Търся филм, сериал... Тема 12

• 72 673
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Имам причина да го търся със субтитри и питам тук, ако някой може да помогне, а не желая мнения по въпроса кой ще пише субтитри! Същото и за следващия отговор, хората тук питат с идеята някой да им помогне, останалото е спам.
Здравейте, някой попадал ли е на епизоди на сериала "Докоснати от слънцето/ Бруско" (Μπρούσκο) качени със гръцко оригинално аудио и български/английски/руски субтитри? И също изобщо качени някъде гръцки филми и сериали с оригинално аудио? И още - намирали ли сте някъде качени епизоди на сериала Beverly Hills 90201, в Замунда има само първи сезон?
Аз незнам кой пък ще е тоя дето ще седне да прави субтитри за някаква гръцка сапунка.А иначе гръцки филми естествено че ще има откъде да се свалят,защо да няма.

# 136
Здравейте търся два стари филма като предполагам, че са в този период на години 1990 - 2000 г. В първият се разказва за  създаването на робот, който да е полезен с домакинската работа и развлечение на семейството.
Скрит текст:
Прототип на този робот е купен от семейство при което той дава дефект и започва да убива. Спомням си, че в него беше вграден пистолет с топчета, и той го напълни със съчми, опита се да убие момчето, докато си играеха, но уцели отражението му в огледалото, защото си мислеше, че е самото момче. Фирмата си го прибра с един автобус, но по пътя той преобърна автобуса и избяга. Мисля, че започна да преследва семейството за да ги убие, но момчето го довърши случката беше вечерно време. Майче сами филм завършваше как едното му (останало) око започва пак да свети или обратното.

Мисля, че е този Evolver https://www.imdb.com/title/tt0112993/

Много ти благодаря! Никога нямаше да го намеря... точно това е

# 137
[quote author=Lemonakiaa link=topic=1489255.msg45986456#msg45986456 date=167594756

Филм №2 Ставаше на въпрос за Мъж, който е милионер има верига хипермаркети, но се ядосвеше на синът му, че не започва работа а само харчи от неговите пари. В следствие на, което бащата се ядосва и решава да продаде целия си бизнес и да раздаде богатството си за да накара синът си да започне работа. Ще съм ви благодарен ако, някой се сети как се казват въпросните филми.

Бащата, синът и любовницата, 1992г.
Много приятен филм, с удоволствие ще го гледам пак.
[/quote]

ахахахаха благодаря! Наистина е много приятен филм Simple Smile

# 138
  • София
Здравейте,
търся Royalteen.
Намерих го. Оставям линк, ако някой го търси.
https://m4uhd.tv/watch-movie-royalteen-2022-269432.html?__cf_chl … 434-0-gaNycGzNCyU

# 139
Търся Аyurveda art of being с български субтитри.

# 140
Здравейте !
Дали имате идея къде мога да гледам сериалът Miami sands ?

# 141
Здравейте, търся филм на ужасите, но си спомням много малко. Ставаше въпрос за едно момиче, отгледано от леля си, те шиеха май рокли. При запознанство с една двойка, която скоро им предстоеше сватба, тя се влюбваше в мъжа и започна да го преследва. Благодаря предварително!

# 142
Моето приключение в дивото https://m.imdb.com/title/tt2305051/?ref_=ext_shr_lnk
Хубав филм 👍

малко спам!
въздържах се да благодаря за идеята, като гледам концепцията на филма и актрисата, но вече не мога да се сдържа,акто видях,че и другата актриса И режисьора са от един друг общ техен филм-сериал: big little lies на hbo. да препоръчам поне сериала Simple Smile

# 143
Здравейте. Как се казваше филмът, където главната героиня имаше мъжки и женски полови органи, живя и като мъж, и като жена, и пътуваше във времето? Краят е характерен и го слагам в спойлер.

Скрит текст:
И май се оказа, че е майка и баща на себе си.

# 144
Според Гугъл е този – Predestination (2014)

https://m.imdb.com/title/tt2397535/?ref_=nv_sr_1

# 145
Искам да кажа, че много ми хареса филма Predestination.

# 146
Здравейте. Търся един стар филм. До сега не можах да го намеря.
Слънцето ще избухне в свръхнова и хората знаеха кога точно. Бяха сложили часовник да отброява. Всеки герой по свой начин прекарваше последните си дни.Един женкар в леглото посрещна края на света , имаше един бегач, той до последно си бягаше. Двама, които се заиграваха до последно. Друго не помня.

# 147
Здравейте, търся един филм, който се излъчваше  преди 25 - 30 години. Разказваше се за една млада учителкана име Емили или Ема , която се съгласи да преподава на почти нейн връстник, който беше неук. Помня, че беше дървар или нещо свързано с дърводелство. Той се влюби в учителката  си и тя в него създадоха семейство и тя му роди няколко деца. Беше от 2 части филма. Дано някой се сети, че често се сещам за този стар филм, но не се сещам за името му.

# 148
И аз си го спомних тази филм. Действието се развиваше в Дивия запад през 19 - началото на 20в., или поне така ми излиза пред очите - с малко уестърн визия.

# 149
  • София
Здравейте . Издирвам един филм. Единственото което мога да кажа е за него , е че е фентъзи и се разправя за една планета , на която едната половина е вечен ден , а на другата вечна нощ. Мислех , че има нещо общо с романа на Зелазни Джак от сенките , но не намрих информация по тази следа и ударих на камък. Моля помагайте . Въртян е много в кая на деветдесетте  по кабеларките .

Общи условия

Активация на акаунт