💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 570
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 665
Защо не мога да харесам Фифо? Да не би да ми има нещо?

По вкус и цвят приятели няма.
Аз пък не виждам Гого като хубавец, но е уникален на терена.
Нямам и идея кой може да определи Илиян като красавец, ама нА - пари изкарвал с моделство....
Физически добре ми изглеждаше Валери.

# 1 666
  • София

И за финал, другото което ми направи впечатление е, че Гого е сърцето и душата на този отбор. Как окуражаваше Илиян само. И думите му към Цецо, все едно наистина му е брат в беда (горе на въжето). Не видях в нито един друг член на това племе такава емпатия като тази на Гого.
Наистина ще е скандално ако този човек не е финалист!!!
Какви едити, какви пет лева. Никога няма да го прецака продукцията, никога. Сам той може да се прецака с някое забиване на пъзел, както стори Валери в предния епизод.
По-добър и чист човек за 4 сезона аз не съм виждал. Мъж - слънце!
Ако той победи, това ще е най-голямата възможна реклама за Игри на волята. Повтарям се не знам за кой път, но това е истината.

Напълни ми душата 😍😍😍

Само да вметна очите но Алекса не са в Елица, а само в Гого 🤣🤣🤣 Толкова да го обича 🤣 Все да му изчисти брадата, да седне до него, да го дебне да не му е лошо🤣 Братска любов high level 😍

А бонбона как сладко спи на дивана 😍 И си проверява пулса насън 🤣🤣🤣

Ами като няма кой да му го провери! Бързо една по желание Simple Smile

# 1 667
На мен никой не ми е красив, нито Фифо,нито Гого, но Гого ми е една идея по чаровен от всички мъже в игрите. Макар че като комплексност за игри оценявам по високо Фифо от Гого, което може да не е баш така,защото не сме го виждали да реди пъзел, а Гого и на пъзела беше добре.

# 1 668

И за финал, другото което ми направи впечатление е, че Гого е сърцето и душата на този отбор. Как окуражаваше Илиян само. И думите му към Цецо, все едно наистина му е брат в беда (горе на въжето). Не видях в нито един друг член на това племе такава емпатия като тази на Гого.
Наистина ще е скандално ако този човек не е финалист!!!
Какви едити, какви пет лева. Никога няма да го прецака продукцията, никога. Сам той може да се прецака с някое забиване на пъзел, както стори Валери в предния епизод.
По-добър и чист човек за 4 сезона аз не съм виждал. Мъж - слънце!
Ако той победи, това ще е най-голямата възможна реклама за Игри на волята. Повтарям се не знам за кой път, но това е истината.

Напълни ми душата 😍😍😍

Само да вметна очите но Алекса не са в Елица, а само в Гого 🤣🤣🤣 Толкова да го обича 🤣 Все да му изчисти брадата, да седне до него, да го дебне да не му е лошо🤣 Братска любов high level 😍

А бонбона как сладко спи на дивана 😍 И си проверява пулса насън 🤣🤣🤣

Ами като няма кой да му го провери! Бързо една по желание Simple Smile
Аз още понеделник хукнах с мехлема да му намажа нослето 🤣, но после се сетих, че предаването е на запис 🤣🤣🤣

# 1 669
Цецо предполагам е бил на блокада, с този му ръст е за това. По принцип професионалните волейболисти и баскетболисти не са много дорби атлетически заради ръста си, дългите крайници, и изместения център на тежеста. Те са тежки, имат груба сила, голяма крачка и за спорта си са супер, но не мога да развиват бързина или пъргавост, каквато може да има у хора като Гого, Фифо или Алекса.

общото между волейбола и  баскетбола е само ръста и боравенето с ръце. пишете глупасти. истинските баскетболисти са едни от най-големите атлети. само ръста ги спира в определени игри /и това че некой влиза с визитка че е волейболист футболист и т.н. не значи че е добър такъв. много сме го чули цецко преди игри на волята

# 1 670
Защо не мога да харесам Фифо? Да не би да ми има нещо?
По вкус и цвят приятели няма.
Аз пък не виждам Гого като хубавец, но е уникален на терена.
Нямам и идея кой може да определи Илиян като красавец, ама нА - пари изкарвал с моделство....

Напълно подкрепям Grinning

Много модели в този формат обаче, а на мен тази професия за мъж ми е absolute turn off.

# 1 671
Като бивш спортист, аз също не се възмутих от лекцията.

Именно, съвсем нормално е подобно поведение за човек, свикнал с отбор, спортни лагери, треньори, кондиционни специалисти. Там нещата се казват директно и се слуша и реагира. А тези глезотии с навлизане в личното пространство и прочее капризи са нова мода (по мое време учителите също не цепеха басма, даже и тези по физическо) иднес всеки иска да го галят с перце и да не му казват нищо напреки.

Да питам бившите спортисти. Играете в един отбор със съотборници. По средата на сезона идва нов играч.Този нов играч, след няколко дена почва да се разпорежда и да дава наклон на всички. Наблягам, че не треньора обяснява кой какъв е и какво да я яде и как да се облича, а това го прави новият в отбора. Сериозно ли ще го приемете за нормално и ще слушате и изпълнявате каквото ви каже той?
Алекса нито е учителят ви по физическо, нито е треньор.

# 1 672
Предимството, което получиха Супергероите реално им спечели цялата игра, а не минаването по трасето. Без никакви наредени части Каската пак щеше да забие жестоко. Този елемент се оказва място, където се печели или губи всичко. Видяхме дори няколкото връщания на Безстрашните не им попречи да изпреварят после Непобедимите.

Довечера е много важно да обърнат играта и да спечелят. Иначе приключват курса. Фифо пак ще го пратят на бесилката заедно с Михаела.
Този път специално за сините предимството си беше предимство … нарисувано за тях!!

# 1 673
Е,поне веднъж да има предимство този сезон и то какво!

# 1 674
  • София
След идването на този нов играч се печелят шест поредни битки, а и освен това е капитан.

# 1 675
според мен същия резултат щеше да се получи ако Чакалов или Гайтанов бяха вместо алекса. но щеше да бъде по-кротко

# 1 676
Ами то си зависи от човека. Едни ще ги слушат, други - не. И на мен ми се вижда смешно отстрани, ама те си го слушат. А не е като да не са им ясни нещата. Можеш да ги питаш персонално защо го слушат, а не го обърнат на майтап  и саботаж.
Гената и него щяха да го слушат, ама попадна на проклетии като Куков и Елица. Те му оспориха веднага авторитета.

# 1 677
  • София
emiliq.nikolova88,
Елица от куба ли е паднала? Под въртележка май това имаш предвид, или торнадото? Аз си мисля, че е за куба де, ама да си питам. Ами не се учудвам, защото наложи много бързо, чак безрасъдно минаване. Май бе най-бърза от всички и то с разлика. Тя по едно време си срасна с куба. Та явно е паднала, но да, не го видяхме.

Stasiva,
Имах предвид да се минат едно след друго упражненията без почивка. Куб+въже/стълба/тръба+Торнадо.
Само Фифо и Лефтера. Не че Гого нямаше да се справи, просто сините имаха по-умна тактика и винаги слагаха по-свеж човек за торнадото. Повече мисъл => победа.

ТВ рейтинг за 19-25.09 и 26.09 - 02.10

ИВ е като откъснал се самотен маратонец!
Фермата прави по-силен сезон от миналия, но изостава значително от Игрите.
Прави впечатление обаче, че дуелът между Дидо и Радо (наистина топ дуел и с драма в края) е събрал повече зрители отколкото дуела между Фифо и Аспарух.

Ауткаста с ново видео

В На Кафе коментират снощния епизод

# 1 678
Алекса е интересен персонаж и вкарва цвят, но много мутренски се държи на моменти. И много си е повярвал, че е нещо повече от другите.

# 1 679
Да питам бившите спортисти. Играете в един отбор със съотборници. По средата на сезона идва нов играч.Този нов играч, след няколко дена почва да се разпорежда и да дава наклон на всички. Наблягам, че не треньора обяснява кой какъв е и какво да я яде и как да се облича, а това го прави новият в отбора. Сериозно ли ще го приемете за нормално и ще слушате и изпълнявате каквото ви каже той?
Алекса нито е учителят ви по физическо, нито е треньор.

Тук обаче треньор няма. Има само капитан, като нещо като пръв сред равни. И се е доказал с умения. Та да си мълчи ли??? Още повече, че като цяло не говори глупости. Резиденцията не е курорт, а е капан за ояждане на невнимателните. Но повечето не се усещат и после Пух виси като пухена възглавница.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 14:00 от Черна станция

Общи условия

Активация на акаунт