💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 408
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 220
О, не Joy
Искам колаж в най-скоро време - Цецо обяснява - Имам точност, имам баланс, имам сила...и отстрани Илиян го гледа невярващо : Брат, за кого говориш Joy

Безброй пъти съм писала колко ми е мил Цецо, но съжалявам, че реагира така.

# 2 221
  • София
Ето, наредиха се нещата. Знаех си, че не са глупави момичетата, не се подведоха. Божеее, срам ме е да гледам Цецо, срам ме е заради него. Как се смее, все едно за друг се отнасят казаните неща. Той се вижда силен, ловък, бърз и всичко най-най-. Егати самочувствието, завиждам неблагородно!

# 2 222
Всички номинирани от голямото добрутро веднага си показват рогата и  почват яко да злобеят Simple Smile

# 2 223
  • софия
Ох, Цецо с всяка една дума се закопава. Да се наведе и да си потърси мъжа в себе си, че някъде е изпаднал по трасето.

# 2 224
  • Другата България
Малиии, Звезди е страшна сутрин рано.

# 2 225
Ей сега му повярвах на сръбчето, че щял да номинира себе си вместо Мани и Фейгин. 😁😁😁😁😁😁😁 Както Гайтанов щеше да прати вътре.
Цветан ме накара да се изсмея като се себе оцени, беше просто комично. В момента разваля и имиджа си на добряк с това тотално незачитане на чуждото мнение и обиждане на тема височина. Оказва се нетолкова хрисим и приятен явно и като човек.

# 2 226
  • София
Илиян обаче не обръща другата буза. Никакъв респект от кречеталото Вики.
''Чехльо'' бил Цецо 🤣

# 2 227
Ето, наредиха се нещата. Знаех си, че не са глупави момичетата, не се подведоха. Божеее, срам ме е да гледам Цецо, срам ме е заради него. Как се смее, все едно за друг се отнасят казаните неща. Той се вижда силен, ловък, бърз и всичко най-най-. Егати самочувствието, завиждам неблагородно!
"Брат, аз плувам, ама не бързо" ... Joy

# 2 228
Касим прие мъжки номинацията, за разлика от Цецо, който се разхленчи. Може неговите хора да са му обещали, че ще го опазят и ще номинират Илиян, но не се получи.

# 2 229
  • София
Алекса, кого лъжеш, брате?
Първо, ти по правилата не можеш да изпратиш себе си, хахаха
Бахти и сръбския демагог

# 2 230
Мани е страшен манипулатор, колко беше самодоволна само в синхрона. Илиян същият. Всяка година пиша едно и също за такива хора - радвам се, че се показват в пълен блясък за да ги видят бившите им и настоящи колеги/приятели. Долни интриганти!

# 2 231
Мани няма какво да се извинява ,защото всичко което си каза е така.
Не съвсем. Ако Цецо не се раздава достатъчно за отбора, то прекрасния Илиян умира на терена за този отбор, така ли?
Нещо спомените са ѝ къси.

# 2 232
Абе тоя Алекса за какъв точно се има.. Нямало да пази момичетата... момичетата са достатъчно кадърни да се пазят сами. Цецо копае дъното този епизод, бива да нямаш реална преценка за себе си. Цецко, слаб си. Капиш?

# 2 233
  • До сърцето...
Изгледах лайфа от вчера, гледам, че Алекса не е долюбван и от племето (Илиян, Мани, сигурно и от другите, без Виктория).
Намери повод да не застане зад думите си Алекса (че ще защитава момичетата). Да държи сметка на другите е първа писта, ама за неговата игра е голяма лопата.

# 2 234
  • София
И още нещо, Мани не е давала обещание на Алекса, че ще гласува за Касим. Само Фейгин го стори.

Общи условия

Активация на акаунт