Търся филм, сериал... Тема 12

• 72 725
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • IC 1101,Abell 2029
Търсих, търсих и не намерих Wicked Minds 2003, ако някой знае къде го има, особено със субтитри, да помогне .

Честит празник на всички !
Български субтитри доколкото видях няма никъде.За телевизионни филми рядко се правят субтитри,още повече че този е и с много нисък рейтинг.Английски субтитри има.Филмът може да се изтегли от чужди торент тракери,например от YTS или rarbgweb.

# 241
  • София
Търсих, търсих и не намерих Wicked Minds 2003, ако някой знае къде го има, особено със субтитри, да помогне .

Честит празник на всички !
Български субтитри доколкото видях няма никъде.За телевизионни филми рядко се правят субтитри,още повече че този е и с много нисък рейтинг.Английски субтитри има.Филмът може да се изтегли от чужди торент тракери,например от YTS или rarbgweb.

Благодаря !

# 242
Попаднах на клипче с част от сериал и след много четене на коментари намерих името. Намерих го и в ютуб, но ми се ще да го гледам поне с български или немски субтитри (за аудио не се и надявам). Та някои има ли идея къде може да се гледа The starry love? Май е корейски, фентъзи

# 243
  • плевен
Попаднах на клипче с част от сериал и след много четене на коментари намерих името. Намерих го и в ютуб, но ми се ще да го гледам поне с български или немски субтитри (за аудио не се и надявам). Та някои има ли идея къде може да се гледа The starry love? Май е корейски, фентъзи
Здравей,сериалът е китайски, засега няма бг.превод но го има на руски и английски.В Eastern spirit можеш да разбереш къде да го гледаш.Това е сайт за азиатски сериали и филми.

# 244
Аз го намерих в Ютуб, на 6 епизод съм, разбирам го, но доста се напрягам, тъй като не ползвам въобще английски от над 10г. Благодаря за сайта, оказа се че има доста добри азиатски филми, които да прегледам след този

# 245
  • София
The starry love Руски суб  и Wicked Minds 2003
Зли умове

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 02:00 от Mari_Mar

# 246
  • София
Благодаря !

# 247
  • София
Съжалявам, че ви подведох с българските субтитри за Wicked Minds 2003
 При мен автоматично се включва преводача на страницата и така преведе субтитрите.
Ако при вас не се е получило автоматично, можете да го включите от менюто.

# 248
Здравейте, да пробвам с един игрален филм, който гледах мнооого отдавна и идея си нямам как му е името...
Темата е фалшифициране на картини.... За да е максимално точен фалшификаторът и да може да създаде перфектния фалшификат си вземаше проба от боята на картината, за да й определи точния състав или нещо подобно...
Това е всичко, което си спомням...
Вие сте... ако някой се сети ще е супер Kissing Heart

# 249
Може би е този? 🙄
Incognito (1997)
https://m.imdb.com/title/tt0119365/

# 250
Мдааа, може би наистина е този.... Thinking Горе-долу годиините, в които трябва да съм го гледала са май наистина края на 90-те...
Сърдечно благодаря!
С най-голямо удоволствие ще го изгледам.

# 251
Здравейте, като видях темата веднага ми изникна "Вдовицата в бяло" търсила съм го на всякъде, но не го намирам вече години и се отказах. Някой случайно дали не го е срещал някъде

# 252
  • София
145 ЕПИЗОДА с руски дублаж

Вдова Бланко | La Viuda de Blanco 1996

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 08:18 от Mari_Mar

# 253
Здравейте, търся филм, гледала съм го преди години, за историята на една жена, която загуби любимия си в катастрофа. Май някъде в бъдещето се развиваше действието, медицината беше много напреднала и имаше възможност да се клонират хора. Та тя реши да го клонира, като за целта от клетките му направиха ембрион и тя го износи и роди. По спомени, обществото не приемаше клонингите за нормални хора, и жената живееше на отдалечено място с детето. Спомням си, че накрая го даваха като пораснал мъж, той разбра каква е историята около раждането му и полудя. Нещо такова. Някой има ли идея кой е този филм?

# 254
Може би е този?

Womb (2010)
https://m.imdb.com/title/tt1216520/

Общи условия

Активация на акаунт