💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 507
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 055
Стига с тази разлика, а когато мъкнат варели и тежести и плуване и един покрива 2 поста нали пак е разлика. Понякога даже изглежда невъзможно наваксването, ама хората играят и се борят и не говоря за този сезон, а и преди е имало такива случаи. Всъщност сега се видя, че имат две излишни звена сините и им дават възможност да ги изчистят. Толкова силни играчи напуснаха, обида за зрителя е да останат Касим и Цецо, където на всяка игра е паднал и не се е справил, а Касим има ли решен пъзел сам? То като миналата година с Мани, тя не става, ама те я бутат…

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 14:32 от blackcat6

# 2 056
Кое да не е честно според жълтите? Човекът стигна до върха и падна от 4-5 метра. Да не е могъл да се качи по въжето и да го сменят, както виждахме в други игри да се случва, това бих приела за подарен ключ, но случая не бе такъв.

Проблемите при сините дойде на плетеницата, там се изнервиха и вместо Алекса като капитан да успокои обстановката, той допълнително нагнетяваше напрежението. Почнаха да си държат тон и след това почти никакъв синхрон нямаха, вместо един да води, а именно Гого, се включиха Мани и Алекса и стана каша кого да се слуша, а точно това падане на змейката им коства много, защото с малко изоставаха от жълтите до този момент, а можеха да наваксат и да стигнат до реденето на пъзела.

Kaто гледам играта при четиримата номиниране е за баланс и издръжливост, то Звезделина има най-голям шанс да се спаси, тримата мъже отиват на втората битка и Касим отпада за вторият се чудя, но Генчо е по-пъргав от Цецо, та червените ще се запазят.

# 2 057
Двама отпадат на битката, казаха го в промото.

# 2 058
  • Буркина Фасо
от четиримата  един отпада.
от останалите трима - 2-ма напускат. така го казаха.

# 2 059
  • София
Аз го разбрах обратно - един се спасява, а от останалите трима двама отпадат.

# 2 060

По наблюдения още не съм виждал жена лъв, която да не обича вниманието и ласкателствата и да не ги търси сама.

Може, но аз това не го разбирам. Говори ми за големи комплекси жена така отчаяно да си търси внимание и признание. Без да знам как реално стоят нещата в личен план при нея си мисля, че не получава достатъчно мъжко  внимание. Просто държанието ѝ това ми показва.

При жените лъв вниманието никога не е достатъчно.

Познавам двойка, подобна на Цецо и Вики – тя властна и опака, а дой добряк. След 25 год. той все още си бие главата в стената.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 19:40 от LadyCharming

# 2 061
Какво не му е честно то според жълтите. Те май забравиха че и на тях им се пимогна/подарен ключ/когато не успяха да направят живата кула и им се разреши да използват количката. Тогава в тази игра имаше и смяна на участници. Сините не трепнахс и си направиха всичко само.

# 2 062
  • Варна

...

Във вчерашната игра Сините са измислили да вдигнат 1-2 човека( както се видя, бяха вдигнали Мани), за да са с по- малко крака и по- бързи, но разбира се, Продукцията им е забранила.
...

Да, за момент показаха, че Мани виси на раменете на Гого. Може да се види във вчерашния епизод. След това вече ходеше. Simple Smile

Иначе мисля, че на дърпането Жени можеше да издържи още малко. Но предполагам е решила да държи колкото и Виктория. И аз бих го направила, за какво да рискувам охлузвания, травми които биха ми попречили във бъдещи битки. Знаем, че това дърпане е ужасяващо. Пък и предполагам е преценила, че са в по- изгодна позиция.( жълтото племе). 4 крака по- малко, пък и ръстово са горе- долу един калибър. Simple Smile
Въпреки това браво на сините, че почти през цялото време бяха наравно с жълтите.

Довечера се надявам Цецо под ръка с Касим да са аут. Може и един от двамата с Звезделина, все ще съм доволна. И на тримата им е време да си ходят. Мани ще си гласува за Цецо, не вярвам да се поддаде на увещанията на Алекса. То пък бяха и едни увещания,...фино се правят такива неща.

Алекса за мен се превръща в дразнител номер 1. Не понасям такива крясъци, налагане, диктатура.

Едно предложение към продукцията : да вземат да сменят тези легла с долни табли в резиденцията, че кел файда като спечели дадено племе лукс и удобство, след като не могат да се наспят комфортно. Хора над 1.80 см. не харесват такива легла. Simple Smile

Имам едно питане, не е спойлер.
Скрит текст:
Къде са Mary_ Mar и Смайлис ? Мери преди качваше епизодите тук в темата, беше доста удобно за гледане, а Смайлис преди правеше доста теми тук в този раздел. Сега виждам ги няма. Дали са с бан ? Липсват. Благодаря, ако някого реши да отговори, може и на лично.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 10:52 от floren

# 2 063
от четиримата  един отпада.
от останалите трима - 2-ма напускат. така го казаха.

Аз разбрах на четворната един се спасява, послед тримата влизат в битка и само победителят се спасява - демек 2ма отпадат. Но може и сериозно да не съм разбрала, правилата не са им силната страна...

# 2 064
Аз пък смятам, че Сините имаха шанс и почти през цялото време бяха на равно с Безстрашните, даже е изненадващо колко добре се справяха, имайки предвид тромавия Цецо и по-големия брой участници. Вече към края Алекса нещо нажежи обстановката, всички почнаха да се изнервят, Мани се прояви и вече падайки изгубиха всякаква възможност. Като цяло бяха ощетени, но не беше невъзможно да победят и се справиха страхотно.

Коалицията Алекса/Вики малко вече прекаляват, искат и така, и така. Ами дайте малко справедлива игра - имате по едно слабо звено в лагер, пратете го на битка и по-добрият ще се върне. Илиян по никакъв начин не заслужава номинация.
Цецо още от началото ми е мил, има добри качества, има сила, която е обаче за кратки периоди и толкова. Сигурно му е било трудно през живота дори и само от битово естество - дрехи, мебели, въобще пространство и браво, че не се е озлобил към света, напротив аз го намирам за мил и възпитан мъж, но това е състезание и никой от участниците не е длъжен да се съобразява. Същото  е и с Касим - не е лош, дечко е, но физически видимо не става, на пъзели също е слаб, защо да го пазят останалите.

# 2 065
  • София
Нуждая се от спойлер кога Евгения си тръгва. Не я издържам изобщо...
Снощи пак очевидна игра, подбрана специално за жълтите и най-вече Джафа. Шампион по плуване била? Може - на около 12 г. като е била. Зорница й скрива шапката. Много добре подготвена била? Ами ние как да разберем, като тя все по пъзелите клечи. Издразних се, че просто по сценарий им върнаха знамето. И Алекса беше напълно прав, че с 4 крака повече е очевидно забавянето.
Вярно е, че трябва и малко сини да отпаднат, но толкова очевидно не биваше да е. И ако е възможно и Виктория да си иде скоро, че това врякане и нареждане вече ми писва.

# 2 066
Алекса много врякаше, да. Има игри, като тази с борбата, в която им беше полезно. Ама щото е отдалеч. Когато ти кряка в ухото и не можеш да избягаш, силно действа на нервите.
Крайно време е сините да забравят за дребните сметчици и да се изправят през своя капитан и да му кажат да мълчи повече и да говори при краен случай. Не че е възможно, но поне е хубаво да си го кажат не само пред камерата в синхрона...
Малко повече дързост! Иначе ние до утре можем да си нареждаме какъв простак е Алекса и кел файда?

# 2 067
В лайфа вчера Мани обясни за това - ляв, десен, че е било по нейните крака. Като кажат ляв, Мани тръгва с левия, а този до нея с десния и така през един. Просто всеки си знае кой крак ще му е ляв и кой десен в дадената игра.

# 2 068
Всички казват, че Касим бил слаб играч. Да, не е силов атлет, но дали наистина е слаб като играч? Не мисля. Всъщност  в малкото битки, в които сме го виждали, той се представи доста добре. Например, когато висяха на коловете, опрени върху 2 см. летвичка, той издържа доста по-дълго от Виктория, която беше от първите отпаднали. Друга игра, в която го видях и се представи добре, беше на елиминациите. Там само Елица май го победи.
Просто него съотборниците му не го пускат в игрите, защото го мислят за слаб играч и така се насажда това мнение.
Докато Цецо е тромав и се сещам за доста битки, в които тази тромавост създава проблеми. Като носеха и държаха варелите, се контузи, удари и Виктория по главата, а дори не разбра и в други игри то не бяха падания, не беше чудо. Просто ИВ не е неговата игра, където се изисква наистина да е комплексен.
Виктория също е доста тромава, не може да тича, липсва й пъргавина и гъвкавост. Мани  и Александра са много по-добри от нея, въпреки, чеса дребни и нямат физическата й сила, с която единствено е полезна за племето си, защото само с това при жените компенсира силата на Джаферович, Ралица и Елица от другите племена. Но няма тяхната комплексност.

Снощи ми стана много неприятно, когато водещата нагло ги попита какви са причините за загубата им, кой бил виновен. Ами те причините са очевадни - 2 души повече. Как в другите игри до сега оставяха равен брой играчи, а сега ги пуснаха с ясната цел  да загубят. Не стига това, но още в началото при дърпането имаше тенденция, за по-сигурно. Първо дърпат само жените и Касим. Ми то е ясно, че Ралица и двете други са по-силни физически от Мани, Александра и Касим, взети заедно. Защо не ги редуваха жена, мъж, жена , мъж? Тогава резултата можеше и да е друг. Или мъже да се държат и всички да дърпат? Защото искаха да са сигурни, че още в началото ще дадат преднина на жълтите. Толкова не са били убедени, че дори при 2-ма души повече има вероятност да спечелят. Освен това самите елементи бяха подбрани да са по-лесни за група от еднакви на ръст и по-трудни за група от различни на ръст. При различните дори и крачките са с голяма разлика и много по-трудно могат да вървят в синхрон, когато са завързани.
А кой е виновният? - Продукцията, разбира се.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 11:23 от Diorela

# 2 069
  • Където морето целува небето...
Двамата души в повече в случая ги прецакаха, защото двамата души бяха ... котвите. Ако тези двама бяха пъргави, то Сините щяха да победят. Дори бяха по-бързи на въжето. Та те вървяха като разпасана команда без грам синхрон. Не знам ляво-дясно ли ги обърка, но един с един не вървяха в такт. Жълтите дори бягаха по едно време. Сините просто не хванаха такта и не знам чия беше там вината.
Поемането на вината за гредата от Гого беше нелепо. И какво значи въпроса на Ралица КОЙ е виновен? За отборната грешка е виновен капитанът. За какво е той там? А да, за да ги напсува селската с цел мотивация...

Общи условия

Активация на акаунт