💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 739
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 025
  • София
Справедливо решение на продукцията да даде битка за жълтите. А и все пак да не рискува готвения за финал Фифо. (леле тоя Фифо ако ми бутне на финал Гогича, и аз ще започна да плюя по продукцията)))
Това по-горе е в сферата на оксимороните...
Как едновременно е справедливо и в същото време да даде битка на жълтите... пък и като прибавим, че са взели решение... справедливостта директно изчезва с 300... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 026
Браво на Жени! За поредна игра седеше и гледаше. Издържа на дърпането от Фейгин, Мани и Касим. Каква сила само! Дано финала да е пъзел и с помощта на Лефтеров да го нареди и да спечели. Все пак тя е най-комплексната от мъжете и жените. Комплексно седя и вика на не една битка.

# 2 027
Не беше честно. Но, то пък в тези игри нищо честно няма.
Добре, че са момчетата и момичетата, които играят сърцато, та да ни радват.
С двама по-малко, сините нямаше да могат да ги настигнат. Това го отбеляза и Алекса по време на играта. В отговор на Виктория, която пак виеше от пейката.
Дано си заминат Цецо и Касим. Иначе напаните на продукцията ще са ялови.
Звезда толкова не ме напряга. Но, да е следващата.

# 2 028
  • софия
Преднината всъщност е заслуга на продукцията, Джаф им даде точно 10 секунди. На гъбките вече се бяха изравнили.

Снощи не успях да пиша. Евала на сините, раздадоха се! С две котви бяха през цялото време плътно до жълтите. Вики не ми е противна, играе си играта и действа за отбора. Продължавам да мисля, че Мани направи най добрият избор за капитаните. Много разумен ход. Днес също не очаквам да действа глупаво. Цецо и Кас са ми много симпатични, добри хора са, а както не веднъж казах за мен това е водещото. Но вече им е време. Надявам се тази вечер племето да си  вземе довиждане с тях.
 Тези дни най накрая си намерих и човек в жълтите. Лефтеров е чиста душа, разумен и се раздава на макс.
 Генчо ми е страшна енигма. Като др. Джекил и мистър Хайд. Докато е Генчо алфата и в следващия момент бам леля Генка. Много, ама много тъпо беше да не признае заслугите на Ели на играта с кубовете. И това фръцване, кат не ме оценявате няма да игра, тръш!

# 2 029
Браво на Жени! За поредна игра седеше и гледаше. Издържа на дърпането от Фейгин, Мани и Касим. Каква сила само! Дано финала да е пъзел и с помощта на Лефтеров да го нареди и да спечели. Все пак тя е най-комплексната от мъжете и жените. Комплексно седя и вика на не една битка.
Топа е. Както казваше Николай Фърси. Топа на топовете. И така ще стигне напред. Мишка.

# 2 030
Сините още на предната игра трябваше да са на номинации. Отборно решиха "тактиката", Алекса доброволно отстъпи, Цецо падна, залепиха му лейкопласт на пръстчето, според докторите и той самия е добре, но отбора реши да го извади от Играта. Wink Sorry Guys! Е, кой им е виновен и как така продукцията допуска Алексата да се метне като маймуна по въжето веднага и без някакъв вид наказание за грешката им.
Нечовешки звуча, но това беше игра в която можеха да преценят от кого да се лишат. Игра, не дискотека в която си мерят егото и се свалят на мадамите.
Тогава пък нямаше да се изпълни сценария със знамето. Smiley А бе не е лесно, г-н Продуцент, май френд.

Така че във вчерашната битка шанс имаше целия отбор, никой не беше излишен. И още с подредбата в редицата сгрешиха, но Алекса явно се вижда висок и строен. В средата останаха слабичките и почти смачкани Касим и Фейгин. Също в тази игра е важно темпото - раз-два е правилно зададено, а не леви-десни, тук и Гого ги обърка, Мани ги довърши на змейката. Добре, че няма изкълчени глезени. Но въпреки това не отстъпваха и бяха много бързи на най-трудната част с провирането през стената.

А защо изобщо беше включен този елемент с дърпането. Отврат. Да я премахнат тази игра.

# 2 031
Сигурно сте го коментирали, но все пак - много нечестно беше сините да тичат по трасето със 7 играчи, а другите с 5. Освен това някой забеляза ли че Ралица също искаше да е на кола (ама това означаваше Женя да минава трасето) и затова Женя каза - е аз, съм на кола , кой да е ... И после в синхрона, каза че другите били така решили .. Може да е силен играч в някоя отношения, но това извъртане на информацията - и все "аз съм най добрата и можещата"  е много изнервящо. И се намести на позицията на пъзелите, защото Ралица се справяше добре с Лефтеров и може би се стресна че ще се усетят че не е чак толкова незаменима и авторитетна.. ама жълтите нали са глупавички ...

# 2 032
Е, как защо го е имало дърпането- да има Жени на какво да се отличи с 5 секунди пред Вики, за да не пишем, че само стои на буква "Ф" и разпорежда като майка на две деца. Димо беше на място като обясняваше как пада Фейгин, а не Женя. Тя си е дънер, борче, по-нежно казано и май за друго не става.

# 2 033
  • София
Чак ми е чудно как показаха и отговора на Алекса към Вики, че се бавят, защото са с 4 крака повече, и после нейният коментар, че са загубили пак по същата причина. Не че не беше очевидно и без това.
Хем се радвам за жълтите, не ми се мисли, ако бяха паднали (макар че това не значи автоматично загуба на човек), хем и при сините не ми се гледат разправии, тамън се бяха закротили.

# 2 034
  • София
За мен Жени се предаде, пазейки авторитет, доколкото може, за да не си проличи, че не си дава зор.

Още като видяха тоя елемент, тя каза, че ще останат без кожи. Беше се подготвила и беше увила нещо около ръката си, за да не се опира кожата в кола на голо.

Гледах внимателно, страшно стабилна беше преди да падне Виктория. После се поогледа и задържайки още малко, постепенно се пусна.

Разбирам на Дяволо идеята за безпристрастно и обективно оценяване на участниците само на база игри. Евала, ако някой успява да го направи. Но хората (в частност преобладаващият тук женски пол) сме си емоционални същества. Има хора, които ти стават неприятни, без дори да можеш да обясниш защо.
Типичен пример е Илиян. Някой ако изрови статистика, нека каже дали пък не е по-комплексен от Алекса. Обаче понеже е неприятен като поведение и излъчване, изведнъж искаме да си ходи, да го няма. Същото искаме и за Елица, защото адски досади с егоизма си и драмите, нищо че се раздава и представя чудесно на арената.

Така че, трудна е тая работа с обективното. Пак се сещам за Юлиян. Беше ли най-добрият физически на арената? Несъмнено. Яд ли ме е, че не спечели? Ми не съвсем. Защото се държеше просташки.

В тая връзка, опитвам да разбера опитите на бивши и настоящи спортисти да защитават поведението на Алекса, но не, не е ок. Опитва да се да е лидер и да води, но не се прави така. И щом не се усеща, че не се прави така, си заслужава пренебрежителното отношение. Как пък никой не изкоментира Гого с отрицателна нотка? Явно е читав човек, освен брилянтен състезател.

# 2 035
Крайно време е Касим и Цецо да си ходят. Особено Касим, ако имаше малко достойнство и акъл, щеше сам да излезе. Толкова ли не вижда, че е като воденичен камък за племето си. Не може нищо - не плува, не е ловък, издръжлив. Влезе като "мастер на пъзелите", но и там е трагичен. Може да е добро момче, но не е за подобен род игри. Цецо също. Със сигурност не му е лесно с този ръст, но да не беше влизал. Няма да спечели от участието си.
Искам Гого и Фифо на финал! Ако Гого не спечели този сезон ще е най-голямата тъпотия.

# 2 036
Аз не мисля че Женя нарочно се пусна , просто Алекса като се включи нямаше шанс.. Даже си мисля че ако жълтите дърпаха нея щеще да падне по бързо .. за мен Виктория си я победи в този елеменн

# 2 037
Ох, ама каква беше тази тъпотия с майката и бащата на отбора?
Продукцията наясно ли са що е отбор?
Това беше брутално тъпо, брутално.

# 2 038
Сините още на предната игра трябваше да са на номинации. Отборно решиха "тактиката", Алекса доброволно отстъпи, Цецо падна, залепиха му лейкопласт на пръстчето, според докторите и той самия е добре, но отбора реши да го извади от Играта. Wink Sorry Guys! Е, кой им е виновен и как така продукцията допуска Алексата да се метне като маймуна по въжето веднага и без някакъв вид наказание за грешката им.
Нечовешки звуча, но това беше игра в която можеха да преценят от кого да се лишат. Игра, не дискотека в която си мерят егото и се свалят на мадамите.
Тогава пък нямаше да се изпълни сценария със знамето. Smiley А бе не е лесно, г-н Продуцент, май френд.

Така че във вчерашната битка шанс имаше целия отбор, никой не беше излишен. И още с подредбата в редицата сгрешиха, но Алекса явно се вижда висок и строен. В средата останаха слабичките и почти смачкани Касим и Фейгин. Също в тази игра е важно темпото - раз-два е правилно зададено, а не леви-десни, тук и Гого ги обърка, Мани ги довърши на змейката. Добре, че няма изкълчени глезени. Но въпреки това не отстъпваха и бяха много бързи на най-трудната част с провирането през стената.

А защо изобщо беше включен този елемент с дърпането. Отврат. Да я премахнат тази игра.

Снощи Мани показа как месеци по късно все още имат белези по краката от тази игра заради това, че бяха завързани и са се разчеквали и удряли...

# 2 039
  • София
Гледах малко лайфа вчера, почти нищо интересно нямаше.

Лефтеров и Чакала са големи свежари с много яко чувство за хумор.
Мирелка е скучна, а Мишето супер усмихната и бъбрива, доста различен образ от Игрите.
Жорката пак хапваше.

Няколко интересни отговора на въпроси.

Лефтеров, Чакала и Мирелка единодушно са на страната на Гената и ако бяха попаднали при Червените щяха да са в неговата коалиция.
Чакалов, ако беше влязъл при Сините щеше да е в коалицията на Илиян, Мани и Фейгин.

Дружно осъдиха постъпката на Алекса за хитрата подготвена измама за номинациите днес.

Във вчерашната игра Сините са измислили да вдигнат 1-2 човека( както се видя, бяха вдигнали Мани), за да са с по- малко крака и по- бързи, но разбира се, Продукцията им е забранила.

Интересно беше, че коментарите във връзката с вчерашната номинационна игра 7=5 бяха, че било честно, защото в предишната игра бил подарен един лесен ключ за Сините. Аз не се сещам за случая.

Общи условия

Активация на акаунт