💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 471
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 640
Не знам заради какво недоразумение Мани е преди Елица в гласуването,но явно е някаква грешка.Слаба физически жена и фурнаджийска лопата да е пред най-силната жена,доказала се на арената, директен човек,жена с характер.За мен Елица заслужава победата този сезон,играе наравно с мъжете,че и по-добре от тях.Мани,от друга страна,е посредствен играч.Все няма сила,все нещо не е разбрала.Лекичка и пъргава е и това й помага за някои игри,но в никакъв случай не е добър играч.А за човек - днес съм с теб,защото така ми е удобно,а утре съм против теб,защото твоята позиция не ми харесва.И на мен не ми харесва това поведение.
Ами не съм съгласна. Да, Елица е физически подготвена, но не мисля че Мани и отстъпва.
Елица според мен не е читав човек. Още в самото начало беше готова да саботира племето и да идат на елиминации, та да отпадне някой, само и само да влезе Алекса. И когато Генчо усети и се възпротиви и стана враг.
С какво е по различна от Мани, примерно

# 2 641
Доста нападателни са някои "дами" в групата,не е никак възпитано да се натрапва чуждото мнение.Че и ми се казва да не коментирам коя е по-добра,че съм Алекса дори 😂,ЦРУ пасти да ядат,как ме разкомпирирахте веднага!😂😂😂😂😂🤦За мен Мани е слаба и може още 10 пъти да го повторя,на силови битки,както тази с дърпането на Джаферович,се изтъпанчи първа,а после падна няколко пъти.В битката със стоенето държа повече,отколкото можа,а после Илиян дойде да я носи до отбора.А Елица остана без кожа и мина като фортуна през трасето,лети като птица,реди пъзелите за минути,най-бърза е,издръжлива е,умна е,не мисля,че сравнението е в полза на Мануела.Елица има недостатъци,но и Мануела не е й отстъпва. А относно това дали е шампионка или не е - бронзова медалистка е и това е достатъчно да я нарека шампионка,не е златна,но самият факт,че е стигнала до най-желаните игри в света,доказва,че е силен играч.

За финал ще кажа,че разбирам защо някои хора тук коментират веднъж на 200 страници и не повтарят.А и аз съм една от тях.Защото после 200 страници все някой ще им отговаря как грешат и коментарът им е тъп.И може и да им кажат,че са някой участник в игрите!😁

# 2 642
  • София
Никой, който гледа и разбира това предаване няма как да се съгласи с това мнение за Мани.
Именно за това се пошегувах, че е Алекса като нарицателно за заслепенност и липса на обективност за играта.

Понякога наистина си е обида като те нарекат, че си от бг мама.
А между другото, чувството за хумор е добро качество.

# 2 643
Трябва ли да се цитират 6 поста, за да си кажеш мнението от едно изречение? Скривайте ги малко цитатите, трудно е за четене...

# 2 644
По темата за най-комплексния играч от жените - за мен определено това е Зорница. Мисля си, че ако тя беше вместо Елица на онази капитанска битка, щеше да успее да победи и Фейгин, и Мирела с каквито и да е брадви.

Иначе този сезон жените се представят много по-добре от тези в предишните сезони и бих се радвала, ако го спечели жена. Само не и Джаферович Grinning

# 2 645
  • София
Другата седмица ли ще разформироват едното племе?
По следваща, поне така прочетох тука.

Благодаря!

Генчо зацепва разни неща, но нещо или в стратегиите, или в изпълнението му куца, защото затъва все повече. Остана сам в племето си - Гошо не го броя, щото е малко повей вятър. Алекса, който толкова го притеснява, е в най-многобройното племе и с голяма вероятност да се събере с Елица. Ако толкова го беше страх от женска коалиция Генчо, не трябваше да отстранява толкова рано Куков, преди да си е осигурил мъжко мнозинство. Изобщо, страховете му, първо от женска коалиция, после от Алекса, му изядоха главата. Не можа да изманеврира добре в отбора си, в играта е пълно с хора, които ще го победят в двубой, и с такива, които ще го номинират. Много стратегии, всички на загуба.

# 2 646
Никой, който гледа и разбира това предаване няма как да се съгласи с това мнение за Мани.
Именно за това се пошегувах, че е Алекса като нарицателно за заслепенност и липса на обективност за играта.

В грешка си. Той Алекса на два пъти буквално се отказа от нея. Първия път си взе 200 гроша и прати Веселина при червените. Айде няма как да е знаел къде ще попадне, ама все пак рискува. И вторият път/евала за което /отказа вечерята с нея заради племето. Докато Елица орева плажа че не е спечелила капитанската заради вечерята с него. Таааа не ми се струва чак толкова заслепена от любов Пандьо. Там май интереса клати феса. Виж наша Елка здраво е хлътнала

# 2 647
Дани1, написах ти да не подхващаш сравнението между двете, защото не е в полза на Елица според мен разбира се, а не защото ти казвам какво да правиш. Даже се радвам, че продължи, именно заради следните  твои сравнения, относно Елица:
Остана без кожа
Мина като фортуна през трасето
Лети като птица
Най-бърза, най- издържлива
Реди пъзелите за минути 😀😀😀😀 Това ми е любимо, с часове ли да ги реди? 😂😂😂😂
Не го приемай с лошо, ти също може да намираш за смешни моите доводи, това показва колко сме различни хората  и цветни. Но си признавам, че се смях на горните  и още се смея. 😀😀😀

# 2 648
  • София
Трябва ли да се цитират 6 поста, за да си кажеш мнението от едно изречение? Скривайте ги малко цитатите, трудно е за четене...

# 2 649

Прекалено крайно мнение.С "никой" искате да кажете,че всички са едва ли не длъжни да разсъждават по начина,по който и вие.Това,че не харесвам бавните и слаби играчи и не се прехласвам по малките сини очички не ме прави необективна и глупава,а с различно мнение,в което не виждам нещо лошо.Просто трябва да разберете,че не всеки е длъжен да се съгласява с вас за каквото и да е.Аз не споря с някого,когато не харесвам мнението му,а просто подминавам.😏И да,обидно е да кажеш,че си от бг мама,защото има прекалено вживяли се хора тук(по-меко да се изразя).Чувството за хумор е добро качество,но не всички го притежават.

Елена,вие ако редите пъзелите за секунди,поздравявам ви,но аз не съм толкова бърза и ги редя за минути.И се радвам,че съм ви разсмяла,щом ви е смешно,смейте се,няма лошо.Аз обичам да радвам хората.Това,че някой ме мисли за тъпа,не беше намек за вас,а за друга особа тук.Всичко хубаво!

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 14:37 от Дани1

# 2 650
Дани1, не си обективна. Мани не е нито бавен, нито слаб играч. Такъв е Цецо, такъв беше Касим/въпреки снощи/, такава до някъде беше и Звезда. Но, не и Мани. Даже бих казала, че с Елица са на едно ниво.

# 2 651
  • София
Не съм в грешка. Става въпрос, че извън играта само Алекса така заслепено може да подкрепя Елица като не отчита останалите страхотни играчи, а дори призовава, че Мани няма нужните качества, много е зле физически в игрите, както и слаб стратег, сменящ постоянно коалициите си.

Гледаме различни предавания явно.

# 2 652
Някои тук много критикуват Генчо, но ето Валери го сложи в идеалния му отбор Grinning Както и тукашния любимец Гого и Георги, което също малко ме учуди Grinning

# 2 653
Гласувах за Зорница, Елица, Михаела и Ралица.
Не е никак лош играч Мани, справя се добре с повечето постове. Не е слаб стратег, за мен е много силна в тази част. Но аз не мога да се абстрахирам от самодоволството ѝ в синхроните, има и злоба в нея. С Илиян са ми като някакви енергийни вампири на моменти, само да видят, че някой започва да си изтърва нервите и им светват очичките.
Тя малко странно говори, отдавах го на това, че живее в друга държава, но май се дължи на захапката.

# 2 654
Гледам, че масово не се одобрява хода на Генчо. Но за мен червените са отбора на индивидуалистите, егоистите, непукистите. Постъпи като всички други от отбора. На никой не му пука за никой в това племе. Те дори коалиция кой да номинират не могат да направят, всички са свободни електрони. При сините е заложено да са отборни играчи, единствено Илиян е интригант, но останалите са отборни играчи, избират отбора преди себе си, дори Алекса го направи.

Общи условия

Активация на акаунт