💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 978
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 905
Много вожд, малко индианец- сините.

# 1 906
  • Варна
Сините с това ляв, десен.....

# 1 907
Брей, Алекса така изнерви всички ... Цецо удари стената с въжето и му каза да млъква, баси .... Какъв дразнител трябва да си за да изнервиш Цветан?!

Щом и кроткият гигант се разяри не е добре работата. Голям мотиватор и отборен играч е Алекса няма що. Конкурира Виктория днес като дразнител номер едно. Касим, Алекса и Цецо са най-зле на тази битка следвани от Мани ама нея я разбирам Гого така я влачи, че не може да му смогне xD

# 1 908
Този път Алекса ги съсипа. Като става въпрос за екшън и бързане е топ, но грам търпение няма. Гого трябваше да слушат, а то разпасана команда - Мани, Алекса, Касим мрънка, Цецо само да каже...

# 1 909
  • София
Едно парче май им липсва на жълтите.
Ей сега Димо ще им каже, няма да ги остави да се сетят сами

# 1 910
Сините са с двама повече и въпреки това се справиха прекрасно!
Горкият Гого, влачи като локомотив.

# 1 911
  • Варна
Лефтеров забрави да вземе едната торбичка. Жени награби частите от сандъка, докато той мисля взе само 5 торбичка. Последната от бързане дори не я забеляза. Simple Smile

# 1 912
По- добре да бяха помолили Цецо и Касим да си тръгнат.
Не съм съгласна.
Избрани са да участват, имат пълното право да се борят.
Честно, не разбирам злобата към тях тук. Да, не са на нивото на другите, но се борят. Племето като печели, какво да правят? Да се сърдят на продукцията.
Спокойно, сега като паднат в нагласената игра, ще могат да ги махнат.
Не това имах предвид, а колко нечестен начин да са на съвет и да ти изгонят. Всичко е измислено срещу сините тнази вечер, като се почне от обидата към Касим да тегли като жена…

# 1 913
А защо не казаха на сините на оставят 2ма да почиват? Реално ги наказват, че не са губили човек две седмици

Дааа, това състезание е много неподходящо за сините - веднъж са наказани за успеха си с двама човека повече, и втори път тази огромна разлика в габаритите на отделните играчи пречи. Направо ще е чудо ако жълтите не бият.

# 1 914
Ми не ми се гледа битка, чийто резултат се знае още от началото. Няма как по-голям брой хора да минат това трасе за по-кратко време. Тенденциозно организирана така, че сините да загубят човек.

# 1 915
Фифо ще си почине.

# 1 916
  • София
Дали Жени не се опитва да ни заблуди с грешката си, карайки ни да повярваме, че го е гледала по ТВ и бърка, а не че го е редила с Николай Мартинов преди битката? Trollface

# 1 917
  • Където морето целува небето...
Аз не мисля, че Цецо ще е номиниран, но при всяко положение ще е интересен съвет.

# 1 918
  • София
Добре, де, не е ли достатъчно Димо да каже, че не са готови?!?
Защо трябва да им дава и подробни инструкции?...

# 1 919
Сините като цяло бързо преминаваха през препятствията, а са с двама повече, само падането от змейката им изигра лоша шега.

Е, нали ги видяхме да копаят на промото заедно двата отбора, как жълтите спечелиха?

Общи условия

Активация на акаунт