💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 362
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 880
Айде да ги направим 200 стр. бг мами само още 8... 😉
Това като със събскрайбърите в ютюб, гоним 100-ка, ааа, ууу,
хаха 😀
Пиши, че вече в темата може да се пише само ако се представиш на аватара със собствена снимка в профил, анфас и цял ръст и ще ги направим за 20 минути! Yum

# 2 881
Мирела определено е женския вариант на Гого, както тук всички въздишат по него, тя е фаворитка безапелационно на мъжете.

Изобщо не разбирам това прехласване по Гого Rolling Eyes За Мирела сякаш съм по-съгласна, макар че Мира категорично я слагам пред нея по хубост, при все че имат 14 години разлика.

# 2 882
Мирела определено е женския вариант на Гого, както тук всички въздишат по него, тя е фаворитка безапелационно на мъжете.

Иначе определено това е сезонът с най-много комплексни и добри жени. На Жени подготовката е зверски голяма, май няма компонент, за който да не се е подготвила. Браво!

Спомням си в началото на сезона, когато Неделчо и Туджаров обсъждаха участниците, Неделчо се кълнеше в Мирела и твърдеше, че силата й не е само в хубостта, ами била абсолютна машина и супер добре подготвена. И щяла всички да ги бие на всичко.
Туджаров залагаше на Женя.

# 2 883
  • София
Надкаста с Чакалчето е жесток, супер интересни неща споделяше и не само той, а и Неделчо и Туджаров.

Старите участници са започнали да се готвят от сега за All Stars.

На мен също ми изглеждаше, че Жени се е постарала да се подготви с определени компоненти, но след като Неделчо сподели, че сега е понаучил, как най- бързо и правилно да се разравя пясък и в момента това тренира, го признах.

# 2 884
  • София
Ами подготвена е Мирела, определено не е слаб играч в битките, но е имала късмета да попадне в сезона с най-силните жени, и не се откроява.

# 2 885

Туджаров залагаше на Женя.
[/quote]
И аз бих заложил на връзкарката 😂

# 2 886
Аз ли съм в грешка или Звезди няма да участва по подкастите? Само за Касим говориха и Чакала, и Надкаста(те вчера са снимали с Касим и Милена), Туджаров е в Турция сега...

# 2 887

Така и така гоним 200 страници ,предложете текст към снимката за меме
Когато видиш наденицата на Орехите в резиденцията Joy

# 2 888
  • София
Ами подготвена е Мирела, определено не е слаб играч в битките, но е имала късмета да попадне в сезона с най-силните жени, и не се откроява.

И аз мисля, че не е никак слаб играч. Винаги си минава трасето, не бави отбора. В капитанската също се справи много добре. Като цяло наистина, това че е в сезон с толкова подготвени участнички, не и позволява да се открои.
Но според мен този проблем го имат и част от мъжете. Силни са, но на фона на Гого и Филип, как да ги забележи човек? 😂

# 2 889
https://vm.tiktok.com/ZMFMkAbmR/

Много сладка двойка.Аз не съм фенка на Алекса,но Елица е страхотна,най-красивата и силна участничка за мен този сезон.Пожелавам им щастие.

# 2 890
Наистина е досаден този опит да приемем някого за "най-красив". Всички са млади, здрави, борбени. Е, почти всички... Всеки път завиждам на косата на Михаела. Или буклите на Мани, руменината на бузките на Фейгин. Вики, когато е гримирана и подредена е също забележителна жена. Единствено при Джаферович широкият врат на тази и спортна форма не ми допада, но не е грозна. Звезди и Веси имат страхотни тела и т.н. От мъжете - ех, Гого, да беше 20-на сантиметра по-висок- накрай света щях да те последвам...

# 2 891

Иначе определено това е сезонът с най-много комплексни и добри жени. На Жени подготовката е зверски голяма, май няма компонент, за който да не се е подготвила. Браво!

За пъзелите - да, постарала се е. И до там. Или поне толкова сме видели от игрите до момента.
И да не е само хейт Laughing, да се включа и с моят звезден отбор:

Гого!!!!, Филип, Лефтеров и Георги
Елица, Фейгин, Михаела и Зорница

# 2 892
За всеки влак има пътници.

Няма грозна жена в каста. Има по-красиви и по-малко красиви просто Simple Smile Определено Елица не е от типичните красавици, но има интересни черти. За мен лично е далеч от най-красивите жени в този сезон.

# 2 893
В БЛИЦ интервю за vbox Валери е казал, че с Мирела НЕ са заедно, а са много добри приятели. В момента нямал гадже.

Не знам дали е вярно, понеже е Блиц интервю, а на въпрос за фаворитите му отговори, че те вече са отпаднали - Веси и Касим. Не знам да вярвам ли за първото 👀

# 2 894
Айде 200 страниции Дяволо. Пожелавам ти го.
Топъл, топъл Гого Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт