💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 392
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 805
Хайде да спретнем една игра тук.
Не точно игра, а да приложим едни от най-задаваните въпроси в подкасотовете на Чакала и всички останали.
Изберете си отбор
Вие имате право да селектирате вашия отбор (нещо като Мениджър, хаха) от каста на настоящия сезон
4 мъже и 4 жени

==> 🙂
Моят отбор:
Гого, Фифо, Генчо и Лефтеров
Зорница, Елица, Мани и Жени
Мани, Зорница, Елица и Ралица
Гого, Фифо, Чакалов и Алекса
Вместо Алекса щях да пиша Валери, но толкова мразя връзкари, че сърце не ми дава. Освен това никак не харесвам поведението на сърбина, избирам го само на база представяне в игрите, не социалната игра.

п.п. Потресена съм от поведението на Цецо и Вики. Тия за какви се мислят, че не могат да бъдат номинирани?! Че никой няма право да гласува за тях?! Що за агресия и неандерталщина?!

# 2 806
  • София
Искам да попитам дамите тук и да се знае, дори 5 дами ако са против никога няма да задам въпроса.
Получих това предложение за анкета и първоначално категорично го отрязах, защото има един етикет, който всеки го знае, никога не се пита жена на колко години е. Но тук анкетите са анонимни все пак...
Та първоначално отказах идеята. Ама от друга страна би било много любопитно, особено за участниците, хаха

Та имате ли нещо против да има въпрос в новата анкета за годините на дамите тук
и примерно:
под 20
20-30
30-40
40-50
50+

Мхмхм? 🤐

# 2 807
  • España
Дяволче, имената на отборите са ми “болната тема”…кой ги измисля в този формат изобщо… ?! Обаче ….след оня сезон с   “Жътвари”….Дърворезбари и к’ви бяха още там ….хеле пък Димо като се изцепеше : “(л)Овци”….ум да ти зайде! Та и тази година ….”Безстрашни”  и ехото подема: “….страшни,страшни, страшни”….
Аз ги карам по бои ! 😉 И винаги съм за сините , само първия сезон не съм гледала….ама то там така или иначе май син отбор не е имало .
Догодина се чудя какви ли имена ще им турнат: Смешни, Нелепи, Кръвожадни….
Иначе от сегашните моят отбор е : Гого ( ама да мълчи ); Лефтеров ( да красИ) ; Куков ( той може да говори 🤪) и Алекса ( да псува ….на сръбски…да не го разбират ) . От жените : Рали ; Фейгин; Мирослава и Мани .

П.п. Дяволче, ако ти кажа на колко години съм ….” после трябва да те убия “ 🤪…. Шегувам се …щом е анонимно…..

# 2 808
Дяволо Аз нямам против. Не си крия годините. Даже ще ги напиша...На цели 34. Joy
Относно топ отбор. Ще се преповтарям.
Гого, Фифо, Георги и Алекса
Фейгин, Мани, Мирослава и Жени (заради пъзелите).

# 2 809
Аз съм за такъв въпрос, Diavolo. Имаме и мъже в темата, може да не е насочен само към дамите, а просто като цяло да видим хора на какви години сме се събрали.

На мен само тъпи имена ми ражда главата .... ама те и в игрите са все тъпи имената, та нищо. Освен да си кръстя отбора на мен - ще се казваме Понеделничетата и на всеки ще му става тежко като се сети за нас, няма да иска да идваме! Trollface

# 2 810
Дяволче,
от ранните си динозавърски години помня, че когато си на 20+ всички над 30г ти се струват изкуфели старци, та...😁 Иначе нямам против.  Нека открият пряката зависимост между години и качествен, пиперлив хейт.😉

# 2 811
  • София
Аз предложих анкетата, включих въпроса за годините, защото ми е много интересен и за нас и за самите играчи, които смятат, че бг мама са само майки 40-50+.

# 2 812
Не пиша кой ми е идеалният отбор, защото горе-долу мненията се припокриват. И аз ще напиша същото като 90% от останалите, то е ясно.
За анкетата - не виждам кой ще има против, след като никой не е длъжен публично да си обяви годините. На мен лично ще ми бъдат интересни резултатите. Ще бъде интересно и какви са годините на мъжете, които пишат в темата.

# 2 813
Дяволо, абсолютно нищо против въпроса за годините.

# 2 814
  • София
Звезделина в 'Събуди се'

Ами Звезди си го каза. Не е дала всичко от себе си... Т.е. за пореден път разгадахме пъзела.
Не малко от нас именно над това акцентираха, че Генчо за това е гласувал срещу нея на съвета (помолила го е извън камерите), а после видяхме и по време на битката, че не бързаше много, много и повече викаше за Гената. Не че игра слабо, даже добре се представи, но не го е искала...

==> Звезделина: Хората, които трябва да стигнат до финала на „Игри на волята“ са Филип, Мани, Жени и Гого <==

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 00:49 от Diavolo

# 2 815
Тъпо е това с анкетата за годините. На бас, че ще има най-много 30+, после 40+ и след това 20+. Това какво точно определя? Нали обсъждаме тв игра, а не си търсим мъже?

# 2 816
  • Sunshine state
Нямам против анкети с години, на 37 съм, но изглеждам като 30г макс 🤣🤣 Скромна и добра. 😁🤡
За отбор бих съставила такъв от Гого, Филип, Алекса, Зори, Елица и Чакалов.
Джафа категорично не бих си и помослила да я взема, интриганти не ща.

# 2 817
  • earth
Дяволски, тези анкети за възрастта и т.н. се правят незабелязано. Например, коментериш за някоя 50 годишна реалити учаснтичка, че е стара и броиш колко дами ще ти наскачат. После правиш същото за друга 40 годишна участничка и т.н. Накрая имаш статистика за възрастовото разпределение.

# 2 818
Не ги знам повечето участници дали са добри на арената (тъй като не ги гледам), та затова бих си направила отбор само от Гого и Филип - достатъчни са 😃 Аз ще редя пъзелите и евентуално може да ме бива и в други игри (баланс, изометрия), за всичко останало ще разчитам на тях 😃 От видяното и прочетеното съдя, че и играчи като Зорница, Мирослава, Фейгин, Генчо и Лефтеров биха били полезни. Не бих изтърпяла такива като Елица и Евгения, пък ако ще да са комплексни.
Относно възрастта - живот и здраве ще стана на 30 г през декември.

# 2 819
  • София
Пух с 355 кг
п.п. Още не може да преглътне онзи чувал и крамповете
. 😮

Вики с интересни неща

Любима храна: сирене
Любим цвят: черно (за маникюр и дрехи)

Общи условия

Активация на акаунт