💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 499
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 520
И как точно му помогна? Като бавеше Касим.
Ами нова не е точно онова поведение, и сила, и победа, и мъжество, за което Генчо претендираше.
Да го беше извъртял така, че в племето им поне да беше дошъл един силен играч като Алекса. Но той се уплаши от него и си направи дружинка за уговорки с Веселина и Звезделина. Но иначе голяма пара вдига кой как да я играе тази игра.
Направи 2 подаръка на Сините. Иначе "племето, та племето! Елица играе индивидуална игра, а аз съм за племето!" За Синьото племе.
Еми колкото и да се напъваш да го очерниш, не ти се получава!
Игри на волята е игра и победителя е само един, няма и почетна стълбичка за втори, трети. Гената доста умно играе  играта.

# 2 521
Така, пускам последна снимка на Гого и спирам 🤣 Съветвам ви оттук нататък като го дават на екрана да обръщаме глави встрани🤣 Мисля, че мозъците ни имат нужда от почивка🤣 Моля, послушайте ме🤣За наше добро е 🤣

# 2 522
Звезделина беше приключила с играта. Това беше видно за всички, предполагам най-вече за Генчо, който беше близък с нея. Тя щеше да си тръгне, каквото и да става, което го оставя без съюзници, затова и за него беше много по-добре да иде да вземе грошовете. Той не я прецака, тя сама се беше отказала, разхождаше се по трасето и го надъхваше.

Жалкото е, че Касим попадна жертва на това, защото за разлика от нея той искаше да се бори и срещу Цецо според мен щеше да има шанс.

В крайна сметка са игри на волята, не на мускулите, докато имаш воля и желание - имаш право да се бориш и място пък битките да го решават.

# 2 523
Блестяща стратегия на Генчо. Най-добрата мозъчна проява до момента. Който не може да  я схване, Дяволо я беше обяснил много добре по-назад.

# 2 524
  • SF

Защото на другата номинация можеше и да се падне с жълтите, в частност с Фифо.Всеизвестен факт....И тогава щеше да му е много много лошо.😁 Той и затова изчака Касим ...Така е сигурен ,че е с двама  по- слабо подготвени участници.
(

На другата номинация може да се падне и с Фейгин, не с Фифо.
Но като го е страх от Фифо и му се играе с Касим, и е изчаквал Касим, за да е сигурен, язък му за мускулите и претенциите. Дано да е горд от себе си!
Но дума да не е обелил за Елица! Щото нищо не му разбира тиквата от жени, коалиции, любов, отбори, битки, племена, чест и достойнство!
Подпалих!

# 2 525
  • Другата България
Блестяща стратегия на Генчо. Най-добрата мозъчна проява до момента. Който не може да  я схване, Дяволо я беше обяснил много добре по-назад.
Определено.
С Евгения и Илиян се очертават като стратезите на сезона.
Дано останат живи само, за да си оползотворят ходовете рационално.

# 2 526
  • Буркина Фасо
Абе, моля ти се... Кой играч си продаде приятеля за грошове! Генчо. Но сигурно го е направил с чест!

Всеки се стреми да подпали гуменките на "врага си" - някой от чуждата коалиция. Тоя си избра Звезди, като най-кекава и мрънкаща и вместо да я пусне да се пробва с Крачун и Малчо, отиде да я победи лично.
Филип и Чакалов реваха в тази ситуация.
кой му е приятел ? Звезделина?
ами тя нали не и се стои в това племе. само нерви и спорове.

Не знам едно предаване ли гледаме?
Звезди си каза, че не й се стои повече. И напълно естествено помогна колкото можа на Генчо. Нито той я е отвял, нито я е използвал. Договорка между съмишленици.
Блестящ ход на Генчо, осъществен отлично.

# 2 527
И какви са тези уговорки , нали цял сезон се борят да не би Елица и Алекса да направят "Уговорката" с главно У и накрая те да я извършат , значи повече Гената да не говори за чест
Забелязвам, че при доста играчи играта за "честта" приключва, когато някой друг е играл мръсно срещу тях. Тогава започват изведнъж да играят "стратегически". И Неделчо и Туджаров им се радват!
Те пък се сетили Елица и Мирослава,че им трябва племе,  след като Алекса ги вразуми! Наистина се лашка Елица в крайности.

# 2 528
  • SF
Ами и Генчо казва, че само ще си губи времето в това племе, защото на следващия съвет пак ще е номиниран.
Абе важното е, че не е срещнал я Фифо, я Алекса на арената, а Касим! И Звезди. Която наистина няма какво да се бута да му е приятел.
Той си я номинира, той си я отстрани. Много хубава стратегия е направил. "Мацко, ако не ти се стои повече тук, дай поне аз да се пробвам нещо да направя."

# 2 529
До сега не харесвах Генчо, днес обаче ме впечатли с добрата стратегия. Въобще не му пука за племето и то съвсем логично и съвършено правилно. Те го номинираха, та той да не е луд да ги мисли. Да се оправят, не са малки. Играта беше много добре подбрана за тримата, тъпо беше че е само една люлееща греда.
Касим и Звезделина посредствени, толкова си могат, Касим пак с клишета като рецитал на детската градина... Участници с такива елементарни способности и капацитет са ми излишни в този формат.
Промото интригуващо. Госпожата дали ще ни освободи от присъствието си.... Казвате "касапница" щяло да бъде. Оригиналното заглавие е "Super Humans". Който не е достатъчно добре подготвен да беше отишъл в Биг Брадър.

# 2 530
  • SF

Игри на волята е игра и победителя е само един, няма и почетна стълбичка за втори, трети. Гената доста умно играе  играта.

Ами колкото и да се пънеш да го изкараш достоен, не ти се получава!
Гената доста тъпо играе играта!
Поздравявам го, че подари на Сините Цветан и победи Касим! Браво, Генчо!!!!

# 2 531
И как точно му помогна? Като бавеше Касим.
Ами нова не е точно онова поведение, и сила, и победа, и мъжество, за което Генчо претендираше.
Да го беше извъртял така, че в племето им поне да беше дошъл един силен играч като Алекса. Но той се уплаши от него и си направи дружинка за уговорки с Веселина и Звезделина. Но иначе голяма пара вдига кой как да я играе тази игра.
Направи 2 подаръка на Сините. Иначе "племето, та племето! Елица играе индивидуална игра, а аз съм за племето!" За Синьото племе.
Да играе колкото си иска умно и да стигне отвъд края, стига да не баламосва баламите, че играе с чест и да не обвинява и хули другите,.че си играят играта
Той и Алекса , бързо намери повод да се отрече от думите си , как щял да играе отборно и пази момиченцата. Един дол дренки, лаладжии

# 2 532
Напротив, получава му се на Генчо. Има и физическа сила, и мозък. Малко играчи са надарени и с двете. Елица определено само с едното.

# 2 533
Разбрахме, че продукцията няма пари и пести от всичко 🤣 (освен от рибата дето купиха за жълтите предполагам на промоция 🤣) Дървеният материал поскъпна и разполагат само с една греда, тъй че който превари той завари🤣 Но на битката в понеделник поне едни ръкавици да им бяха дали ( дори шалчето на Димо ще свърши работа 🤣)
Бива ли такова безобразие 🤣
За стайлинг и скъпи слънчеви очила на Ралица има пари, за ръкавици няма 🤣

# 2 534
Напротив, получава му се на Генчо. Има и физическа сила, и мозък. Малко играчи са надарени и с двете. Елица определено само с едното.
Laughing Натресе им пак Цецо, да си го ползват със здраве! Joy Joy Joy
Подарък им направи, или по-скоро на Алекса. Така както Алекса им подари Веси така Гената им връща жеста със Цецо! Joy

Общи условия

Активация на акаунт