Търся филм, сериал... Тема 12

• 72 742
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
SMS? Италиански или испански беше. По БТВ го даваха.

# 226
  • плевен
SMS? Италиански или испански беше. По БТВ го даваха.
Мисля,че беше испански.

# 227
Здравейте хора,впечатлена съм как намирате и съвсем "изгубени" филми  Търся много много странен филм. Бях съвсем малка когато го гледах, и с нещо успя да ми въздейства. Нищо не помня и защо , но съм го търсила под ралични форми и греда. Ще ми се да го намеря и разбера защо така ми се е запечатъл в съзнанието. Филмът е много стар сигурно от 70 те .Действието се развива в една килия на затвор, и само двама артисти - единият е хомосексуален , а другия мисля хомофоб. Спомням си , само че носеше тюрбан на главата си . разговаряха нещо презцялото време, мисля накрая станаха добри приятели

# 228
Здравейте хора,впечатлена съм как намирате и съвсем "изгубени" филми  Търся много много странен филм. Бях съвсем малка когато го гледах, и с нещо успя да ми въздейства. Нищо не помня и защо , но съм го търсила под ралични форми и греда. Ще ми се да го намеря и разбера защо така ми се е запечатъл в съзнанието. Филмът е много стар сигурно от 70 те .Действието се развива в една килия на затвор, и само двама артисти - единият е хомосексуален , а другия мисля хомофоб. Спомням си , само че носеше тюрбан на главата си . разговаряха нещо презцялото време, мисля накрая станаха добри приятели
Според Гугъл е Kiss of the Spider Woman (1985)
https://m.imdb.com/title/tt0089424/

# 229

Не мога да повярвам, направо сте фокусници, CocktailCake

# 230
AuroraBB, благодаря, но заслугата е на Гугъл наистина. Simple Smile Търся почти всички филми от темата, понякога отделям доста време, но не успявам да ги намеря. А сега излезе веднага, още в първия резултат, даже в описанието беше споменат и тюрбанът. Simple Smile

# 231
Здравейте, търся откъде мога да си изтегля или гледам онлайн с английски/ български субтитри филма: the family that preys

# 232
Здравейте, търся откъде мога да си изтегля или гледам онлайн с английски/ български субтитри филма: the family that preys

Скрит текст:

# 233
Здравейте! Търся да гледам филма Четири сезона: зима. Може ли да ми помогнете къде да го намеря?

# 234
  • София
Във Voyo има и четирите сезона. Изгледах Лято и Есен тази събота и неделя по Btv. Предполагам, че другата седмица ще са Зима и Пролет, ако така върви поредността.

# 235
  • Бургас
Във Voyo има и четирите сезона. Изгледах Лято и Есен тази събота и неделя по Btv. Предполагам, че другата седмица ще са Зима и Пролет, ако така върви поредността.

Да, точно така. "Зима" ще го дават в събота.

# 236
Може ли оригиналното заглавие, на коя държава е продукцията? Потърсих в Гугъл, но не успях да го намеря, а ме заинтригува какъв ще е този филм.

# 237
  • Бургас
Заповядай
https://www.imdb.com/title/tt1272883/
Продукцията е англо-германска. По романите на Розамунде Пилхер.

# 238
  • София
Търсих, търсих и не намерих Wicked Minds 2003, ако някой знае къде го има, особено със субтитри, да помогне .

Честит празник на всички !

# 239
Здравейте! Търся да гледам филма Четири сезона: зима. Може ли да ми помогнете къде да го намеря?

В YouTube
61_61 Koki_ Koki ги има и четирите.

Общи условия

Активация на акаунт