💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 698
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 920
Вики, ясно, разбрах те. Съгласна съм.

Еми ясен беше резултата, нагласен мач.
Единствено се радвам, че моят любимец Филип няма да е на пангара.

# 1 921
Заслужена победа на Жълтите тази вечер. Но постигната, защото Продукцията беше решила така. С това не умаловажавам представянето им на арената.

При Сините ясно се видя, че Алекса на става за лидер в по-напечени моменти. Прекалено е с рогата напред, за да е добър на такава позиция.

# 1 922
Бях прочела един коментар във ФБ, че Гого ще се контузи на тази игра, та гледах с доста напрежение.Добре че не излезе верен.
Гогича поема вината, докато всички мълчат. Е, голям е.

# 1 923
  • София
Мани защо си премълча, че заради нея паднаха на змейката и остави Гого да поеме вината?

# 1 924
Алекса е супер дразнещ,да ходи на номинация с Касимката.

# 1 925
Мани защо си премълча, че заради нея паднаха на змейката и остави Гого да поеме вината?
Не падна ли Илиян на змейката, а не Мани?

# 1 926
  • Другата България
Гого е голЕм!

# 1 927
  • София
Защо не бяха по равен брой, че го пуснах по- късно?
Друг път като не са равен брой, някой почива?!

# 1 928
И кое му е заслуженото на победата на Жълтите? Thinking Да бяха пратили Сините направо край огъня при Ралица. Close

# 1 929
  • София
Не падна ли Илиян на змейката, а не Мани?
Да, но той падна, защото Мани реши тя да ги води вместо Гого и много избърза

# 1 930
Гого пак показа класи над другите.❤ И Вики си им го каза на водещите ,че са с двама повече и хоп коментирането спря .😁

# 1 931
Сега ми е интересно "силните" по Касим ли ще стрелят, или ще се опитат да отрежат главата на змията Simple Smile
За мен номинирани трябва да са Цецо и Касим, но виждам възможност и за Мани/Илиян и Касим, ако бившите "умни" направят грешката да не гласуват заедно за Цветан.

# 1 932
И кое му е заслуженото на победата на Жълтите? Thinking
Бяха по-бързи във всеки един компонент на играта.

# 1 933
Супергероите са с двама повече, което доста забавя преминаването им.

И един потенциален капан от всеки сезон - няма как да знаем дали двете въжета са еднакво дълги и еднакво оплетени. Ако някой отбор е нарочен за падане тук лесно може да се манипулират шансовете - по-дълго въже, по-опънато въже, някой и друг възел в повече...

# 1 934
  • Варна
Алекса се опитва да ги манипулира. Утре ще видим какво ще стане....

Общи условия

Активация на акаунт