💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 433
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 655
Спирам със спора,над тези неща съм,на по-високо ниво.Аз не харесвам Мануела и мнението ми си остава такова.Не е крайно,защото всеки може да ме изненада приятно,но не мисля да продължавам глупавия спор,който не знаех,че ще предизвикам като си изказах мнението.Но все пак сме в бг мама,един доста агресивен сайт,където несъмнено тръгват полемики,ако някой не е съгласен с мнозинството.Всичко хубаво!

# 2 656
  • София
А мен Валери ме изненада като назова за свой фаворит Жени, без която, според него, нямало да се справят на игрите, защото тя веднага изготвяла стратегията и обяснявала на всички, кое, как трябва да се случи.
Е, Чакалчето не се съгласи с него.

# 2 657
  • София
Някои тук много критикуват Генчо, но ето Валери го сложи в идеалния му отбор Grinning Както и тукашния любимец Гого и Георги, което също малко ме учуди Grinning

Валери, който не можа да реши елементарен пъзел? Дали слагането на Генчо говори повече за качествата на Генчо, или за акъла на Валери?

# 2 658
Спирам със спора,над тези неща съм,на по-високо ниво.Аз не харесвам Мануела и мнението ми си остава такова.Не е крайно,защото всеки може да ме изненада приятно,но не мисля да продължавам глупавия спор,който не знаех,че ще предизвикам като си изказах мнението.Но все пак сме в бг мама,един доста агресивен сайт,където несъмнено тръгват полемики,ако някой не е съгласен с мнозинството.Всичко хубаво!
Не си тръгвай или ако си решила, поне не се огорчавай!Не сме единодушни толкова, колкото си мислиш, последното актуално е относно персоната на Генчо като ярък пример. Всеки има право на собствено мнение- това, че някой ти опонира, не значи винаги, че се опитва да го наложи. На мен лично наистина са ми интересни мнения на хора, които намират най- големите позитиви в играчи, които аз самата не харесвам толкова и обратното. Simple Smile Май само за един играч сме единодушно ласкателни и това 100 про ще породи скоро заслужени отцепници, защото на хората ще им писне. 😁

# 2 659
Мани е малка машинка, страхотна като играч. В това малко момиче се събрала толкова сила, ловкост и издържливост. Винаги играе многа сърцато и се раздава максимално на терена. Любимката ми в ИВ. Simple Smile

# 2 660
Мани е страхотна. Просто машинка, а за нейните габарити е просто фурия. Не мога да преценя коя е по-добра и по-комплексна от Мани и Елица, на кантар са ми, което си е огромно постижение и комплимент за Мани, защото Елица е Световна шампионка и Олимпийска медалистка.
Двете с Елица за мен са най-комплексните жени. Като човек обаче Мани води с няколко обиколки, поне с няколко. Много й симпатизирам и е моят фаворит от жените. Голяма сладурана, и като излъчване и външност, и като личност. Като излъчване ми напомня на Кайли Миноуг. Може би заради това, че са миньончета и лъчезарната усмивка.
При мъжете най-комплексни са Гого и Фифо. В този ред.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 15:12 от sineva 1

# 2 661
  • София
дани1
Не се отказвай от форума. Спорове винаги е имало и ще има.
Няма смисъл да се обиждате и цупите. Някой не е съгласен с твоето мнение, подминаваш и продължаваш. То ако така всички се отказвахме никой нямаше да пише, защото винаги е имало подобни спорове и нападки, ама трябва да си малко дебелокож понякога. 😉

# 2 662
Но аз не мога да се абстрахирам от самодоволството ѝ в синхроните, има и злоба в нея. С Илиян са ми като някакви енергийни вампири на моменти, само да видят, че някой започва да си изтърва нервите и им светват очичките.
Тя малко странно говори, отдавах го на това, че живее в друга държава, но май се дължи на захапката.

С обратна захапка е. И обича да си хапе Grinning Има физиономията на коледно джудже.

# 2 663
Не си тръгвай или ако си решила, поне не се огорчавай!Не сме единодушни толкова, колкото си мислиш, последното актуално е относно персоната на Генчо като ярък пример. Всеки има право на собствено мнение- това, че някой ти опонира, не значи винаги, че се опитва да го наложи. На мен лично наистина са ми интересни мнения на хора, които намират най- големите позитиви в играчи, които аз самата не харесвам толкова и обратното. Simple Smile Май само за един играч сме единодушно ласкателни и това 100 про ще породи скоро заслужени отцепници, защото на хората ще им писне. 😁

Много благодаря за подкрепата.Няма да си тръгвам от форума,просто спирам да коментирам тази тема,по която красноречиво се изразих и не съм Мануела,за да може някой да ми промени мнението за една минута,а го отстоявам на макс,без значение дали на някого ще се хареса😏На вас благодаря за уважителния диалог,личи си,че сте интелигентна жена.На мен също ще ми е приятно в бъдеще да комуникирам с вас.Аз нямам нищо против чуждото мнение,но някои имат прекалено грубо отношение,а аз смея да твърдя,че съм дама,та реших да прекратя полемиката,защото съм над тези неща!

Диаволо,не се притеснявай за мен,достатъчно съм дебелокожа,ако искам,мога да споря и до утре,но отдавна съм надраснала инфантилното спорене от детската градина за това кой коя кукла ще вземе.Ще продължа да се изказвам в темата,когато имам какво да кажа,не се съмнявайте в това.

Още веднъж - благодаря за вниманието и уважението на някои хора във форума.

# 2 664
В случая Вие се държите агресивно, наричайки сайта и потребителите агресивни. Аз виждам една дискусия, където всеки излиза с факти. Явно при Вас няма такива с които да защитите любимката си и да оборите тези за Мани. И следва най лесното-фръц и чао.
P. S. Мани не ми е любимка и не ми е фаворит за каквото и да било. Нямам такива от жените.

# 2 665
  • София
Съфорумката не разбира, че едно е да не харесваш играч, друго е да сипеш откровенни лъжи за него.

# 2 666
  • София
Значи в първата битка исках Генчо да спечели , дори му давам веднага 100 гроша (тва нещо като турска лира ли е ..имам от лятото) . Но цял сезон да се бориш срещу това двама души ЕВЕНТУАЛНО да се сговорят и играят съвместно, когато явно си проличава , че ти го правиш през цялото време и с Аспарух и със Звезда , но викайки силно по опонента и сочейки него с подобни обвинения (понеже само в неговите уста се въртят предателсво , разцепление, убийство на племето и други бла бла ) Но който иска , да го слуша и да вярва, който има очи ,гледа и вярва на тях .
Как така евентуално?? Искаш да кажеш, че смяташ, че Елица и Алекса няма да играят заедно, ако са в един отбор? Та те са двойка. Разбира се, че ще играят заедно. И наистина ли не правиш разлика между коалиция, сформирана в самата игра, без участието в която няма как да се продължи напред, и двойка, влязла такава отвън?
Първата е между непознати, базирана на общи интереси, които в течение на играта отпадат и на преден план остават личните. Т.е. такава коалиция е само временна. Да не говорим и че във всеки един момент от играта може да се разпадне или прегрупира. Докато коалицията на Алекса и Елица се движи от общ интерес, който не отслабва с напредването на играта, даже напротив - става още по-силен, защото така възможността за спечелване на формата се удвоява.

# 2 667
  • София
Отново да повдигна анкетите, моля гласувайте.
Последни дни за гласуване.

==>

Моля гласувайте във въпросника анкета на Сони за епизоди 13 и 14 🙂
Епизод 13 - жълти срещу сини - когато бяха завързани и връщането на знамето от жълтите
Епизод 14 - последния с Генчо и Касим

Епизод 31  (13-ти октомври)

Епизод 32  (14-ти октомври)

# 2 668
Мани ми е много хлъзгава и не мога да я харесам от ден 1. Опитвам се, мъча се, налагам си го, карам се на себе си🤣, но не мога да я харесам. Сигурно заради лукавата й усмивка и дяволит поглед. Сори.
Виж, Елица като се усмихне се разтапям 😍 и оставям тигана, с който съм тръгнала към телевизора 🤣(а съм жена и не съм влюбена в нея, да уточня 🤣) Просто тази жена ми вдига кръвното на макс, но после бързо ми минава. Не знам как го прави 🤣
Мани никога не ме е влудявала, но не я харесвам и това е🤣

# 2 669
Мани ми е много хлъзгава и не мога да я харесам от ден 1. Опитвам се, мъча се, налагам си го, карам се на себе си🤣, но не мога да я харесам. Сигурно заради лукавата й усмивка и дяволит поглед. Сори.
Виж, Елица като се усмихне се разтапям 😍 и оставям тигана, с който съм тръгнала към телевизора 🤣(а съм жена и не съм влюбена в нея, да уточня 🤣) Просто тази жена ми вдига кръвното на макс, но после бързо ми минава. Не знам как го прави 🤣
Мани никога не ме е влудявала, но не я харесвам и това е🤣

Дааа,Елица е най-красивата от всички.Пламенна жена,с характер.Аз също не съм влюбена в нея😁,но е страхотна.Не е безлична и въртяща се.Страхотна е Елица,а тези трапчинки и зелени очи са охх.♥️

Общи условия

Активация на акаунт