💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 759
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 130
Благодаря 🤣
Този втория не мога да го харесам, може би защото не съм гледала предния сезон. Кажете ми нещо за него, че да го харесам🤣

И незнайно защо рязко ми станаха симпатични рибите, а преди нямах мнение за тях🤣

# 2 131
  • Sunshine state
За мен Цецо се държи и мисли като недорасляк. Едно голямо дете е. Ами ред му идва да е номиниран наред с Касим, няма какво да се сърди.
След тях е Илиян. Аз Виктория я харесвам.

# 2 132
  • Euskal Herria
Скрит текст:

Нов подкаст с Валери! Беше ли с жените? Какво става с Мирела и много други в линка: https://youtu.be/vkLJ6Y6lwXo
Благодаря на хората, които гледате и коментирате, а на който не му е интересно просто да скролне надолу. Поздрави от Чакала!
Интересно ми е, ама си признавам, че час-два ми идват в повече. Затова разчитам на пишещите в темата, които гледат различните лайфове и подкаст/надкаст и пр., да споделят интересна информация.
Не може ли да се прави и нещо синтезирано, по-кратичко? Сутринта попаднах на видеото с теб във vbox, с удоволствие го изгледах.

# 2 133
  • Където морето целува небето...
Няма как да изхвърчи Виктория, защото капитанството е при тях. Тя си затвърди мястото до обединеното племе, а и след това, защото Алехандро и Елица ще я ползват за глас. Даже виждам как ще я използват да премахнат Гого, защото едва ли се залъгва някой от тях, че може да го победи.

# 2 134
  • Другата България
Другото, за което се ядосвам е, че силна физически жена като Елица се е съгласила да бъде в ролята на Йори заради любимия си. След като можеше да е обратното. Не мисля, все още не мисля, че Алекса ще е победител, но ако ролите бяха разменени, Елица щеше да е идеалния Тупаревски победител. Много тъпо, поредно тъпо решение на продукцията.

# 2 135
Другото, за което се ядосвам е, че силна физически жена като Елица се е съгласила да бъде в ролята на Йори заради любимия си. След като можеше да е обратното. Не мисля, все още не мисля, че Алекса ще е победител, но ако ролите бяха разменени, Елица щеше да е идеалния Тупаревски победител. Много тъпо, поредно тъпо решение на продукцията.
Умно и тази продукция винаги са били антоними.

# 2 136
  • София
Aaliyah13, аз гледах предния сезон, но пак не го харесах Стратимир (ако това е той де, че от тая снимка ми прилича и на Алекса Grinning ). Нещо си придаваше важност и той и беше в коалиция с козата Паулина.

Илиян много да не знае, той е горе-долу на същото ниво като Вики като представяне в игрите.

# 2 137
  • Където морето целува небето...
Аз имам предчувствие, че Тупарев много се е излъгал, че ще ни хареса драмата на Елица, а и образът на Месия, който рисуват на Алекса и той ще е победителят. Някъде е пропуснал Гого и това каква вълна от положителни емоции и фенки ще има покрай него. Сега си сипе главата с пепел, че е пробутал сръбския мутраген за победител и се чуди как ще понесе "всенародната любов", която ще го залее след финала. Не са ми случайни тези заиггравки с Алекса, но яко са ни подценили.

# 2 138
Всъщност Поли през миналия сезон е била човека, който се е борил с Продукцията може би най-много за по-добри условия, екипировка, правила и безопасност в игрите.

# 2 139
  • София
За довечера съм почти сигурна, че ще са Касим и Цецо номинирани.
За игрите за съжаление мисля, че и те ще отпаднат, Звезделина ще се спаси първа, а Гената ще ги победи на втората битка. Съжалението ми е, че искам Звезделина и един от сините да отпаднат, но нещо не ми се вярва.
Относно промото - аз мисля, че тези разговори и синхрони на Цецо са след съвета, тоест елиминационните игри все още не са минали.
За това, че очакват сливане скоро - ами не е трудно да се сетят, 4ти сезон е все пак, знаят всяко племе  колко човека са, знаят, че вече отпадат по двама, съвсем логично е да предположат, че сливането е скоро.

# 2 140
  • Euskal Herria
Aaliyah13, аз гледах предния сезон, но пак не го харесах Стратимир (ако това е той де, че от тая снимка ми прилича и на Алекса Grinning ). Нещо си придаваше важност и той и беше в коалиция с козата Паулина.

Илиян много да не знае, той е горе-долу на същото ниво като Вики като представяне в игрите.
Нея я мернах в един от анонсите на "Звездите в нас". Май тази неделя ще участва.

# 2 141
  • Другата България
Аз имам предчувствие, че Тупарев много се е излъгал, че ще ни хареса драмата на Елица, а и образът на Месия, който рисуват на Алекса и той ще е победителят. Някъде е пропуснал Гого и това каква вълна от положителни емоции и фенки ще има покрай него. Сега си сипе главата с пепел, че е пробутал сръбския мутраген за победител и се чуди как ще понесе "всенародната любов", която ще го залее след финала. Не са ми случайни тези заиггравки с Алекса, но яко са ни подценили.
Не вярвам да е Алекса, именно защото много ни го натрапват. А и май писах - нали миналия победител е бил руснак, или там рускоговорящ. Сега сърбин....дори за Тупарев ми идва доста смело решение.
За Гого, снощи прочетох тук коментар, мисля от Джоли беше, че имало слух за контузия, за снощната игра. Това пък изобщо не ми беше минавало през ум, че може да отпадне заради контузия. По принцип. В което аз виждам логика, иначе наистина с нагласена игра ще е огромна бутафория.

# 2 142
  • София
Всъщност Поли през миналия сезон е била човека, който се е борил с Продукцията може би най-много за по-добри условия, екипировка, правила и безопасност в игрите.

Тъй де, вироглава и непокорна като коза, неслучайно ѝ зачислиха Доли и Моли. Grinning Тогава много ме дразнеше с постоянното си пазарене, но поне е имало полза от това. Вече не ми пречи, бих се радвала да я гледам някъде.

# 2 143
Цецо и Касим е логичния избор. Цецо отдавна трябваше да е стегнал багажа и отлетял, като воденичен камък е за племето. Тромав, непохватен, инертен, никакъв хъс и спортна злоба, дори в силовите битки не се представя на ниво.
Ще го запомня само с "Давай, момиче ти можеш".

По различен начин виждам отношенията им с Вики. В началото го играеше влюбения Шекспир-откраднати целувчици,гушки и милувки. В даден момент имаше синхрон с Вики и тя каза, че й е време за нещо хубаво и ще стане след игрите, визирайки Цецо. Явно са се разбрали, че каквото ще става ще е след игрите, а в Резиденцията каза, че още им е рано да спят в едно легло и е разбираемо, защото има близки и не е нужно да прави сеир пред камерите.
А Цецо щом разбра, че свалката е станала спря да се старае и се държи все едно му е в кърпа вързана. Вече го няма влюбения мъж, ни прегръдки, ни целувки, ни мили думи. Много мъже смятат, че щом една жена ги е избрала вече няма нужда да полагат усилие и да й засвидетелстват внимание.
В тази връзка евала на Лефтеров. Първо за стоицизма, с който гледа флирта на бившата му с Валери и милия начин, по който се държи с нея. Истински джентълмен, внимателен, ненатрапчив, винаги на разположение. Тъжното е, че не е оценен от въртиопашката, но от друга страна е добре, че се е оттървал от нея, заслужава нещо много по-добро.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 16:52 от sineva 1

# 2 144
Един интересен факт ... На кастинга Веселина е била Валери на плуване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт