💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 519
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 755
Сините не печелят заради супер мотивационните умения на Алекса.

Да, той повлия положително, но повече индиректно. Въпреки, че първите игри неговото участие не беше фактор за победата (например Гого еднолично би на кръста, а Алекса дори не беше топ 3 в племето), самото му влизане ги накара да се почувстват по-силни, а и промени силите в коалициите, което успокои нервачката Виктория, оттам и Цецо. След като дръпнаха Мани и Фейгин съвсем се кротнаха, а Илиан се сниши. Та успокоените страсти им повлияха най-положително, за което Алекса спомогна с идването си, а не с действията си. Всъщност, откакто е дошъл, основните раздори са заради него, а не между останалите.

На сините повлияха добре и двете капитански победи, които донесоха така мечтаната и дълго липсваща храна. Отделно другите две племена междувременно загубиха участници, което повлия на тях отрицателно. Голяма част от игрите бяха и подходящи за сините (например човешката кула, която само те успяха да завършат, защото имаха високия Цецо).

За мен лично "мотивацията" на Алекса им повлия единствено да се хвърлят самоубийствено и без да мислят, за да се доказват, което не е никак добре. И за Цецо, и за битката можеше да е фатално, но продукцията позволи да им се размине. Алекса пък не пое отговорност и остави надъханите от него играчи да си "чупят главите" и да прецакат битката. Хич не виждам как е положителен подходът му.

Отиде в синьото племе точно навреме и наистина ги вдигна от дъното. Всички споделиха тогава, че им е повлиял много добре и бяха видимо ентусиазирани. В началото бе доста по-непринудено и естесвено поведението му. После почна да се вживява твърде много и попрекали и дори досади на някои от тях като взе да си придава важности.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 20:56 от elgogo

# 1 756
  • София
Логото на Супергероите 😀

# 1 757

Отиде в синьото племе точно навреме и наистина ги вдигна от дъното. Всички споделиха тогава, че им е повлиял много добре и бяха видимо ентусиазирани. В началото бе доста по-непринудено и естесвено поведението му. После почна да се вживява твърде и много и попрекали и дори досади на някои от тях като взе да си придава важности.

Е, поне никой не може да го обвини в скромност. Но пък събуди сините в точния момент. Иначе до сега да ги няма.

# 1 758
Относно отделянето на Вики от Цецо. Това си е само мое предположение, знам, че е малко крайно, но така виждам нещата. Вики е хубава жена, колко е умна не се наемам да кажа, но определено не е тъпа. Очевидно е много тежък характер, все гледа да се изтъква, все философства, а тези гримаси, които постоянно прави са направо отблъскващи. Държи се като яката, нахакана мадама, но пресолява манджата. Дори някой мъж да я хареса смятам, че бързо губи интерес точно заради характера ѝ. Все пак колко време ти трябва да видиш, че е дразнител? Цялото ѝ държание е един голям и шумен опит за привличане на внимание. Цецо я хареса, тя него не, но се видя как се кефи на вниманието му.  Подава му някакви сигнали колкото той да не загуби интерес и после зад гърба му обяснява колко е лапнал по нея. За мен тази жена има някакви комплекси, които избива по много незрял начин. Като цяло ми е по-скоро симпатична, но тези неща в нея ме дразнят.

# 1 759
Генчо с този скандал дето заформят с Елица, да не му претне един бърз спаринг Алекса и да му потърси сметка?

# 1 760
Относно отделянето на Вики от Цецо. Това си е само мое предположение, знам, че е малко крайно, но така виждам нещата. Вики е хубава жена, колко е умна не се наемам да кажа, но определено не е тъпа. Очевидно е много тежък характер, все гледа да се изтъква, все философства, а тези гримаси, които постоянно прави са направо отблъскващи. Държи се като яката, нахакана мадама, но пресолява манджата. Дори някой мъж да я хареса смятам, че бързо губи интерес точно заради характера ѝ. Все пак колко време ти трябва да видиш, че е дразнител? Цялото ѝ държание е един голям и шумен опит за привличане на внимание. Цецо я хареса, тя него не, но се видя как се кефи на вниманието му.  Подава му някакви сигнали колкото той да не загуби интерес и после зад гърба му обяснява колко е лапнал по нея. За мен тази жена има някакви комплекси, които избива по много незрял начин. Като цяло ми е по-скоро симпатична, но тези неща в нея ме дразнят.

По наблюдения още не съм виждал жена лъв, която да не обича вниманието и ласкателствата и да не ги търси сама.

# 1 761
Приятно гледане хора.

# 1 762
  • Другата България
Елица има много беден речник и трудно връзва две смислени изречения.
Дано това да е заради сръбския, все пак повече от година живее при съседите.

# 1 763
Айдееее Продукцията съвсем полуде!!!!!Семейна консултация ще им прави....🤣🤣🤣

# 1 764
Не мисля. Все пак е само година. Явно толкова си може.

# 1 765
Елица какъв празен поглед извади..

# 1 766
  • Варна
Ами то според мен, ако за година можеш да забравиш майчиният ти език, който си говорил 20+ години, значи и преди това не ти е бил много познат.

# 1 767

По наблюдения още не съм виждал жена лъв, която да не обича вниманието и ласкателствата и да не ги търси сама.

Може, но аз това не го разбирам. Говори ми за големи комплекси жена така отчаяно да си търси внимание и признание. Без да знам как реално стоят нещата в личен план при нея си мисля, че не получава достатъчно мъжко  внимание. Просто държанието ѝ това ми показва.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 21:12 от mon day

# 1 768
Мирослава само криви устни

# 1 769
На мен ми прилича,сякаш това момиче е със специални потребности,без да звучи критично към такива хора.Просто се заслушах в изказването й.

Общи условия

Активация на акаунт