играта, нашият им вика -може ли левкопласт, че пръстчето си бил ударил. Това на фона на двете Джуджанки с издраните ръце и крака.
Жал ми е за него, но не в добрия смисъл.

# 1 661
  • София
Карти за игра, май Grinning

# 1 662
Защо не мога да харесам Фифо? Да не би да ми има нещо? Не съм против голотата, напротив, никой не се ражда с чорапи. Но тези фотоси са ми в повече. Мъж да си посяга на снимка към гащите, може би да ги свали - не мога да приема насериозно. Сори. Има и някаква несъразмерност между торс, дължина на краката и тази ездаческа форма на краката. Хубаво плочки, но много натур ми е всичко. или остарявам. Друго си е спящия хубавец- Гого! Гого!

# 1 663
А над левия яйчник банкноти ли си е татуирал?
Да се молим всички задружно да няма яйчник 🤣че ще е голяма загуба за човечеството 🤣🤣🤣

# 1 664
и на мен не ми харсва като мъж, споко. физиономията му също не ми харесва. но аз съм дърта, де, за мен повечето са деца.

Общи условия

Активация на акаунт