💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 374
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 865
Още нещо: нали правим разлика между комплексен и комплексиран играч ?!
Ние правим, но Цветан например не прави Trollface

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 13:32 от Bengun

# 2 866
Значи много искам да ви кажа коя жена е на финал... Ама много ще ми се сърдят. .. За това няма. Обаче искам на финал Алекса, Фифо и Гого. Ще е епично...в тежка, многокомпонентна битка с неочакван край. Да ни държи в напрежение.
Има жена на финал?! Това е прекрасно, защото за  мен като цяло всяка една от дамите в момента има потенциала да стигне до там и не бих била разочарована, която и да е тя.

Без да искам се сполнах за това кое племе се разпада, разочарована съм, мислех си за друго, че ще бъде, а то... Grinning

Онзи тест ме прати при жълтите, за мой oгромен ужас. За поредна година това племе ми е най-безинтересното, за разлика от червени и синьо-зелени Grinning

# 2 867
  • София
Айде да ги направим 200 стр. бг мами само още 8... 😉
Това като със събскрайбърите в ютюб, гоним 100-ка, ааа, ууу,
хаха 😀

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 13:34 от Diavolo

# 2 868
Не всички са останали "приятелчета" след Игрите .Гледам от снощния купон липсват -Куков / заради Пух и Гената ли не е дошъл Smiling Imp / Мирослава и Веселина айде те са "бракувани " и по-големи ,Гого не ходи по такива места ,Жени е ясно ,че има лична причина ,Мишето и Симона липсваха .Ми то от жените на Жълтите никой нямаше Sweat Smile .За Фейгин ,Мирела ,Алекса и Елица е ясно вече .Виктория Rolling Eyes  нямаше я по клиповете .

Искам ги така заедно както са да празнуват и победата на финала на ИВ  ,заедно с победителя Sweat Smile

# 2 869
  • София
Още малко миймс от Георги Блажев в Instagram:

Скрит текст:

# 2 870
  • София
Моля ви дами, които знаете какво се случва (което може и да е невярно, не забравяйте) не го споделяйте тук, дори и със скрити послания между редовете и разни намеци, че няма да ни огрее с любимците ни или че може и да има жена на финал и какво ли още не. 😐 Моля ви, от половин изречение може да се направи генерален извод. 😉

Аз не го вярвам това. Казал съм си мнението. Не виждам кой и какво може да бутне Гого и Фифо и не ме интересуват никакви спойлери. За дезинформация сте чували предполагам, така че аз си вярвам на 90%.
Така че ви моля в името на добрия тон и настроение във форума да не се дават повече подобни 'жокерчета'
А ако случайно все пак не стане (под 10%) то това ще е уникален и невиждан автогол за Фродо, не за нас.
Ще си плюе на целия сезон и ще ги разкостим и тук във фейсбук. 🙄

# 2 871
Прекрасна фотосесия на Мирела, очите ми останаха в нея. Красавица! Между другото, какво става с Валери, заедно ли са, казал ли е нещо?
Пак се смях на меметата на Ла Викинга, които е изнамерила, благодаря. Иии.. на Илиян му вярвам за Алекса, че ги е прецакал той, а е обвинил другите, Илиян както винаги е добре аргументиран. Ако не ми беше толкова антипатичен самият той, щях да фаворитизирам тяхната коалиция. Фейгин добре, че е сладурка и хубава, защото тоя стил на обличане .. 🤡😂

# 2 872
  • София
Значи много искам да ви кажа коя жена е на финал...

Шшшшт, без да искам вече научих, как ще бъдат разделени племената на две, нищичко не искам повече да разбирам.

# 2 873
  • София
Прекрасна фотосесия на Мирела, очите ми останаха в нея. Красавица! Между другото, какво става с Валери, заедно ли са, казал ли е нещо?
Нито един от тях не е казвал нещо по темата, по-вероятно е да не са официално заедно. Мирела в момента е в Прага, заедно със своя приятелка, имат ангажимент, свързан с танци, доколкото разбирам.

--
Касим след "Игри на волята": "Не успях да се справя по-добре от Неделчо!"

Съветите на Веселина към Георги, Елица и Генчо

--

# 2 874
Мирелка много нежна и красива ,абе добра душица ми се вижда .И добре ,че господ и е дал красота ,че видяхме от към умствени способности куца страшно много поне за сега  Smile

# 2 875
Хайде да спретнем една игра тук.
Не точно игра, а да приложим едни от най-задаваните въпроси в подкасотовете на Чакала и всички останали.

Изберете си отбор
Вие имате право да селектирате вашия отбор (нещо като Мениджър, хаха) от каста на настоящия сезон
4 мъже и 4 жени

==> 🙂

Моят отбор:
Гого, Фифо, Генчо и Лефтеров
Зорница, Елица, Мани и Жени

Моят dream team с име Нинджи:
Гого,Генчо, Георги,Филип
Мани,Михаела,Зори,Фейгин

# 2 876
Скрит текст:
Гледам днес един от любимите ми ютюбъри, Кукушев , е избухнал с ново видео, посветено на Игри на Волята .
Ето няколко цитати :

“Водещите обясняват правилата на последната игра, която е изключително лесна и проста. Участниците просто трябва да преброят всички песъчинки на плажа , на който се намират, след това да извлекат цялата вода от Черно море посредством кофи, после да хванат белоглав плешив орел, койно не се намира по нашите географски ширини, а после да отидат с плуване ( където няма вода в морето , щото те са я извлекли) да отидат до Слънчев бряг , където да намерят трезвен англичанин…..И след това играта може да започне”

За Евгения:
“Жени Джеферович е прегърнала страстно едно дърво…това за нея вероятно не е нищо ново, защото тя е женена за Ваня Джеферович…”
 И още:
“ Една от участничките се оплаква , че връзките и са развързани …това е метафора на настоящия сезон , защото тук имаме бивши гаджета, настоящи гаджета, бъдещи гаджета и какво ли още не….”

“Гого звучи така, както Касим изглежда…”

Много добри попадения, може би ще изгледам цялото видео по-късно Grinning А гласът на Гого ми е правил впечатление, но съм се въздържала да го коментирам, защото е нещо, което човек не си избира и трудно може да промени.

# 2 877
  • София
Генчо е станал звяр с тия крака (rock) Кефя се, че дечурлигата спортуват здраво.

# 2 878
Аз обожавам гласът на Гого. Много успокояващ ми е на мен. Чакалчето и Лефтеров също са ми много приятни за слушане. Много интелигентни млади хора са. Гената обаче си е объркал професията, трябвало е адвокат да стане. Страхотен оратор. Илиан е интелигентен, но ми е много Гринч и не мога да го дишам.
От жените много харесвам гласът на Мани, обожавам да я слушам в лайфовете. Други, които ми харесват са този на Мирослава, а най ме забавлява Зори - хем е глупава, хем има точни попадения. Кефи ме.

# 2 879
Мирела определено е женския вариант на Гого, както тук всички въздишат по него, тя е фаворитка безапелационно на мъжете.

Иначе определено това е сезонът с най-много комплексни и добри жени. На Жени подготовката е зверски голяма, май няма компонент, за който да не се е подготвила. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт