💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 539
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 040
  • София
Сигурно е коментирано (не съм чела назад), но да, леви десни е изключително тъпа тактика, защото за десния крак на единия, е вързан левият на другия, съответно когато единият мести десен, другият мести ляв. Затова е правилно раз два и всеки да си знае кой крак на кое е. Учуди ме, че никой не се усети, дори Гого.

# 2 041
Не мисля че съм се ядосвала толкова на телевизора си, колкото на снощната игра. Това да накарат да са седем срещу пет беше адски тенденциозно и необяснимо, особено като ден преди това изрично изключиха. И сините пак се движеха по-добре и по-синхронизирано до змейката. Просто там напрежението им дойде в повече, викането на Алекса и наситина добавената трудност от 4 крака в повече.

Касим е слаб играч, две мнения по въпроса няма, не мисля че някой ще се опита да го защитава в това отношение, но също така е и човек, който не съм видяла нещо лошо да е направил или показал. Да го групират с жените беше грубо, а и не е първата реплика от този сорт. Също така по трасето той имаше тъпата задача да е по средата и през половината време беше разчекнат, малко като Миленка миналата година. Нека бъде номиниран, но за мен това не означава, че заслужава това пренебрежително отношение. Много е популярно да се хвърля думата "достоен" и за мен това се показва не само в собствените ти способности, но и в отношението към по-слабите. До този момент само Гого съм видяла да показва достойнство по този параграф.

По този повод аз се чудя дали озлоблението на Алекса към Касим не идва не само от това, че Кас е слаб, но и от това, че за разлика от Алекса Касим не беше резерва. Според мен много го удря по егото, че някой, който в неговите очи не заслужава едва ли не го е изместил, за което Касим вина няма никаква. Това е продукция, риалити формат и както не веднъж се коментира в Надкаста - има си профили. Трябва да има разбообразие, защото никой няма да гледа 67 епизода как 24 човека си викат само "Евала, брат".

Играта е грозна сама по себе си, не виждам никаква причина да се прави с това дърпане, дране и предпоставки за много тежки контузии.

Жени знам, че напряга всички само с това, че диша и съществува, но не мисля че има за какво да я съдим специално за снощи. Решението да не реди с Фифо е абсолютно оправдано от гледна точка на победата. Не, защото Фифо няма да се справи на пъзела, но защото двамата наистина нямат добра комуникация, която тя признава. С Лефтеров успяват да се разберат и точно в толкова ключова игра да рискуват е безсмислено. За дърпането не искам да съдя, за мен това е гнусна игра и никого не обвинявам, че се пуска.

Някой спомена, че Ралица е искала да е на дънера, но вчера гледах епизода, в който плуваха всички до шамандурите да взимат ключове и още от тогава тя има контузия на рамото, споменаха го. Да я сложат на дънера за нея щеше да е не само загуба, но и според мен опасно, не си струва да се извади нечие рамо за това.

Фифо много добро впечатление ми направи накрая на змейката как успя да вкара нещата в ред, успя да е лидер и не мисля, че има дори един човек в жълтите, който да се съмнява в неговите умения.

Номинациите -  червените са абсолютен скандал. Генчо е прав, но си личи че и личното му отношение към Елица взема превес, защото обикновено е много по-обективен в оценките си, но при нея просто вече не може и го разбирам.

Сините -  Касим и Цецо. Ако си говорят за силно племе, нямат логика да махат Илиян. Може да не го харесват, но е много по-ефективен и стратегически е мн по-добре него да задържат. Дори и за да имат буфер за вбъдеще, който поне да не ги влачи надолу.

Иля,

май визират смяната на Цецо с Алекса.

# 2 042
Справедливо решение на продукцията да даде битка за жълтите. А и все пак да не рискува готвения за финал Фифо. (леле тоя Фифо ако ми бутне на финал Гогича, и аз ще започна да плюя по продукцията)))
Това по-горе е в сферата на оксимороните...
Как едновременно е справедливо и в същото време да даде битка на жълтите... пък и като прибавим, че са взели решение... справедливостта директно изчезва с 300... Stuck Out Tongue Winking Eye

Ще обясня защо мисля така и защо наричам решението справедливо. На предните  игри миналата одина (не бях гледала по стари сезони и също се вбесявах от намесата) Но това което ми се струва и така го усещам, е че "продукцията" вече е ориентирана кои са наистина можещите играчи , които да речем са малко-по полезни и по-надарени от други и се стреми те заслужено да отидат на финал. Да Валери отпадна рано но бас държа , че е за супер изненада на продукцията- битката беше като за него.Има участници за гонене и Касим и Цецо иЗвезди и дори Илиан. Ще е нелепо пак да е сред номинираните Фифо (когото не харесвам но трябва да е с финалистите) и да отпадне на статична игра каквито са първите битки за спасение)
За това -да одобрявам намесата , която за мен има за цел да отидат наистина заслужилите

# 2 043
  • София
Надявам се номинираните тази вечер да са Касим и Цецо. Илиян ми се вижда по-полезен от тях двамата. Защо Цецо се сърди толкова не мога да разбера - номинират те и това е, отиваш на арената и се доказваш. Имаше един случай, в който бяха номинирани Илиян и Мани, еми нищо не казаха, отидоха и се бориха. Няма място за сърдене тук, още повече, че Цецо не е добър и няма реална самооценка за себе си, Касим също.
В снощната игра най-добро впечатление /отново/ ми направиха Гого и Филип - и двамата бяха спокойни и хладнокръвни. Лефтеров се изнерви по едно време, жените мрънкаха, Филип успя да запази спокойствие и да оправи нещата. Много са добри и двамата /Гого и Филип/, много достойни, жалко ще е ако не ги погледаме до края...
Виктория и Алекса много нагло искат да преметнат момичетата и да спасят Цецо, дано не се случи, аз лично ще съжалявам, ако вместо Цецо на елиминационна битка отиде Илиян.

# 2 044
  • София

Иля,

И аз си го помислих, но реално Цецо беше стигнал горе и почти беше взел ключа, оставаше му само да слезе, така че не виждам чак да им е подарен.

# 2 045
Скрит текст:

Иля,

И аз си го помислих, но реално Цецо беше стигнал горе и почти беше взел ключа, така че не виждам чак да им е подарен.

Абе и аз, ама тук пак продукцията с неясните си правила много обтяга нещата. Ако Цецо беше контузен ок, ама те му дадохда директно да излезе и в очите на другите предполагам това много им е повлияло предивд предимството, а също и че сините водеха през цялото време, което за мен беше до мн по-добро темпо и хладнокръвна игра, а не заради Алекса и неговия ключ, ама за другите сигурно е било нечестно..

# 2 046
  • София
Да, Жълтите смятат, че не е било честно и Мани се съгласи с тях.

# 2 047
  • Пловдив
Гледах малко лайфа вчера, почти нищо интересно нямаше.

Лефтеров и Чакала са големи свежари с много яко чувство за хумор.
Мирелка е скучна, а Мишето супер усмихната и бъбрива, доста различен образ от Игрите.
Жорката пак хапваше....

Чий лаиф?

# 2 048
Куков и Велислава при Гала.

# 2 049
  • София
Аз мисля, че сините бяха на "леви-десни" нарочно, за да не се объркват с жълтото "раз -два". Въпросът е всеки да си знае с кой крак тръгва, надали са се замисляли ляв ли крак следва, или десен.

За Гого нямам думи, как пое вината за загубата, докато останалите мълчаха с погледи в земята...

# 2 050
  • София
Лайфа е на Стори в Инстаграм на Чакала.

# 2 051
Гледах и аз малко от лайфа снощи, мисля че го има запазен в профила на Лефтеров. Имаше много въпроси и по оста Валери-Мирела-Лефтеров естествено Grinning Коментираха и посланията на Чакалов и Валери при напускането им, Чакалов каза, че е записал видео, но не са го излъчили. Шегуваше се, че е обиден на продукцията за това, каза че за всички е казал като цяло хубави неща. Валери е имал обръщение към всеки, но са излъчили само това за Мирела, останалото явно не е било достатъчно рейтингово. Grinning

# 2 052
Поразителна прилика с Jabba the Hutt. Затова сигурно й викате Джаба всъщност 😃

Моля следващата корица да е тази 👺

Ами, да.
Противна (разплута), властна и деспотична.

# 2 053
Всъщност блестящата победа на сините от онзи ден нямаше никакво фактическо значение. Една спокойна нощ. Има нещо нередно в правилата на предаването.

# 2 054
  • София
Гласувам - 2 сини довечера

Общи условия

Активация на акаунт