💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 535
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 385
Гого, ти знаеш ли, че имаш страхотни очи! - перефраза на Дами канят и великия Стефан Данаилов.
Това вече ми идва в повече 🤣 Прекали Гого, прекали 🤣

# 2 386
Димо да се покрие някъде  с отвратително сексисткия си коментар. П.с и продължава: Никой не вярва, че той мжое да ги победи. Абсолютен аутсайдер?!!!! Защо, бе Димо??…
Касим е страхотен днес.
И всъщност съпоставяйки физиката му, е един от най- издържливите играчи- винаги се бори докрай на собствените си възможности. Нещо, което от неговото племе правят  само Гого и двете фини момичета.

# 2 387
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Значи избеснявам с тези коментари. Ако бяхме в нормална държава продуценти/водещи и телевизия щяха бая да се обясняват.
И тримата се справят супер. Генчо превъртя играта, браво и за Касим. Звезделина вече е решила да си ходи и ще помага на Генчо. Гадното е, че Касим е сам срещу двамата.

# 2 388
Касим ако така играеше и в отборните битки, щеше да е супер

# 2 389
  • София
Учудващо оспорвана битка.
Не очаквах.
Браво на Касим!

# 2 390
Гого е брилянтен състезател дори в номинациите си- кратко, ясно и точно, без да уязви човека, когото номинира. Не включва лични впечатления, както дори ние го правим, не сравнява и не унижава. Страхотен.
Първото нещо като дойде Касим е да почне да го разтрива - рамената, вратлето, че Касим се е напрегнал в битката! Падам просто! Тва на кого другиго въобще ще му мине през главата - че другарчето може да се е схванало? Purple Heart
Момичета, писна ми вече 🤣 Побърка ни тоя човек 🤣 Аман🤣

# 2 391
  • Другата България
Да, Касим играе срещу двама в момента.
А Димо наистина прекалява, така, както е забавен, така в определени моменти все едно е на твърдо, поне на две малки.

# 2 392
Жалко, че няма повече хора като Гого
Просто свестни

# 2 393
Браво на Касим!Силна воля имаш момче!

# 2 394
Сега се вижда, че Касим съвсем не е слаб играч, както се внушава непрекъснато. Той компенсира малката физическа сила с много мисъл, хитрост и огромна воля. Браво на това момче.

# 2 395
Генчо може и да спечели в тази игра, но за мен победителят ще е Касим! Събуди се той, най-накрая.

# 2 396
Звезди хич не си дава зор .Тя се е предала преждевременно .

# 2 397
  • Брюксел / София
ТЪпарев и сие са страшни скръндзи: в тази игра са спестили от греда, в една от предишните игри лодките за сглобяване на 3те племена бяха на един общ малък понтон - страшни тъпанари!

# 2 398
Касиме, за теб съм!

# 2 399
Яд ме е защото този хъс и хитрост, Касим можеше да покаже и в отборните битки, а не да дърпа племето назад. Или там е лесно. Има балъци дето ще теглят игрите. Не харесвам такива хора.

Общи условия

Активация на акаунт