💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 385
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 850
https://www.instagram.com/reel/CjxGRBVOTvT/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Прекрасен Касим.Доказа,че не е за подценяване.Бог му е дал втори живот след анорексията,момчето има огромна воля,която му е помогнала да пребори болестта и да се справя неведнъж в игрите.Касим е чист човек,не влизаше в схеми и групировки,искаше да се разбира с всички.От една страна е по-добре,че не е във формата,твърде добър е за повечето от играчите,най-вече за тези от своето племе.Момчето показа остър ум,какъвто другите нямат,и умения да реди пъзели.Аз съм фен на Касим.

# 2 851
Най комплексните мъже мисля за всички е ясно Филип и Гого.И далеч след тях останалите.Ще отлича Лефтеров,Жорката,Валери и Генчо донякъде .Алекса категорично НЕ!!! Много думи,малко действия и само извинения.

# 2 852
Приятно впечатление прави как и отпадналите играчи масово отличават Гого и Фифо като фаворити. Ще видим дали продукцията ще го направи.
А анкетата е убийствено категорична при мъжете.

# 2 853
Аз предлагам да се пусне и една анкета за височината и килограмите на бг-мамите, за да не остане и грам съмнение, че всички пишещи и четящи тук сме млади и стройни като фиданки Flowers Palm Tree

# 2 854
  • SF
Приятно впечатление прави как и отпадналите играчи масово отличават Гого и Фифо като фаворити. Ще видим дали продукцията ще го направи.

Тя продукцията вече го е направила. Simple Smile Няма как да се повлияе.
И много се радвам!

# 2 855
Аз лично като фен на Сървайвър харесвам коалиции от типа на Мани, Фейгин и Илиян.
Илиян дразни не с успешния си опит да сформира коалиция, а с това, че е изключително злобен и егоцентричен. И това се вижда ясно от цялостното му представяне в игрите и поведение пред камерата.

В този ред на мисли Виктория също в последно време ми прави впечатление, че мисли и опитва стратегии...
+1. И не само в последно време. Веднага като й размина ядът след онази номинация, когато й се наложи да се бори за оцеляването си още първата седмица, след като влезе в играта, започна да мисли как да играе по-умно. Тя вероятно е единственият участник, който на два пъти е успял да привлече играчи от друга коалиция да гласуват заедно по даден въпрос.

# 2 856
Любимото ми неделно занимание:

# 2 857
  • софия
Аз предлагам да се пусне и една анкета за височината и килограмите на бг-мамите, за да не остане и грам съмнение, че всички пишещи и четящи тук сме млади и стройни като фиданки Flowers Palm Tree
Мухахах, ама баш натам тръгна вълната. Кой е по по най. За мен наистина ще е интересно да разбера каква е средната възраст на списващите. Разликата в коментарите тук и във фейса е от земята до небето. Там опитах да чета, но се отказах. Масово неграмотност и хейт. Тук са малко, почти изключения подобни неща.

# 2 858
# 2 859
Една анкета за годините ще е толкова задължителна за попълване, каквато ще е и за килограмите Grinning
И в двете ще съм в графа “XL“...
Четох предишни мнения, че Звезделина е пречела нарочно на Касим, за да даде предимство на Генчо. Надявам се, че мислещите по този начин са осмислили трезво нещата.Всеки си имаше ред за минаване и си го спазваше. Дъските, които метна върху въжетата му, не ги позиционира нарочно и това беше видно.
Генчо си игра играта и никой “копче“ не може да му каже. Още в самото начало в тяхното племе той беше недолюбван благодарение на “гражданина“ Куков. Много обичам някой да напада друг на база местожителство! Комплексарщина с точна адресна регистрация!
Дали харесвам Генчо? Не. Но от целият им “отбор“ има точно само един, който горе-долу играе играта без да “бие тупана“ и това е снахата. Не вярвам, че саботира пъзела, но това е лично мнение.
Не харесвам и “злобната троица“ като показано в ефир. Но харесвам Мани като човек на терена. Илиян никъде не го харесвам. Ама като знам колко са грозни на Острова, та не съм изненадана, че той там е модел.
Касим на излизане показа, че може да е нещо по-различно от “зубъра на класа“. За съжаление -късно. Нищо детско нямаше в него. Инфантилно - да. Да е жив и здрав, но ако иска някой да му забележи качествата, то нека ги покаже.
Анорексията не е нещо нечувано и невиждано на днешно време, за да го развява като кафяви гащи.
Идеален отбор “Калинка“ за мене включва Гого, Филип, Валери, Георги и Михаела, Мани, Мирослава и Велислава.

# 2 860
  • София
Вчера най-сетне успях да изчета темата, идвам с "малко" спам от Instagram, събиран през седмицата, но нямах време да го публикувам, а и исках да прегледам темата, за да не повтарям снимки или информация.

Още постове след отпадането на Валери:

Скрит текст:

Снимките, които беше публикувала Мирела след отадането му, вече са в темата, а това са думите към тях:
Скрит текст:

Реакции след отпадането на Касим:

Скрит текст:

След избора а капитан във вторник, Ралица беше задала въпрос към последователите си в Instagram, а именно заради кого смятат, че се е разпаднала женската коалиция:

Скрит текст:

Акценти от историите на Илиян (само той и Елица бяха поздравили Зорница след капитанската битка - поне само те го бяха направили публично), и поздрав за бг мама има - Илиян, ако четеш, аз съм ти върл фен, не получаваш само критики Bowtie:
Скрит текст:

(в подкаста Валери казва, че Илиян се е борил мъжки и е показал много сила в единоборството с него, бил е труден противник, въпреки че са го подценили, защото е "моделче")

Домашните любимци на Зори и Жени:
Скрит текст:

Генчо и греблото:

"Безстрашни"
Скрит текст:

Нова фотосесия на Мирела:

Гого и Цветан (веднъж и аз да съм съгласна за нещо с последния):
Скрит текст:

Дядото на Жени е починал Broken Heart Преди около две седмици беше публикувала история, в която пътуваше към баба си и дядо си и беше споделила, че и двамата боледуват в момента и много се притеснява. Когато изчезна от социалните мрежи миналата седмица, си помислих, че може да са се влошили и за съжаление се е случило най-лошото, дано баба ѝ е добре.

Скрит текст:

На 15-ти септември и двамата са здрави и присъстват на пърия учебен ден на правнуците си:

Второто дете на снимката е съученик на Бо, иначе Жени и Ваня имат по-голяма дъщеря - Леа.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 16:03 от La Vikinga

# 2 861
Най-комплексните атлети според мен са Гого, Фифо, Валери и Георги, в този ред.
В Анкетата гласувах за най-комплексираните атлети : Пух, Цветан и Куков, в този ред.

# 2 862
Да. Видях ги и аз. Яд ме е, че Гого не е с тях. Малко материал да има да се радваме тука. Grinning Ама той каза, че по такива места не ходи. Гледам че и Фейгин не е с тях. И Михаела. Фифо, той в Испания.

Поредният плюс на Гого.

# 2 863
Лазаринов сериозно се е объркал нещо.Милен е всичко друго ,но не и машината на сезон 2. Sweat Smile  Даже най-незаслужилия за сега шампион на Игрите.

# 2 864
  • España
Снощи забравих да предупредя  ( по повод анкетата) , че един от малкото ми грехове ( “признат грях- половин грях 🤪) е , че лъжа за годините ми ….обаче хората ми се връзват ! Така че …. Всеки може да отметне каквото си иска…пък и е анонимно и далеч не задължително !

Още нещо: нали правим разлика между комплексен и комплексиран играч ?! Щото комплексирани има доста ….

Общи условия

Активация на акаунт