💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 116 016
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Другата България
Я, Джаферата знаела кой е пъзела! То сигурно по ТВ го е гледала досега, ако е реден в някой от предишните сезони, няма как да го знае от друго място, не, изобщо няма как. Гледала е жената. Дано и редящите за сините да са гледали и те.

# 1 801
Вики и Алекса на пъзел. Не думай! Айде ,“довиждане“ на Касим...
Ами видяха че и за там не става.

# 1 802
  • София
А защо не казаха на сините на оставят 2ма да почиват? Реално ги наказват, че не са губили човек две седмици

# 1 803
Тази част с дърпането винаги ми е била много неприятна, но едно е да теглят Рабухчиев или Добрин, съвсем друго жени, ужасно е. Иначе битката изглежда доста наситена и интересна.
Хареса ми Жени как обосновано каза защо не иска Фифо със себе си на пъзела и към него подходи без обичайно агресивния си тон.

Като една кифла обаче искам да разбера кой е дерматологът  на Мирослава и как Михаела поддържа косата си. Като гледам другите момичета мога да повярвам на тежките условия на реката, но на Мишето косата блести.

Най-после се сетиха да детронират Касим, мъчно ми е за него, но реално се предснави силно само на първия пъзел, при всички останали или имаха голяма преднина и/или му помагаха  .

# 1 804
Генчо и "коалицията" му (ако има такава) изключително слабо действат на номинации. Определено съм изненадан как лесно се предават да ходят на елиминации.
Елица, въпреки, че не съм й фен тотално надиграва Генчо и другите

# 1 805
Аз пък противно на всички смятам, че Зори се включи много добре. В интерес на истината беше права, Генчо вчера се държа като госпожица. Ще минавам, няма да минавам-тука има, тука няма.
И Елица и Генчо не се оцениха подобаващо. Не разбирам защо се хейти само Ели и Зори, чак и със специални потребности ги определиха.  Елица обаче оцени Генчо само на база игра, докато той и други области намеси. И да, права е тя, интригите тръгнаха от Звезда и Генчо. Зори беше абсолютно права, всеки разбира играта по различен начин и играе така, както иска и всеки има право на лично мнение. Честно казано, въпреки, че не симпатизирам на Генчо, не искам да си ходи. На този етап има други, които трябва да хващат пътя-Звездата например няма да ми липсва, ама хич.

Ох, Братоев беше голям сладур на тая игра

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 21:34 от Lafusko

# 1 806
Само Продукцията може да спаси Звезделина тази седмица.
Може би и Касим или Цветан също, но там ще е доста оспорвано кой от тези тримата би отпаднал първи.

Време е и Звезделина и тикток звездата Касим да залязват. Определено най-слабите от останалите играчи.
Алекса се застрахова допълнително и от него и Виктория на пъзела ще зависи това дали Касим ще се готви за елиминации.

# 1 807
  • София
Генчо и "коалицията" му (ако има такава) изключително слабо действат на номинации. Определено съм изненадан как лесно се предават да ходят на елиминации.
Елица, въпреки, че не съм й фен тотално надиграва Генчо и другите
Генчо вече е сам, той се предаде на коалиционния фронт след отпадането на Веселина. Опитва се да приложи някаква обратна психология - да бъде оценен и липсата му да бъде забелязана, след като се дърпа и отказва постове, но като гледам, без успех.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 21:41 от La Vikinga

# 1 808
  • До сърцето...
Джафа не разреши на Филип да се пробва на пъзел.

# 1 809
Кои са номинирани от червеното племе?

# 1 810
Маги и  Фейгин срещу Джаферович. Все едно мравки срещу слон

# 1 811
Джафа не разреши на Филип да се пробва на пъзел.
Да не вземе да се види, че е по добър,и на нея да и се наложи да минава трасе 🤣

# 1 812
Ето как сините сдигат до съвет...Този път, защо не може да махнат един от сините? Нали са повече. Цецо не го виждам ,нито на лабиринта ,нито на змейката. А и Касим ще дърпа.Направо да ги водят към полянката за гласуване....
Е, Ана-Мария втора ли да гледаме? Всеки път отстрани, да вика и да дава акъл.
Няма нищо общо това. В първи сезон не само тя стоя.А тук е по избор една игра без играч ,друга всички.Както и е кеф на Продукцията.

# 1 813
Цецо за викач отстрани най го бива .

# 1 814
  • Другата България
Сезонът на жените, факт.

Общи условия

Активация на акаунт