💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 427
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 610
Здравейте, някой ще разкаже ли по-интересното от лайфа на Мани и Илиян, че изобщо не мога да се навия да ги гледам и разчитам на темата  Simple Smile

# 2 611
За мен стратегията на Генчо е в стил "крадецът вика дръжте крадеца". Винаги си е гледал само личния интерес и не е поставял на първо място племето, но за разлика от Елица, която се води чисто от емоции, той го прави от сметкаджийство. Когато в началото всички го подкрепиха срещу Куков, бяха добри, после почна да се сърди в стил "стара мома" и открито да саботира племето си, защото не му се кланят и не му повтарят колко е велик.
В интерес на истината може би Генчо щеше да постигне много повече от целите си ако Алекса беше влязал в тяхното племе. Първо, щяха да станат много по-силни с Алекса и без Веси, да печелят битки и евентуално да ходят много по-рядко на номинации. Второ, при евентуални номинации той щеше да събере много по-силна коалиция срещу тях двамата, защото на практика всички щяха да са на негова страна, може би без Мира. Я да преброим: Аспарух, Звезда, Зори, Георги...

# 2 612
Стара се Касим, но не можа ни веднъж да мине по моста.
Колкото й да са му пречели, той там се запъна.
Мина веднъж/пренесе две дъски.

# 2 613
Не може да се отрече на Генчо, че направи играта интересна. Аз лично очаквах да отпаднат Цецо и Касим. Особено след като видях изтеклите кадри от продукцията в интернет. Заради тях тройната битка ми беше предизвестена и отчасти ме лишиха от тръпката за играта. Ако не бях ги видяла, щях още повече да се изкефя на играта на Касим. Това момче, въпреки слабостите си, заслужаваше това, че е в игрите и че го гледахме. Много воля и хъс има в него, много. Трябваше да играе повече в игрите, а не да виси за пъзели, които са му по-слаба страна, когато е под стрес.
Алексата не ми се коментира. Никой не му е длъжен за схемите и диктатурата.

# 2 614
Генчо беше против Алекса в племето, но не той го спря да влезе. Алеска беше пръв със сметките. Просто Генчо каза на глас какво мисли и оттам Елица припали срещу него. Това постоянно намилане как иска някой да отпадне, за да се събере тя с възлюбения, мен също би ме влудило и отвратило. Само не разбрах снахата защо така рязко скочи срещу другите заради драмите на Елица. Иначе ми беше симпатична, както и Елица преди ревовете

# 2 615
  • София
Lafusko,
за чистата женска злоба не съм съгласен, не бяха точно подбрани думи. Поне от това което виждаме де. А и обикновено чистата женска злоба е срещу други жени, а не срещу мъже...

Ауткаста с ново видео

# 2 616
Генчо беше против Алекса в племето, но не той го спря да влезе. Алеска беше пръв със сметките. Просто Генчо каза на глас какво мисли и оттам Елица припали срещу него. Това постоянно намилане как иска някой да отпадне, за да се събере тя с възлюбения, мен също би ме влудило и отвратило. Само не разбрах снахата защо така рязко скочи срещу другите заради драмите на Елица. Иначе ми беше симпатична, както и Елица преди ревовете
Така е, Алекса също игра стратегически. Но не говорим за играта на Генчо, добра е, а за подбудите му и внушенията, които прилага.

# 2 617
Алекса не знаеше в кое племе ще отиде след първата спечелена битка, въпреки че се съмнявам, че щеше да реши друго ако знаеше, че ще е при червените. Просто той играе играта, за разлика от Елица.
А Елица единствено за Веси беше крайна и с право, защото тя наистина не беше силен играч. А ако Генчо наистина искаше силно племе, както говореше, щеше да иска силен играч като Алекса, а не такъв като Веси. Естествено това бяха само приказки. Той просто искаше послушни овчици, които по цял ден да му повтарят колко е велик. Хайде да оставим Алекса, с какви очи номинира два пъти Мира като най-слабо звено в племето и то при наличието на Веси. И това на фона на високопарните му приказки как мисли за племето и каква егоистка е Елица.

# 2 618
с какви очи номинира два пъти Мира като най-слабо звено в племето и то при наличието на Веси. И това на фона на високопарните му приказки как мисли за племето и каква егоистка е Елица.

А, баш Thinking и това при условие, че никога не са го номинирали и не са го мислили за слаб. Но е факт, че стратегически беше правилно. Въпросът е, че приказките бяха в повече. Ми кажи си, номинирам стратегически. Всички бягат от тази дума като дявол от тамян.

# 2 619
  • До сърцето...
Като чета тук коментарите, ми прави впечатление, че при всеки по-хитър ход, опит за стратегия от участник в рамките на правилата на играта, винаги този участник бива заклеймен като интригант, злобар, лъжец и прочие суперлативи, при това тезите се защитават със силна емоция.
Да се чуди човек, че и на такъв простодушен играч като Фифо, му намират кусури и го хейтят. Май само Гого е всеобщ любимец.
Но тя пък затова е толкова шарена темата.

# 2 620
  • София
Нещо интересно от лайфа на Мани?

# 2 621
  • София
Ще помоля и за кратък преразказ или по-интересни акценти от снощния лайф. Не мога да ги разбера тези хора, защото не си запазват лайфовете, това е и повече шум и реклама за тях.
Освен ако не са се лигавили само или примерно ако са издали нещо важно, тогава може и да не се запази лайфа де. Но ако няма такива неща, то е безумие.

Та снощи са били много хора: Чакала, Мани, Генчо, Зори, Илиян, Касим.
И няма нищо, тц тц

# 2 622
Повечето от нещата, които описвате като хитри ходове спрямо другите участници от страна на Генчо, са в резултат на техните собствени слабости и собствени решения. И за Куков, който ми се искаше да остане повече, и за Звезделина, и за Елица- Алекса и прочие, и прочие. Впрочем, не знам защо влизането на Алекса се обвързва толкова с това дали Генчо е трябвало да го приеме в племето, Алекса е този, който сам избра да не влиза. Относно хипотезите, че Алекса щял да направи племето по- силно, аз след 24/7 обсебващи приказки на влюбена жена едни и същи, не бих рискувала. Още повече след като Веси дойде и разказа какво е направил Алекса и какво е избрал.Той си опича мястото за сумати време напред с грошове и бъдеща коалиция с възлюбената си, Генчо ще радее да го приобщава в отбора, видиш ли да е третото колело. Прът в колелото щеше да им е и много добре си направи сметката.

# 2 623
  • София
Другата седмица ли ще разформироват едното племе?

# 2 624
Другата седмица ли ще разформироват едното племе?
По следваща, поне така прочетох тука.

Общи условия

Активация на акаунт