💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 698
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 995
  • Варна
Ееее това с различната бройка вече беше подигравка...

# 1 996
Много хубава игра. Щеше да е супер Касим и Цецо да ги няма. Дано отпадна утре.
Гогоооо Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Всичко сте казали за него. Най-харесвания участник от 3те племена и от 4-те сезона. Добър каст тази година.
Играта беше като за Жълтите. Иначе без Цецо и Касим, сините щяха да го ответ, при все, че са и по леки. Само незнам на тоя пъзел дали нямаше да се прецакат Grinning

Радвам се за Фифо, а Джафка се хилеше като я бъзика Димо. Толкова за тази вечер.

# 1 997
О, за любителите на стила на борчето Алекса- да живее фатмашкия мотивиращ стил! Честито! Чрез сръбски псувни към прогрес!

# 1 998
  • Другата България
Благодаря на всички, които написаха, че наистина това е била целта на Виктория, игра ала Сървайвър. Браво, само заради това получава адмирациите ми. Защо тогава се съгласи да изпрати Биг Бос-а на преговори, ами не го направи тя? Мани не е вчерашна, сега, ако гласува за Цветан, надушвайки машинациите на Алекса и Вики, първо - автоматично печели гнева на сърбина, и второ - Цветан е пътник. Той не, че не е по принцип, но все пак. Като видях игрите, на първата дори няма смисъл да се качва и да се пробва. Още там е отпаднал.
Да, и аз мисля, че Виктория в момента не играе никъде. Ако е така и не е в България - ок, но аз мисля, че си е в София.

# 1 999
Касим и Алекса след спечелването на резиденцията.

# 2 000
Благодаря на всички, които написаха, че наистина това е била целта на Виктория, игра ала Сървайвър. Браво, само заради това получава адмирациите ми. Защо тогава се съгласи да изпрати Биг Бос-а на преговори, ами не го направи тя? Мани не е вчерашна, сега, ако гласува за Цветан, надушвайки машинациите на Алекса и Вики, първо - автоматично печели гнева на сърбина, и второ - Цветан е пътник. Той не, че не е по принцип, но все пак. Като видях игрите, на първата дори няма смисъл да се качва и да се пробва. Още там е отпаднал.
Да, и аз мисля, че Виктория в момента не играе никъде. Ако е така и не е в България - ок, но аз мисля, че си е в София.
Това им беше идеята, но беше кардинално грешно решение Алекса да говори с Мани и Фейгин. Радвам се, че е той, защото определено не успя в опита да ги манипулира. Не е неговото това. Иначе Вики заслужава най-вече кредит за това, че  двата капитански гласа си смениха алианса безкръвно през тази седмица. Ако това беше Сървайвър щях да и го броя за успешен ход.

А за 3-3-3 при Сините - според мен е невъзможно без подкрепа от Продукцията. Защото самата намеса на Продукцията в номинационния съвет е двойна - от една страна с възможни заядливи/конфликтни въпроси към един или няколко участника, и второ и много по-важно - с избора на последователността на гласуване. А при такова съотношение на силите в племето на хартия (4-4) и желанието за 3-3-3 най-много зависи от поредността на вота за съжаление.

# 2 001
  • Другата България
Аз още нещичко искам да кажа за Виктория. По принцип я харесвам. Харесвам духа, който има, хъса, упоритостта и  наистина отборното мислене, реципрочно - отборната игра. Мутрееше ми малко когато се заканваше на останалите, но и тогава я разбрах. Обаче!
Когато тя влезе в синия отбор, не намери общ език с нито една от останалите жени. Някак си личеше превъзходството, което смяташе, че има - от една страна, и от друга - Илиян се потруди това разделение между двете групички в племето да стане още по-явно с нейната поява. Напасна се с мъжете, с останалите мъже без Илиян. Гого е отделна вселена, той си е самодостатъчен, човекът племе при сините, не излъчваха много разговори между двамата, а вероятно е имало, щом са били заедно при “силните“. Касим.....едно непораснало още момче, и той беше в тази коалиция, но какво да говори Виктория с него? И остана Цветан, първо - колега волейболист, познават се, второ - силен мъж, трето - сродна душа. Никой не може да ме убеди, че Виктория не е усетила още в началото, че Цецо залитна по нея. Но тя като че ли нямаше нищо против, или поне не явно - целуваше ѝ ръцете, прегръщаше я, дори ѝ правеше директни намеци /клипчето с джанката е показателно Joy, а и не само то/. На Вики това ѝ беше удобно, и просто остави великана да залитне. До кога - докато в племето пристигна истинския лидер, командира, най-силния мъж, с когото са напълно еднакви по разбирания за играта, просто един за друг. И хоп - Цветан вече е ненужен. Става излишен. Да, той е безполезен, факт. В повечето случаи. Но има отборен дух - нещо, което и двамата /Алекса и Вики/ сочат като мотив за това, че Цецо трябва да си ходи. Че е безполезен за племето. Докато Илиян мисли само и единствено за себе си, и това с плуването, което Алекса го изтъкна като предимство, беше пълна глупост предвид факта, че няколко пъти се изпускат, че предстои разместване на племената. Пореден гаф. След което не се знае кой къде и с кого ще играе. На мен ето тези нещиЦА ми вадят очите, ако още в самото начало Вики беше казала на Цецо - “пич, с теб сме само съотборници и приятели, но нищо повече“, да оправдавам това сега. Докато няколко пъти ако не се лъжа тя и в синхрон споменаваше нещо от сорта: “не е тук времето и мястото, навън ще видим“, или нещо такова. Да, сега уж се опитва да го запази, ама мълчи на сърбина и се съгласява с него във всичко, що се отнася до Цецо. А той все още си мисли, че с Вики играят заедно. Някаква двойна игра, която е оправдана за шооуто, но в случая са намесени лични чувства на Цецо, които са очеизвадни, и на мен ми е мъчно за него.
Дано ѝ се получи на Виктория играта, само да не стане втората Йори за мистър “Аз съм шефа“, първата е ясна - Елица, ама тя дори не се нуждае от коментар, при нея нещата са ясни от какво са породени.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 00:20 от Merri_An

# 2 002
Гледам сега епизода, точно свърши играта и идвам да споделя възхищението си от Продукцията! Чудесна игра! Сто процента стана ясно, че Продукцията подкрепя сините! Много по-лесно е разбира се 7 човека да вървят вързани, отколкото 5 човека! Хвала на такава честна игра!

# 2 003
Гледам сега епизода, точно свърши играта и идвам да споделя възхищението си от Продукцията! Чудесна игра! Сто процента стана ясно, че Продукцията подкрепя сините! Много по-лесно е разбира се 7 човека да вървят вързани, отколкото 5 човека! Хвала на такава честна игра!
И напълно заслужена победа за Жълтите, налЕ? Joy

# 2 004
Скрит текст:
И кое му е заслуженото на победата на Жълтите? Thinking
Бяха по-бързи във всеки един компонент на играта.
Защото бяха с двама души по-малко.
Факт, отчетен от мен. Това обаче не прави представянето на Жълтите в играта по-слабо.
Сините имаха шанс само ако Цветан и Касим не бяха на терен.
Заслужена победа на Жълтите тази вечер. Но постигната, защото Продукцията беше решила така. С това не умаловажавам представянето им на арената.
Ако продукцията има пръст в нечия победа, за мен тя не е заслужена.
Практически в над 80% от игрите през сезона до момента Продукцията е оказвала влияние на изхода им. Да омаловажим всички победи ? Ето примери само от тази седмица - вчера с почти наредения пъзел, в понеделник с отношението към Ралица и Елица за едно и също ...

Прави ли победите на сините и червените ( частична победа, но все пак стопанство > река ) незаслужени?
Едното е предимство спечелено на капитанска битка и е напълно в реда на нещата такова предимство да е осезаемо, а не някаква измишльотина която няма никакво значение за битката. Иначе капитанските битки защо въобще да се провеждат?
А другото е предимство касаещо 90 процента от битката, не изолиран единичен компонент, и което по никакъв начин не е заслужено, отделно от това бройката на участниците в битката от отборите съвсем лесно може да се уеднакви.
Т.е. няма извинение за тази подигравка.
 За десерт бебешко пъзелче, да не е дори възможно изравняване накрая.

# 2 005
Идеята да пуснат Илиян по пързалката с номинация е много добра, но беше грешка Алекса да говори с Алекс и Мани, а не Вики. Той прекалено в стил "слон в стъкларски магазин"  подходи, тя щеше по-фино да го направи. И определено е трудно за нея как да направи така хем да запазят Цецо поради симпатии, хем да отстрелят двама от другия лагер с убеждението на другите две момичета. А те пък много добре знаят, че е едно за капитан да дадеш гласа си, съвсем друго за номинация и да оставят другите да решават, затова и няма, вероятно, да се поддадат на увещанията на Алекса и номинираните ще са Цецо и Касим т.е. от двата лагера.

# 2 006
Утре Ралица отваря съвета с "я кажи едно лошо качество за твоето другарче" и всички стратегии за гласуване отиват на кино.

# 2 007
Merri_An, много точно мнение за Виктория и Илиян!
И на мен ми е мъчно за Цецо, защото се вижда, че не е от нахалните мъже, а тя направо си го подведе. На стопанството беше седнала в него, спяха в една стая, но резиденцията не може. Още повече, че той искаше да свали матрака на земята за да спи удобно, тя взе да извърта нещата и в синхроните да говори как било рано. Аз и преди епизода писах - липсва ѝ мъжко внимание и когато го получи гледа да се прави на много интересна, а това е толкова отблъскващо, че нямам думи. На мен като жена ми става неловко да я гледам. Ще ми е интересно да видя развитието ѝ в играта, доста силна коалиция стават с Алекса и Гого.

Не ми харесва, че излъчват съветите на следващия ден. По реакцията на Цветан явно ще е номиниран, едва ли толкова се е засегнал само заради гласове към него. Най-много три седмици го виждам още в игрите, ако приемем, че утре остава и стигне до фазата с две племена, то там очаквам да е пръв номиниран и да си ходи.

# 2 008
И напълно заслужена победа за Жълтите, налЕ? Joy
Нямало е една игра досега, която да е абсолютно справедлива и да се играе по-ясни правила. Но това е първата игра, в която видимо и предвидимо, се дава явно предимство на единия отбор за сметка на другия. Къщурката на сините им се струва прекалено подредена, а и не искат жълтите да губят трима/четирима в рамките на една седмица. Затова се намесват. Нямаше нужда да се мъчат толкова хора. Трябваше да пуснат Фейгин и Фифо да теглят шейна с тежести и поне щеше да свърши по-бързо и да пестят нерви и време и на участници, и на зрители да гледат предрешени битки.
Предимството при пъзела вчера беше спечелено. И това предимство не предопределяше играта от самото начало до степен да я направи безсмислена.

# 2 009
Абе, хора, какво я съдите Виктория. Тя на синхрона, преди разговора с Алекса, си го каза: Вече трудно ще опазя Цецо, но поне ще опитам.
Иначе за играта и продукцията днес: Наказаха запазилия се цял отбор да минава препятствията с 2-ма човека повече. Ясно е, че се стремят да изравняват отборите преди обединение, а положението отиваше към разпад на жълтите любимци на продукцията. Е, как ще го допуснат 😎😎
Харесвам ги сините. Цветни са като отбор, раздават се в игрите, но е време да се освобождават от Касим и Цецо. И на тях двамата симпатизирам междувпрочем, но е време 🙂

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 01:06 от KatyaS

Общи условия

Активация на акаунт