💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 397
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 820
Един глас от тези в анкетата за Георги трябваше да е за Гого (моя)
nvm, то можело да се сменя гласа

# 2 821
https://vm.tiktok.com/ZMFMjpT6R/
Подготвила се е жената,пък не й дават шанс.
Моят отбор е Фифо,Гого,Валери,Лефтеров,Жени,Елица,Фейгин и Ралица

# 2 822
  • София
Снощи огромна компания са били на дискотека в клуб Илевън в Студентския.
Чакалов, Лефтеров, Валери, Мани, Зорница, Георги, Цецо, Касим, Генчо, Аспарух, Звезделина, Веселина, Гайтанов, Неделчо, Паулина, Елизабет, Габриела, Милена и Стратимир.
Може и други да е имало, но тези са 100%

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 10:37 от Diavolo

# 2 823
  • София
Гласувах за Гого и Филип, каква изненада Simple Smile
Ще има анкета за възрастта? На 43 съм.

# 2 824
  • София
Ще има анкета за възраст. Нямам нищо против ама Diavolo пускай я по скоро преди да съм минала в по горна категория Joy

# 2 825
Снощи огромна компания са били на дискотека в клуб Илевън в Студентския.
Чакалов, Лефтеров, Валери, Мирела, Мани, Зорница, Георги, Цецо, Касим, Генчо, Аспарух, Звезделина, Веселина, Неделчо, Паулина, Елизабет, Габриела, Милена и Стратимир.
Може и други да е имало, но тези са 100%

Да. Видях ги и аз. Яд ме е, че Гого не е с тях. Малко материал да има да се радваме тука. Grinning Ама той каза, че по такива места не ходи. Гледам че и Фейгин не е с тях. И Михаела. Фифо, той в Испания.

# 2 826
Тъпо е това с анкетата за годините. На бас, че ще има най-много 30+, после 40+ и след това 20+. Това какво точно определя? Нали обсъждаме тв игра, а не си търсим мъже?

Аз се хващам на бас, че абсолютно всички дами, пишещи тук, са 3+ Grinning

А вие току-що научихте нещо изключително важно за годините ми Blush

# 2 827
  • earth
30+ не са ли подмножество на 20+ и т.н.?
Тогава как може 30+ да са повече от 20+?

Аз съм 13+

# 2 828
Готвите се да ме дискриминирате на ръст и възраст? Гого! Help!

# 2 829
Генчо обвинявза Елица във всичко което е той самият. Колко готино разкара единственият му верен клакьор - Звезделина. Ибра си я като най- слаба за съперник, и после и нарочно пусна битката и и отне всички шансове(които имаше срещу Цветан и Касим. Ей тва е да си приятел на такива Стрини Гени.
Много е тъжно и ужасно някой да се контузи, битките са безобразни.

Абсолютно! Много разочароващо поведение. Прецака цялата игра за 100 гроша.
Можеше племето да е цяло. Имаше хипотетичен шанс Звезделина да победи и Цецо, и Касим и племето на Сините да е довиждане. Особено при силовата битка с коловете в понеделник...
 Тъп ли е Генчо? Да си прекара така и най-вярната приятелка. Как никой на масата не се сети да го пита щом 1 от тримата се спасява, и се надява това да е той, къде си мисли, че праща приятелката си Звезделина!!

Звезди вече отчаяно искаше да си ходи,от километри личеше,че не издържа,лиготиите по време на последните отборни битки бяха с цел да я номинират (мое мнение) и да си тръгне.

Похвално,че все пак си игра елиминацията,а не се правеше на идиот и да крета там по трасето,чакайте Гената или Касим да стигнат финиша.

Аз я харесваш,защото не си мълчеше (което често виждам този сезон и с другите хора в жълти и сини и това ме радва много), тази година или продукцията е дала повече свобода за импровизация на участниците или просто те са си такива бунтари,но е факт,че е доста интересно,когато не се рецитират готови фрази.

Гената - в началото ми изразни с Куков,но после тотално ми преобърна мнението, с кеф го гледам как вкара мисъл и стратегия, а не се носи по течението,разчитайки само на физическите си качества.
За сега,май, само той и Илиян съзнателно се опитват да покрият всеки аспект от това състезание и изчисляват ходовете си занапред.

Касим - сладур,макар и все още дете,имаше нещастието да бъде в отбора на лишените от реална самооценка,но пък грамогласни wannabies (Алекса,Вики,Цецо),които още от началото му набиха канчето и атакуваха комплексите му.
Но пък,когато се.биеше сам за себе си показа,че е повече от Тикток пъзелист и ще остане с положителен знак в моя тефтер.

Цецо - всичко сте казали,жалко че остане,не вярвам да се възползва качествено от този подарък на Гената, да помисли върху думите на Мани и да се опита да промени нещо в играта и цялостното си представяне (твърде е сигурен в алианса си с другите двама "неандерталци").
Тепърва ще видим дали ще се докаже физически,та да се отсрами малко поне,понеже като показан характер е кръгла 0 до момента.

# 2 830
Генчо зацепва разни неща, но нещо или в стратегиите, или в изпълнението му куца, защото затъва все повече. Остана сам в племето си - Гошо не го броя, щото е малко повей вятър. Алекса, който толкова го притеснява, е в най-многобройното племе и с голяма вероятност да се събере с Елица. Ако толкова го беше страх от женска коалиция Генчо, не трябваше да отстранява толкова рано Куков, преди да си е осигурил мъжко мнозинство. Изобщо, страховете му, първо от женска коалиция, после от Алекса, му изядоха главата. Не можа да изманеврира добре в отбора си, в играта е пълно с хора, които ще го победят в двубой, и с такива, които ще го номинират. Много стратегии, всички на загуба.

Може би това е и най-голямата му слабост. Основният му мотиватор е страхът и това се видя от първите битки, когато все още нямаше явни лагери и коалиции и се вайкаше на терен как може да загубят преди да е свършила дадена игра.
От друга страна, Елица е на точно противоположния полюс и за това така ясно се разграничиха в отделни лагери. Тя играе без страх и сметки, яхнала вълната на любовта. Това както и помага, така и и пречи защото допуска много стратегически грешки.
Ако играеха заедно можеше да постигнат повече като племе.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 13:01 от elgogo

# 2 831
В анкетата гласувах за Гого и Филип. Много ясно. Smiley  Искам да ги видя в едно племе. Ще мачкат наред.

# 2 832
Белезите на Игрите (едни от многото):

# 2 833
  • SF

Дааа,Елица е най-красивата от всички.Пламенна жена,с характер.Аз също не съм влюбена в нея😁,но е страхотна.Не е безлична и въртяща се.Страхотна е Елица,а тези трапчинки и зелени очи са охх.♥

Когато Елица спчели бронза в Рио, аз скачах заедно с нея. Голяма сладуранка - влюбих се в това момиче. Започнах да я чакам на всеки голям спортен форум, следях къде е и какво се случва с нея. За съжаление заради тежки травми, българският спорт изгуби доста медали, които тя имаше потенциала да донесе.
Сега като участник в Игри на волята, отново виждам качествата, които и преди съм харесвала. Отново й стискам палци, желая й успех. Това, че е щастлива в любовта и в личния си живот, е още по-радостно.
Аз не виждам тези качества в нея, които вие виждате.
Или пък за мене те са положителни и аз ги харесвам.
Харесвам също и Алекса - прекрасен атлет, а и това е момчето, което моята стара любимка си е избрала.
Елица е мното хубавка, той също.
Абе... Simple Smile ожених ги в този пост, но много им се радвам!

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 10:35 от Esmee

# 2 834
Елица е хубаво момиче, като се усмихне - слънце. Но характерът...🤮
А пък момчето й - характер 🤮🤮

Общи условия

Активация на акаунт