💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 456
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 625
Не мога и не мога да харесам леля Генка. Сори, ама не ми е приятен. Все ми беше тази кой ще отпадне днес. 🤷🏼♀

Е, страшен стратег бил! Супер стратегия направил!
Колко стратегии трябва да извадиш, когато излизаш на битка с Касим и Звезделина?
Взе 100 гроша. И?
Айде обратно в племето да го номинират пак. За тези лелеяни 100 гроша могат да му предложат шампоан и в допълнение парче вкусна, ароматна, топла пица.
Да не говорим, че "големият стратег" допусна да загуби най-верния си съюзник и същевременно слаб противник Аспарух и то в седмицата, когато беше капитан и всичко беше в ръцете му. 🤪

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 13:38 от precious*

# 2 626
Защо всички смятат, че ако влюбената двойка беше в едно племе още от началото, едва ли не стават неудържими и ще мачкат наред? Не е ли най-естественото тогава всички да се обединят срещу тях и да ги пращат заедно на елиминации? По-добре е стратегически да са в раЗлични племена и да правят комбинации с другите като се обединят. Иначе не ми се връзва нещо.

# 2 627
Не мога и не мога да харесам леля Генка. Сори, ама не ми е приятен. Все ми беше тази кой ще отпадне днес. 🤷🏼♀
Колко стратегии трябва да извадиш, когато излизаш на битка с Касим и Звезделина?
Взе 100 гроша. И?
Айде обратно в племето да го номинират пак. За тези лелеяни 100 гроша могат да му предложат шампоан и в допълнение парче вкусна, ароматна, топла пица.
Да не говорим, че "големият стратег" допусна да загуби най-верния си съюзник и същевременно слаб противник и то в седмицата, когато беше капитан и всичко беше в ръцете му. 🤪
Това последното беше от егоизъм, а и каква полза от кречеталото Звезда, една птица пролет не прави. Той и Звезда два гласа, както и да ги въртят пак двамата щяха при номинации да са с най-много гласове. Жертва най-близкия си човек без да му мигне окото. Нейният глас не му върши работа, но ако вземе грошове можеда си купи непрекосновенност, ако му предложат. Звезда никога е била за него нещо повече от един глас.
При Зевда и сто гроша на кантара, спечелиха стоте гроша.
Ами стратегия си беше,стратегия и чист егоизъм.
Евала, не всеки го може. Тук няма емоции, няма приятелство, човекът само своето д.пе гледа.
п.п. За зрителя е добре, поне за мен, че няма да чуваме дразнеща логорея с ужасен диалект на Звезда. Имам чувство, че се забиваха в мозъка ми пороят й от думи. Често без всякаква мисъл и логика, въщност винаги.
 Безнадеждна просто или простА по ваш избор и усмотрение Innocent

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 16:30 от sineva 1

# 2 628
Не знам заради какво недоразумение Мани е преди Елица в гласуването,но явно е някаква грешка.Слаба физически жена и фурнаджийска лопата да е пред най-силната жена,доказала се на арената, директен човек,жена с характер.За мен Елица заслужава победата този сезон,играе наравно с мъжете,че и по-добре от тях.Мани,от друга страна,е посредствен играч.Все няма сила,все нещо не е разбрала.Лекичка и пъргава е и това й помага за някои игри,но в никакъв случай не е добър играч.А за човек - днес съм с теб,защото така ми е удобно,а утре съм против теб,защото твоята позиция не ми харесва.И на мен не ми харесва това поведение.

# 2 629
Взе 100 гроша. И?
Да не говорим, че "големият стратег" допусна да загуби най-верния си съюзник и същевременно слаб противник и то в седмицата, когато беше капитан и всичко беше в ръцете му. 🤪
Това последното беше от егоизъм, а и каква полза от кречеталото Звезда, една птица пролет не прави. Той и Звезда два гласа, както и да ги въртят пак двамата щяха при номинации да са с най-много гласове. Жертва най-близкия си човек без да му мигне окото. Нейният глас не му върши работа, но ако вземе грошове можеда си купи непрекосновенност, ако му предложат. Звезда никога е била за него нещо повече от един глас.
При Зевда и сто гроша на кантара, спечелиха стоте гроша.: stuck_out_tongue_closed_eyes:
Ами стратегия си беше,стратегия и чист егоизъм.
Евала, не всеки го може. Тук няма емоции, няма приятелство, човекът само своето д.пе гледа.
п.п. За зрителя е добре, поне за мен, че няма да чуваме дразнеща логорея с ужасен диалект на Звезда. Имам чувство, че се забиваха в мозъка ми пороят й думи. Често без всякаква мисъл и логика, въщност винаги.
 Безнадеждна просто или простА по ваш избор и усмотрение Innocent
Аз имах предвид Аспарух. Те си бяха твърда коалиция, а в същото време, когато му дойдеше времето Пухчо щеше да бъде лесно елиминиран от великия стратег. Simple Smile

# 2 630
  • София
Не знам заради какво недоразумение Мани е преди Елица в гласуването,но явно е някаква грешка.Слаба физически жена и фурнаджийска лопата да е пред най-силната жена,доказала се на арената, директен човек,жена с характер.За мен Елица заслужава победата този сезон,играе наравно с мъжете,че и по-добре от тях.Мани,от друга страна,е посредствен играч.Все няма сила,все нещо не е разбрала.Лекичка и пъргава е и това й помага за някои игри,но в никакъв случай не е добър играч.А за човек - днес съм с теб,защото така ми е удобно,а утре съм против теб,защото твоята позиция не ми харесва.И на мен не ми харесва това поведение.

Привет, Алекса, понаучил си български.

# 2 631

🤦😂

Ако това е намек,че не харесвам Мани  заради случките с Алекса,е пълна глупост.От нея не съм видяла никакви качества нито на терен,нито като човек.Опредекено не я харесвам и свободно си го казвам.Ако Алекса има профил тук,определено не е моят.Колкото не харесвам Мануела,толкова и Алекса.Така че,моля,спестете си бъдещите коментари от този сорт,не са оригинални и интересни.

# 2 632
Мани- слаба физическа жена. 😀😀😀😀 Че е фина, фина е- да. В отлична форма Wink.
Справя се блестящо в игрите, и в капитанска, и в отборна. Страхотно използва личните си възможности, даже надхвърля себе си. Сетих се на играта с кръста, в която Гого победи, колко дълго издържа Мани. Сетих се и за капитанската  и прочие, и прочие.. Не подхващайте сравнението с Елица, защото няма да е в нейна полза- нито умствено, нито естетически, нито даже физически. Като и включим, че едната е олимпийски шампион, а другата- медицински работник, Мани изпъква даже още повече. ☺

# 2 633
  • София

Е няма как, регистрация от ноември 21. Не набеждавайте жената.

# 2 634
  • софия
Аз писах по нощите след лайфа кратък преразказ. Може да сте го пропуснали в навалицата. Днешният на Мани мисля, че ще бъде записан. Но честно казано вече не ми се гледат техните, заради Илиян. Ей, голямо оправдаване,  голямо чудо. Всичките му приказки са да се покаже колко е бил як и как просто не се го излъчили и как той мислил, ама не се разбрало.

# 2 635
  • София
Намек е, че само Алекса така сляпо харесва Елица, да не говорим за напълно абсурдния анализ на Мани, но пък признавам си добре се посмях.

# 2 636
  • София
СлаБе,
Сега те прочетох, мерси
Нещо друго по-пикантно имаше ли или това беше?

Относно Елица, само да уточним, че не е олимпийска шампионка. Много често навсякъде се говори и пише, че била олимпийска шампионка. Включително и Мирела на няколко пъти и то не само за Елица, но и за Фейгин.
Елица е световна шампионка и бронзова медалистка от олимпиадата. Не че е малко, само отбелязвам, защото грешката си е грешка.
Та да, няма как да се сравняват с Алекса в борбата. Тя е с класи над него. Но трябва и да отчетем факта, че в женската борба конкуренцията не е такава както в мъжката.

# 2 637

Да,много благодаря!И аз исках да го напиша,но счетох,че не е нужно да се обяснявам.Само да ме помислят за мъж не ми се беше случвало и ми е смешно!😂

# 2 638
  • София

Да,много благодаря!И аз исках да го напиша,но счетох,че не е нужно да се обяснявам.Само да ме помислят за мъж не ми се беше случвало и ми е смешно!😂
Нищо ново, и на мен ми се е случвало да си мислят ,че съм мъж.
Намек е, че само Алекса така сляпо харесва Елица, да не говорим за напълно абсурдния анализ на Мани, но пък признавам си добре се посмях.
Някъде в темата мернах снимки на Мани на някакви състезания по бодибилдинг ( не съм сигурна за името) изглеждаше ужасно.

# 2 639
  • София
Аз никъде не прочетох да се обсъжда външността на Мани.

Общи условия

Активация на акаунт