Търся филм, сериал... Тема 12

• 72 596
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Fairbanks, Alaska
Търся два филма:
1. Филм от Германия, 4-сериен: Мъж на средна възраст остава без работа и съответно започва да търси нова. Но се оказва, че намирането на работа всъщност е доста трудно. Все пак успява да намери работа, но като...секретарка и се налага да се облича като жена. А в работата се налага да е солидарен с жените и да попарва мъжките мераци. Действието се развива в Хамбург, дъщеря му се казваше Фелицитас, но и викаха Фе.

2. Вторият филм се казва "Напълно полудели". Канадски. Става въпрос за дете, което е проблемно и се забърква в неприятности. Накрая се събира с още две деца и влизат в дома на възрастна двойка и почват да вилнеят. Накрая подпалват къщата. Интересува ме как е заглавието на английски, понеже с българското заглавие все едно няма такъв филм.

# 541
Първият трябва да е този: https://de.wikipedia.org/wiki/Ein_Mann_steht_seine_Frau

Ein Mann steht seine Frau

За втория филм не разбрах - това е заглавието в превод или?

# 542
  • Fairbanks, Alaska
Да, това е заглавието в превод. Излъчваха го по Диема. Благодарности за първия филм. Hug

# 543
https://en.wikipedia.org/wiki/Little_Criminals_(film)

Little_Criminals e вероятно канадският филм.

# 544
  • Fairbanks, Alaska
Не е този. В дома на възрастната двойка влизат две момчета и едно момиче. Момичето се казва Лейси и старицата я разпознава като дъщерята на Одри. Също така Лейси запалваше цигара в тази сцена.

# 545
Търсете по имената на децата в IMDB - като влезете в каталога им, може да си нагласяте какво и как да се търси.

# 546
  • София
Здравейте ! Търся филм,не си спомням чий беше,но действието се развива в Афганистан.Млада лекарка с възрастна майка и малка дъщеря трябва да работи, а няма право да излиза на улицата без придружител от м.пол.Тя е принудена да облича дъщеря си в момчешки дрехи и да я представя за момче ,за да излиза. Но на 12 г. момчетата там ги вземат в армията,да ги обучават да стрелят и т.н. Следват потресаващи събития.
Много отдавна съм го гледала по наша тв и ме е потресла тяхната действителност.Бих искала да го открия.

# 547
Здравейте ! Търся филм,не си спомням чий беше,но действието се развива в Афганистан.Млада лекарка с възрастна майка и малка дъщеря трябва да работи, а няма право да излиза на улицата без придружител от м.пол.Тя е принудена да облича дъщеря си в момчешки дрехи и да я представя за момче ,за да излиза. Но на 12 г. момчетата там ги вземат в армията,да ги обучават да стрелят и т.н. Следват потресаващи събития.
Много отдавна съм го гледала по наша тв и ме е потресла тяхната действителност.Бих искала да го открия.
Може би е този:

Osama (2003)
https://m.imdb.com/title/tt0368913/

# 548
  • София
Да,този е. Но сякаш беше друго името му на бг. Ще го потърся на български.
Когато разкриха,че е момиче я осъдиха за измамата на смърт,чрез убиване с камъни, но един от съдиите я помилва,като я взе за жена(детето, а той беше около 70 г., поне така изглеждаше).
Много благодаря!
Сега видях,че е излъчен 2004 г., така си и мислех,че преди 15-20 г. съм го гледала,но никога не го забравих!

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 20:18 от Bqla breza

# 549
  • София
Да,този е. Но сякаш беше друго името му на бг. Ще го потърся на български.
Когато разкриха,че е момиче я осъдиха за измамата на смърт,чрез убиване с камъни, но един от съдиите я помилва,като я взе за жена(детето, а той беше около 70 г., поне така изглеждаше).
Много благодаря!
Сега видях,че е излъчен 2004 г., така си и мислех,че преди 15-20 г. съм го гледала,но никога не го забравих!

Моля да споделите линка, ако го намерите на български! Стана ми интересно и бих искала да го гледам.

# 550
  • София
Открих го в Ютюб, с английски субтитри.Осама(2003г.)На български не го открих, а съм го гледала.
Моля, ако някой го открие, да го сподели.

# 551
Здравейте, търся филм от 2023 или 2022 мисля. Главният герой е училищен треньор, не може да се включи в някакъв турнир, защото е минал максималната възраст. Междувременно се среща с бивше гадже, която участва в някакви спонсорирания, или търси млади таланти, или нещо такова...накрая героят участва в мач и противниковият отбор му се подиграва... и естествено, печелят мача.
Това помня. Моля, ако се сещате кой е филма, дайте заглавие.

# 552
  • София-Младост
Мога ли някъде да гледам българския сериал "Вина"?

# 553
# 554
Ако имате повторения през цифровата телевизия.

Общи условия

Активация на акаунт