Търся филм, сериал... Тема 12

• 72 670
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София-Младост
Road to Avonlea го има в замунда.

# 376
  • Бургас
"Пътят към Авонлий" продължение ли е на "Ан от зелените покриви" или е друга история?

# 377
  • София
Road to Avonlea го има в замунда.

Благодаря! А с превод на БГ ли е? Затрила съм си паролата за Замунда, не помня и на кой мейл се бях регистрирала. Ако няма превод на български език, въобще да не се пъна с нова регистрация или парола.

# 378
В замунда са само сезоните, субтитрите са  в subs.unacs. Има линкове.

# 379
Здравейте! Търся един тийн сериал от преди 20-тина години. Френски или италиански беше. Ставаше въпрос за екстремни спортове -катерене, мотокрос и т.н. всяка серия обръщаше внимание на различен спорт. По това време даваха и френския - Сен Тропе.

Мисля, че трябва да е  "Академия за шампиони", на френски "Extrême limite" - https://www.imdb.com/title/tt0171998

# 380
  • София
Търся следния филм. Мъж излиза от затвора и с приятели ограбва голяма торба със златни монети.  Детето на мъжа обаче скрива монетите защото баща му не му обръща внимание . Намесва се и секси детективка , а мъжът работи като сладкар . Накрая намираха сака след телефонно обаждане анонимка в някакъв мол на някакъв манекен . Тва помня комедия . Ако някой се сеща да пише .

# 381
Напомня на един филм с Маколи Кълкин- „Превъзпитай татко“ (Getting Even with Dad).
https://m.imdb.com/title/tt0109891/

# 382
Търся да изтегля или да гледам онлайн Why Didn't They Ask Evans от 2022.Някой дали ще го намери някъде, че аз не успях.

# 383
# 384
Много благодаря!!!!

# 385
Аз имам друг въпрос, от както "изчезна" старият филми суб, вече няма къде да гледам. Свалянето не ми е опция, тъй като съм в чужбина, и най вече гледам от телефона. Когато работя на бюро пускам нещо да върви на слушалка. Бях хванала да гледам Експериментът, някъде на 3ти сезон съм, сега не го намирам никъде. Съгласна съм да плащам, но да имам разнообразие от филми. Иначе на тв вкъщи сме със стик и имам и Амазон и Дисни + и Нетфликс. Амазон имам и на телефона, но масово филмите, въпреки прайма, трябва да ги купувам, с което не съм ок. Та търся решение за да гледам на телефона

# 386
  • Бургас
Нетфликс не можете ли да си го пуснете на телефона също?
Аз съм си пуснала на телефона всичко, за което съм абонирана в къщи.

Има едно приложение за Андроид, казва се Stremio. Има много неща. Някои имат субтитри на български, но не всички. Той пак дърпа от торентите, но се гледа директно онлайн, а не по стария начин първо да се тегли локално. Е, пак събира временни и буферни файлове, но те се изтриват като спрете да гледате. Приложението може да се инсталира и на ЕОН устройство и да се гледа на телевизор.

# 387
Нетфликс и Дисни трябва да си купя абонамент за да ги имам на телефона, на тв ги имаме заради стика. Амазона го имам заради прайма, на стика е отделно. Въпроса е че аз тв почти не гледам, само мм и не ми е опция там. Аз държа на бг аудио за работа, защото не мога да гледам през цялото време телефона и го ползвам за фон.

# 388
  • Бургас
На тези платформи няма филми с бг аудио. В такъв случай пробвайте от Youtube и Videoclip.bg. Там има филми, които са ги давали по нашите телевизии с бг аудио.
Другия вариант е да си вземете някакъв абонамент на български оператор, който предлага цялата си телевизия на приложение и да си превъртате назад.

# 389
  • Враца
Здравейте.
Търся филма Бардо (Bardot), за Бриджит Бардо.
Излъчват го по БНТ, тази събота ще е 3 епизод, но не съм гледала първите два.
Някой дали ще ми помогне и ще ми каже място за стрийм или за сваляне? Но да има субтитри на БГ.

Общи условия

Активация на акаунт