Всичко сте казали за него. Най-харесвания участник от 3те племена и от 4-те сезона. Добър каст тази година.
, а и не само то/. На Вики това ѝ беше удобно, и просто остави великана да залитне. До кога - докато в племето пристигна истинския лидер, командира, най-силния мъж, с когото са напълно еднакви по разбирания за играта, просто един за друг. И хоп - Цветан вече е ненужен. Става излишен. Да, той е безполезен, факт. В повечето случаи. Но има отборен дух - нещо, което и двамата /Алекса и Вики/ сочат като мотив за това, че Цецо трябва да си ходи. Че е безполезен за племето. Докато Илиян мисли само и единствено за себе си, и това с плуването, което Алекса го изтъкна като предимство, беше пълна глупост предвид факта, че няколко пъти се изпускат, че предстои разместване на племената. Пореден гаф. След което не се знае кой къде и с кого ще играе. На мен ето тези нещиЦА ми вадят очите, ако още в самото начало Вики беше казала на Цецо - “пич, с теб сме само съотборници и приятели, но нищо повече“, да оправдавам това сега. Докато няколко пъти ако не се лъжа тя и в синхрон споменаваше нещо от сорта: “не е тук времето и мястото, навън ще видим“, или нещо такова. Да, сега уж се опитва да го запази, ама мълчи на сърбина и се съгласява с него във всичко, що се отнася до Цецо. А той все още си мисли, че с Вики играят заедно. Някаква двойна игра, която е оправдана за шооуто, но в случая са намесени лични чувства на Цецо, които са очеизвадни, и на мен ми е мъчно за него.

Препоръчани теми