Търся филм, сериал... Тема 12

• 72 707
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
mnooqsno,
Това нaмерих
и филма  
 с РУСКИ  ДУБЛАЖ ...

"Бялото джудже"
Фантастика, САЩ, 1995

Режисьор: Питър Маркъл

В гл роли: Пол Уинфилд, Нийл Мак , Майкъл Макгрейди

Интригуваща, фантастична приказка за жители на земята, преселили се на далечна планета с две враждуващи помежду си култури и доста странни обитатели. В едната половина на планетата, наречена Раста, е вечен ден, докато другата тъне във вечен мрак. Младият, красив и самоуверен д-р Дрискол Рампарт смята, че Раста е една грешка, и че е възможно тя да бъде поправена. Но тази мистериозна планета започва да го привлича. Малко по малко той започва да подтиска своя егоизъм и да съчувства на жителите й. В своето пътуване през “тъмната страна” д-р Дрискол се влюбва в красивата принцеса Ариел, която обаче е обещана за жена на Страйк, съветник на краля…
-------------------------------------------------------------------------------------------
"Бялото Джудже" - гледайте по Евроком 2003
В далечното бъдеще Ню Йорк студентът по медицина Дрискол Рампарт завършва стажа си в Руста, селска планета, която не се върти около оста си и следователно е разделена на контрастиращи половини на вечния ден срещу вечната нощ. Единият е колония във викториански стил, а другият е средновековно кралство. И двамата напускат Rampart в състояние на постоянно чудо, докато той намира пътя си сред хора и извънземни, странни сънища и още по-странна реалност, тъмна крепост и червено море и по-универсални въпроси на война и мир, добро и лошо, любов и омраза, болест и здраве.

# 151
Здравейте! Преди много години имаше един филм за учителка по балет и треньор по футбол,как футболистите спечелиха мача с балетни стъпки. Ако някой си спомня името на филма ще се радвам да ми го напише. Благодаря предварително!

# 152
Да не е “Warming up”?

# 153
Здравейте не съм майка но имам проблем с 19 годишния ми приятел
В 4:40 сутринта се е сетил за неизживяното си детство
Като дете е гледал Лапич малкия обущар и сега не може да намери филмчето никъде
Може ли ако някой го има свален с бг субтитри или нещо от сорта да ми помогне да го върна 10 години назад и да реши проблема си с Лапич

# 154
Накърмете го, белким се успокои.

# 155
  • София
Малкият обущар
LINK 1 - https://yandex.ru/video/preview/4622812529401018062

САМО С РУСКИ ДУБЛАЖ, го има
LINK - 2 https://vk.com/video45703083_169793070

# 156
И на английски е качен в youtube.

# 157
Здравейте,търся филм ,в който имаше болно дете ,а баща му търсеше донор,спомням си ,че плати много пари за донор ,но се оказа ,че за да живее неговото дете ,трябва да се убие друго и така да се случи донорството. Бащата се оказа на мястото ,където блъснаха мисля,с мотор другото момче и линейката беше фалшива в крайна сметка бащата откара момчето в болница ,но детенцито му почина това е по памет ще съм благодарна ,ако ми кажете кой е филма. 😘

# 158
Здравейте , момичета! Търся сериал, главният актоьор е негър. Става въпрос за малко градче или село , от което никой не може да излезе. Преди да се стъмни, всички се прибират по домовете и спускат щорите си, защото навън започват да бродят духове. Това е, което се сещам… Моля за помощ 😁❤

# 159
Здравейте , момичета! Търся сериал, главният актоьор е негър. Става въпрос за малко градче или село , от което никой не може да излезе. Преди да се стъмни, всички се прибират по домовете и спускат щорите си, защото навън започват да бродят духове. Това е, което се сещам… Моля за помощ 😁❤

From
https://www.imdb.com/title/tt9813792/

Страхотен сериал. Скоро не бях гледала толкова добър, който да не те оставя докато не изгледаш всичко.
И не са точно духове.

# 160
# 161
  • В царството на игрите:)

From
https://www.imdb.com/title/tt9813792/

Страхотен сериал. Скоро не бях гледала толкова добър, който да не те оставя докато не изгледаш всичко.
И не са точно духове.
Къде може да се гледа?

# 162
Може да изтеглиш от замунда или зелка.Или друг тракер.
За платформи онлайн не знам.

# 163
Търся филм, разказваше се за дете, което беше болно и без трансплантация щеше да умре, но това можеше да стане само от брат или сестра на детето. Родителите създават второ дете само с тази цел, но то отказва по едно време да живее само с тази цел и отказва да дари орган.

# 164
Търся филм, разказваше се за дете, което беше болно и без трансплантация щеше да умре, но това можеше да стане само от брат или сестра на детето. Родителите създават второ дете само с тази цел, но то отказва по едно време да живее само с тази цел и отказва да дари орган.

My sister's keeper , филм от 2009. Много ми хареса

Общи условия

Активация на акаунт