💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 442
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 835
  • София
Охооо Виктория е наборче. Значи важи Grinning

Пух и 1 тон да вдигне, се изложи адски много на всички игри. Тези чували трябваше направо най-отгоре над постройката да ги прехвърли, а той на половин метър не успя.

Филип и Гого мачкат с много в анкетата. Което значи, че ще видим Алекса, Елица и Женята на финала Grinning

# 2 836
  • София
И аз нямам против анкета за възрастта, пускай, Дяволо, но пусни и за мъжете Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 837
Значи много искам да ви кажа коя жена е на финал... Ама много ще ми се сърдят. .. За това няма. Обаче искам на финал Алекса, Фифо и Гого. Ще е епично...в тежка, многокомпонентна битка с неочакван край. Да ни държи в напрежение.

# 2 838
Аз също оценявам Генчо като играч. Не ми е симпатичен, но му признавам качествата. Да, играе добре, но...играе. Тук думите за чест и достойнство умират. Това не ми харесва. Значи той може да нарочи играч за гонене и другите се съгласяват щото са племе/всеки със своите ппричини естествено/, но когато Елица нарочи Веси-край, не става, тя е бла ,бла, бла. Значи, Гената изгони силен играч, защото му е дразнител и остави слаб, защото го хвана страх от ЕВЕНТУАЛНА коалиция. Тук не мислеше за племето, гледаше собствения си интерес. Няма лошо, сигурно и аз щях да постъпя така, но ... без всичките думи за чест, достойнсто,  племе и т.н.  Факт е, че с Алекса племето щеше да стане по-силно, а дали щяха да се съюзат срещу него....спорен въпрос. Можеше брилянтно да подкрепи Елица и после да играе с двамата. Да не говорим, че може би и до номинации нямаше да стигат, това в сферите на предположенията разбира се. Та, Генчо играе добре, но думите му не са обективни изобщо.

Гледам да оценявам обективно всички играчи. В моята класация например на база игри и Елица, и Генчо са ми в плюса. Но не харесвам двойните стандарти и за това не съм ок с думите на Генчо.

Дяволче, ти сам каза-спортна злоба. Къде видя Генчо женска злоба? Единствената такава беше при Веселина и Звездата-така ги виждам нещата.

sineva 1 Писали сме заедно, но си успяла да предадеш много добре нещата

Гената,Алекса и Елица имат тежки характери,всеки иска да е отгоре и да командва и не търпи възражения - я им се опъне някой (справка с Мани и нежеланието й да бъде маша в ръцете на Китич) и ,оп, обръщат другата страна на палачинката.

Тъй че звучи направо фантастичното тези тримата да са в коалиция и да се бутат напред взаимно. Абсолютно са наясно,че са силни и с доста голям набор качества и са харесвани от продукцията,няма нужда да си усложняват положението излишно.

От по-вещите за всички сезони на ИВ - имало ли е коалиция с предимно силни играчи в миналите години?

# 2 839
Снощи огромна компания са били на дискотека в клуб Илевън в Студентския.
Чакалов, Лефтеров, Валери, Мирела, Мани, Зорница, Георги, Цецо, Касим, Генчо, Аспарух, Звезделина, Веселина, Неделчо, Паулина, Елизабет, Габриела, Милена и Стратимир.
Може и други да е имало, но тези са 100%
Мирела не беше с тях в дискотеката.Тя нали е в Прага на танци.Гайтанов се вихреше там ,Веселина я нямаше аз поне не я видях  .А  Паулина от мин.година с много разгърден тоалет беше .

# 2 840
Аз също нямам нищо против анкета за възрастта, макар така като гледам да съм най-възрастната. Sunglasses  Обаче миналата седмица бягах полумаратон, така че не се давам все още. Hands Muscle
Нещо, което щях да коментирам по-назад, но забравих. Това, което висеше на кръста на Касим и приличаше на торбичка с грошове бяха ръкавици.

# 2 841
Аз предложих анкетата, включих въпроса за годините, защото ми е много интересен и за нас и за самите играчи, които смятат, че бг мама са само майки 40-50+.

Абсолютно за!Нека се видят годините на фенките,да не излиза,че са 16 годишни само!

# 2 842
Не харесвам Генчо, но го признавам за най-добър мотиватор на отбора си по време на игри. Направи ми впечетление от играта с "кораба", дето го сглобяваха на платформата. Нямаше човек от червените, когото да не подкрепяше сърцато, с точните думи, с точните съвети. Бих искала ако съм на игра да чувам гласът на Генчо.

# 2 843
За мен това уточнение за възрастта на пишещите тук е излишно. Тук сме анонимни и можем да се представим за всякакви. Нима има жена, която в душата си не е на 18 години. Може и да не тичаме вече в полумаратон, може въобще да не тичаме, какво значение има...Този въпрос ми е точно толкова странен като гей ли е Илиан? Бъдете вечно млади  и хубава неделя!

# 2 844
Виктория ми е любимка, защото отвън е това което е отвътре и наистина мисля, че е спортен хъс това, което определят като злоба.  Мани е прикрита, Фейгин е дете, Елица е в игрите заради Алексата, не да показва воля, което си я прави безволева. Михаела и Зорница колкото и физически да са подготвени са прекалено двулични да ги искам победители. Така че давай Вики! За мъжете е ясно Гого и Фифо- те съчетават физически и психически качества. Колко жалко ще е ако чрез Игри на Волята не се отсеят точно тези волеви хора. А и Лефтеров ми е за финал- силен, умен и обран в приказките. Искам тях за финал!

# 2 845
  • софия
Ейййй, забравих за имената на племената. Моите ще са Тупаревци, Сарънагласени и Прецакани.
Относно анкетата за години, не ми е ясно защо да се дели на мъже и жени. За мен трябва да е обща и ще ми е интересно да видя крайния резултат.

# 2 846
Аз предполагам, че средно възрастта тук е около 35 години.
Нямам против анкетата, но в кръга на шегата нека има и подграфа На толкова съм, но всички ми казват, че изглеждам на толкова....сигурна съм, че 20+ ще удари 100 процента гласове Joy

Моят отбор ще бъде с розови екипи и ще се казва "Еднорози", сигурна съм, че Гого, Фифо, Чакала и Валери ще се избият да влязат в него Joy

# 2 847
  • earth
Участието в тези анкети не е ли доброволно?

# 2 848
Аз предложих анкетата, включих въпроса за годините, защото ми е много интересен и за нас и за самите играчи, които смятат, че бг мама са само майки 40-50+.

Абсолютно за!Нека се видят годините на фенките,да не излиза,че са 16 годишни само!
На бас, че фенките са от детската градина до старческите домове! Laughing
За мъжете важи същото.

# 2 849
Чудесно!Давайте я тази анкета с възрастта,че да мирясаме!
Гого с кой е в коалиция,че не разбрах?

Общи условия

Активация на акаунт