💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 116 109
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 250
Дали Звезделина няма сама да реши да си тръгне и да загуби някоя от битките

# 2 251
Стискам палци на Генчо.
Илиян не ме дразни. На доста моменти акъла му сече добре. И да. Прав е и добре го каза на Виктория.

# 2 252
Гого е брилянтен състезател дори в номинациите си- кратко, ясно и точно, без да уязви човека, когото номинира. Не включва лични впечатления, както дори ние го правим, не сравнява и не унижава. Страхотен.
Ще урочаса този човек 🤣 Дайте да му намерим кусур 🤣

# 2 253
Нужно ли е и аз да казвам колко е смешен Цецо?
Да взима пример от Касим, който прие много по-добре номинацията. Не е приятно,но всеки трябва да очаква номинация.
За протокола, ниските хора са много по-дискриминирани за ръста си в живота. Намерил той каква дискриминация да си измисля.

# 2 254
Бързо забравихме за “..Утайки”- те. Авторът на определението е същият този”добряк” великанчо. Защо бъркаме простодушието, малодушието/в случая пред Виктория и ко/ с доброта? Ако Цецо се самооцени реално, шокът ще е огромен. Сегашното му поведение е форма на самосъхранение и защита, разбирам го, но не е за тази игра с тези дефицити. Защо са го вкарали продуцентите, само те си знаят.
PS: Водещата определено е инструктирана да щади Гого- никакви агресивни въпроси към него, никакви провокативни реплики, никаква ирония- все едно Гого е статист с една реплика в сценария.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 21:33 от ellis

# 2 255
Ами хубаво, Касим и Цецо не искат да са номинирани, ама другата седмица като отидат в обединеното племе наистина ли смятат, че ще се опънат на Фифо, Гого, Алекса, Лефтеров.. просто ще си удължат престоя една-две седмици. Не казвам да се предават, ако им е интересно да играят, но и няма смисъл толкова да се пеняват. До финал няма да стигнат, би трябвало да са наясно.

# 2 256
Защо са го вкарали продуцентите, само те си знаят.
Защото ги е заплашил да ги съди за дискриминация 😂

# 2 257
  • Другата България
А на мен ми е скучно, за първи път нямам изявен фаворит, от всички там съм за Цецо.
Липсва ми Фифо, някак петъците си бяха “негови“. Сега скука....

# 2 258
Стискам палци на Генчо.
Илиян не ме дразни. На доста моменти акъла му сече добре. И да. Прав е и добре го каза на Виктория.
И на мен не ми пречи Илиян. Като за 20 годишен е мнооооого напред в материала.

# 2 259
Ех, всички знаят,че рано или късно ще бъдат номинирани, защо е този рев и сърдене?А и играта никога не е била честна,че да очакват честност.
И мен това ме изумява. Не е като да са първи номинации, всички са били номинирани без Цецо и Гого. Какво се тръшка Цецо? Неговата любима ходи на елиминация и се върна. Сега е негов ред.

# 2 260
  • София
Цецо така се разпени и разгневи, че очаквам до последния възел да държи с една ръка.

# 2 261
  • софия
Ако спечели Генчо ще е голям цирк на арената. Игри на неволята с тримата титани.

# 2 262
Ами хубаво, Касим и Цецо не искат да са номинирани, ама другата седмица като отидат в обединеното племе наистина ли смятат, че ще се опънат на Фифо, Гого, Алекса, Лефтеров.. просто ще си удължат престоя една-две седмици. Не казвам да се предават, ако им е интересно да играят, но и няма смисъл толкова да се пеняват. До финал няма да стигнат, би трябвало да са наясно.
Е, Цецо може и да смята че има шанс за финал, като го слушам какво мнение има за себе си и способностите си.

# 2 263
Каква е тази детска игра, която им дадоха?! Другите мъжки битки, тез сякаш са малки деца.

# 2 264
  • София
На мен като цяло ми е положително мнението за Цецо. И да искам не може да ми стане антипатичен. Някак си се усеща, че е добър.
За това и ме заболя много когато каза онова 'Утайки' Вярвам, се е изпуснал и не го е мислил истински, ама думата си остава.
И все пак съм ОК.
В случая обаче е с Вики и това го дърпа надолу. А пък с тях е и Алекса. Ужасно лоша комбинация от неприятници. И няма как...
Иначе Цецо ми е симпатичен и мисля, че цялостно погледнато участието му в сезона ще се запомни с добро.

Общи условия

Активация на акаунт