💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 507
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 355
Според Зори умното Генчо използвал племето, за да стигне напред в играта.
...........
Ами защо иначе???

# 2 356
  • София
Изкефи ме как затапи всички на масата.
Няма равен на Гената този сезон, като ораторски умения. Simple Smile

# 2 357
Какви са тези грошове? Как точно им помагат?  Не съм гледала минали сезони на ИВ.
На съветите могат да се купят допълнителен глас, имунитет .. за някои индивиди може и двойни имунитети за 2 седмици.

# 2 358
  • SF
Димо даде всичко от себе си да демотивира Касим. Дано е горд с коментарите си!
Най-сексисткият сезон, въпреки че е по-интересен от друтите. Барабар Касим с мъжете.  Супер коментар!

Мнението ми за участниците се запазва. Генчо е голяма алабала по отношение на племето и съплемениците си. Той е това, в което обвинява Елица.

# 2 359
Гого е брилянтен състезател дори в номинациите си- кратко, ясно и точно, без да уязви човека, когото номинира. Не включва лични впечатления, както дори ние го правим, не сравнява и не унижава. Страхотен.
Първото нещо като дойде Касим е да почне да го разтрива - рамената, вратлето, че Касим се е напрегнал в битката! Падам просто! Тва на кого другиго въобще ще му мине през главата - че другарчето може да се е схванало? Purple Heart

Генчо големи сметки! А можеха и двамата със Звезделина да се върнат. Всъщност изигра номер на Звезделина, не на друг. Тя е способна като нищо да бие на тази игра и Цецо, и Касим.

# 2 360
Не е лошо да има тук-там по някой умен състезател.

# 2 361
  • София
Зорито нали е бавна, играе в играта от преди три седмици. Тя милата пак е останала някак встрани от събитията в племето и по никакъв начин не може да проумее хода на Генчо.
Елица пък друга песен запя. Да бе, веднага ти повярвахме, че изобщо не държиш да си в отбор с Алекса. И като се тръшкаше и ревеше, че не е дошъл той в племето, а вместо него пристигна Веселина, пак не държеше, нали?
Тези хора вярват ли си въобще на дрънканиците?

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 11:56 от Reinа

# 2 362
  • Другата България
Игра за Генчо. Естествено. Билянка и Еми, това не беше ли играта, в която едната близначка спечели в първи сезон? Или е някаква модифицирана?
И Цецо всичко, дето му каза Генчо за Елица, Алекса и коалиции, го изпляска на останалите в племето си. Вместо да обмисли информацията...
Да, защо не? Ако беше сам, да спести нещо. Но там беше и Касим, дали нямаше според теб да изтропа всичко на своите хора, още повече ако Цецо беше преиначил нещо? Нямаше друг ход в случая, да не говорим, че и не е и премислял стратегии с това първично мислене.
Обаче ме изкефи как и Генчо, и Звезди насолиха съплеменниците си, като че ли само чакаха на нисък старт и не мож ги накара да млъкнат.

# 2 363
защо ми се струва, че умниците пак са объркали снимката….?

# 2 364
  • София
Не знам изхода от битката, но за мен Генчо направи хора на сезона!
Дори и да отпадне ще се запомни. А ако успее, ще е 'Мастър клас'
Не си спомням подобно нещо досега в историята на ИВ.
Да ме поправи някой ако греша.

# 2 365
Загубих 50 ст.
Не исках Цецо да се връща.
Хареса ми хода на Генчо.
Ще вземе и грошовете на Касим.
Добре им го казаха на сините, ама не знаят, че Алекса тях е Бог и точно Цецо му се клани.

# 2 366
  • София
Е, то каква е разликата между миналата седмица, когато си тръгва един на 1вата игра и после още един от елиминационния дуел и тройна битка, когато си тръгват двама?
Крайният резултат е, че от 4ма номинирани остават 2ма и си тръгват 2ма. И при двата варианта.

# 2 367
Тежка игра...Стискам палци на Гената.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 22:04 от Joy 05

# 2 368
  • Брюксел / София
Зори е изключително глупава. Трябваше Генчо да й нарисува точно какво е направил. И стоеше с отворена уста, а след като най-накрая схвана какво й казва Генчо изпадна в словесна логорея: повтаряше само племето, та племето. Какво племе, какви 5 лева, играта навлиза в следваща фаза, племето вече няма да е от такова значение.
Тези хора са ми много интересни: сърдят се, че са номинирани, дразнят се, че някой лъже и се опитва да ги изпързаля, а забравят, че това е игра, целта е да победиш, победителят е само един. Може да има партньори в различни етапи от играта, ама да говорят за приятелство, лицемерие - смешно е. Показва, че забравят, че са се записали да участват в игра.

# 2 369
  • София
защо ми се струва, че умниците пак са объркали снимката….?
Това са грошовете от Куков според мен.

Общи условия

Активация на акаунт