💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 433
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 505
  • София
Пуснах новата анкета!

Хайде сега да видим. 🙂

# 2 506
Може и телевизията да бъде санкционирана от СЕМ заради безобразното отношение на Димо към Касим, дискриминация отвсякъде..., но едва ли ще стане, сигурно си плащат, за да може от СЕМ да си затворят очите.

А иначе и аз си мисля, че Зори е пожелала да си тръгне, пожела го сутринта, когато каза, ме не издържа да живее по този начин - когато бяха заедно с Генчо в градината.

# 2 507
А тези и най-евтините триони купили...

Не мисля, трионът си режеше съвсем добре.

# 2 508
Аз пък мисля, че може да е уговорка това между Генчо и Звезделина. В смисъл тя да е казала, че няма да даде 100% в битката и няма против той да е срещу нея, за да вземе грошовете. Не го приемам като предателство, а като уговорка между партньори в коалиция.
Значи е доста по-тъпа от Зори на която иначе се подиграваше Joy
И какви са тези уговорки , нали цял сезон се борят да не би Елица и Алекса да направят "Уговорката" с главно У и накрая те да я извършат , значи повече Гената да не говори за чест

# 2 509
  • SF
спомена се това, но Генчо им отговори, че на този етап му трябват грошове.
ако се върне без да е победител ще го номинират отново.

Значи, съвсем умишлено си я избра за съперник в елиминационните битки и съвсем, съвсем умишлено, я отвя, за да си вземе стоте гроша. Ужас!
Само да е посмял да критикува играч от неговото племе, от обединеното племе, от което и да било племе! Той е с най-грозната постъпка до момента от самото начало на сезона. Толкова подмолно завъртя играта.
Можеше да си има приятелка за още една седмица, пак да ходи на елиминации, пак да се бори за тези 100 гроша...
Защо се пази да ходи на елиминации другата седмица? Друга работа ли си има в деня на елиминациите?

# 2 510
Значи е доста по-тъпа от Зори на която иначе се подиграваше Joy
Никой не е по-тъп от Зори, дори и Звезди.

# 2 511
Жалко, че нямахме шанс да гледаме Цецо в тая битка. Касим щеше да ги отвее.

Много ми е чудно как Цецо би минал онази люлееща се греда - прав няма шанс, а седнал ще ходи, а няма да минава по гредата Grinning

# 2 512
И какви са тези уговорки , нали цял сезон се борят да не би Елица и Алекса да направят "Уговорката" с главно У и накрая те да я извършат , значи повече Гената да не говори за чест
Забелязвам, че при доста играчи играта за "честта" приключва, когато някой друг е играл мръсно срещу тях. Тогава започват изведнъж да играят "стратегически". И Неделчо и Туджаров им се радват!

# 2 513
Не знам едно предаване ли гледаме?
Звезди си каза, че не й се стои повече. И напълно естествено помогна колкото можа на Генчо. Нито той я е отвял, нито я е използвал. Договорка между съмишленици.
Блестящ ход на Генчо, осъществен отлично.

# 2 514
Уговорката им вероятно е и заснета, но не е излъчена, за да има момент уау за нас. Видя се, че обсъждат спокойно всичко със всеки

# 2 515
  • SF
И как точно му помогна? Като бавеше Касим.
Ами това не е точно онова поведение, и сила, и победа, и мъжество, за което Генчо претендираше.
Да го беше извъртял така, че в племето им поне да беше дошъл един силен играч като Алекса. Но той се уплаши от него и си направи дружинка за уговорки с Веселина и Звезделина. Но иначе голяма пара вдига кой как да я играе тази игра.
Направи 2 подаръка на Сините. Иначе "племето, та племето! Елица играе индивидуална игра, а аз съм за племето!" За Синьото племе.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 00:15 от Esmee

# 2 516
  • Буркина Фасо

Значи, съвсем умишлено си я избра за съперник в елиминационните битки и съвсем, съвсем умишлено, я отвя, за да си вземе стоте гроша. Ужас!
Само да е посмял да критикува играч от неговото племе, от обединеното племе, от което и да било племе! Той е с най-грозната постъпка до момента от самото начало на сезона. Толкова подмолно завъртя играта.
Можеше да си има приятелка за още една седмица, пак да ходи на елиминации, пак да се бори за тези 100 гроша...
Защо се пази да ходи на елиминации другата седмица? Друга работа ли си има в деня на елиминациите?
сега му е паднал момента за грошовете. защо да е ужасна постъпката ? нали за това играят - да стигнат по-напред
и до финал. другите ужасно ли постъпиха като взимаха грошовете ?

# 2 517
  • Euskal Herria
Аз не мисля, че Звезделина е пречила на Касим. Точно това си мислех - как всички се изчакват и на гредата, и за рязането на въжетата. И се чудех защо от продукцията не бяха подготвили за всеки греда и нож.

# 2 518
  • SF
Абе, моля ти се... Кой играч си продаде приятеля за грошове! Генчо. Но сигурно го е направил с чест!

Всеки се стреми да подпали гуменките на "врага си" - някой от чуждата коалиция. Тоя си избра Звезди, като най-кекава и мрънкаща и вместо да я пусне да се пробва с Крачун и Малчо, отиде да я победи лично.
Филип и Чакалов реваха в тази ситуация.

# 2 519

Защото на другата номинация можеше и да се падне с жълтите, в частност с Фифо.Всеизвестен факт....И тогава щеше да му е много много лошо.😁 Той и затова изчака Касим ...Така е сигурен ,че е с двама  по- слабо подготвени участници.

Общи условия

Активация на акаунт