💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 698
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 935
Алекса защо не се предложи? Нали беше казал във връзка с Елица, че той би застанал преди другите на елиминации, къде се скри сега?

# 1 936
  • София
Радвам се, че Алекса нямаше серия от победи като капитан на "Супергероите" тази седмица. Гого пое вината, защото той няма нужда да е капитан, за да води племето, и съответно да поема отговорност за случващото се. Нито има нужда да се налага, всички го слушат, защото му имат доверие, не знам дали много участници могат да се похвалят със същото.

# 1 937
Супер промо, изглежда все пак "умните" не са толкова глупави Simple Smile

# 1 938
Утре си тръгват отново двама

# 1 939
Как ще спасят Цецо не виждам. Той пък щял да ги съсипе Joy
Но наистина не е виновен, че е роден висок и покрай това е тромав.
Алекса толкова тъпо говори с Мани и Фейгин. И уж не беше капитанството за 2та гласа...

# 1 940
Е то стана ясно и от обсъждането и от промото ,че Цецо и Касимча са на елиминации...(Предположение е !!! Не спойлер .)

# 1 941
Много е подъл Алекса,но ще му излезнат криви сметките.Само Фейгин нещо мисля, че ще поддаде

# 1 942
И кое му е заслуженото на победата на Жълтите? Thinking
Бяха по-бързи във всеки един компонент на играта.
Защото бяха с двама души по-малко.

# 1 943
Един плюс за утрешния епизод-Няма да дават Евгения(надявам се)🤞🏻

# 1 944
По- добре да бяха помолили Цецо и Касим да си тръгнат.
Не съм съгласна.
Избрани са да участват, имат пълното право да се борят.
Честно, не разбирам злобата към тях тук. Да, не са на нивото на другите, но се борят. Племето като печели, какво да правят? Да се сърдят на продукцията.
Спокойно, сега като паднат в нагласената игра, ще могат да ги махнат.

Мани добре го каза, печелят когато те двамата не играят или почти нищо не зависи от тях в определена игра.

# 1 945
От промото останах с впечатление, че ще си тръгнат трима?

# 1 946
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Мега нагласената битка, направена така, че сините да загубят. Положителното е, че Фифо поне ще отпочине, а Джофра няма как да го разкара поне за момента.
Гого е като парен локомотив, ако не е той сините са загубени. Мани ме издразни със скатавката си.
Време е за Цецо и Касим да излязат на битка и да се преборят за оставане в шоуто. Предпочитам Цецо да остане, Касим и Звезда да си ходят.

# 1 947
От промото останах с впечатление, че ще си тръгнат трима?

Първият се спасява. Трима на елиминация. Последните двама си тръгват

# 1 948
  • Другата България
Аз вече започвам да “връзвам“ нещата около и без друго подозренията ми, за които писах тук преди време, и то няколко пъти. Връзката Алекса - Виктория, и това защо двамата ги няма никъде по общите снимки. Нея по-точно.
Това, което виждам аз, е един съюз, надявам се силен физически, между Виктория и Алекса, а вероятно и силен стратегически, към който ако се присъедини и Елица, а защо не и Мирослава, заедно могат да стигнат много напред. Това ще струва развалянето на отношенията по оста Виктория - Цветан, то беше ясно. Затова Цецо е навсякъде с участниците, не страни от тях, защото според мен някак се е “опарил“, а вероятно и разочаровал от това, което се е случило. За играта и в нея вероятно Алекса и Виктория ще стигнат далеч, но от човешка гледна точка не знам. Щото Цецо е емоционален, личи му, и беше хлътнал много по Виктория.

# 1 949
Виктория, за да опази Цецо, ще закопае отбора.
Цецо и Касим трябва да си тръгнат още вчера.

Общи условия

Активация на акаунт