Търся филм, сериал... Тема 12

• 72 646
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
А нещо повече не помните ли? Този сериал, който търсех, се оказа дълъг филм, вероятно са го разделили на части за тв, да не би и този за ирландците да е така?

# 421
Аз пък си мислех, да не става въпрос за амиши?

# 422
Да не би да е Селото/The Village от 2004 г.?

# 423
Здравейте, кой е най страшния и як ужас който сте гледали?

# 424
Здравейте, кой е най страшния и як ужас който сте гледали?
"Последен изход". Ужасен е защото в него има някаква логика,а не просто безсмислени страхотии.

# 425
  • Fairbanks, Alaska
Катакомби-от 20-та минута като почнаха ужасиите, че до края.

# 426
  • Бургас
Не знам откъде се сетих за този сериал, но от няколко дена се опитвам да го намеря. Гледала съм само 1 или 2 епизода преди около 15 години. Мисля, че беше по БТВ, но може и да бъркам. Беше за някакво семейство ирландци, които живееха в нещо като село.

Много ми се размиват подробностите, но мисля, че действието се развиваше някъде в 19. или 20. век. Някой има ли спомен да е попадал на такъв сериал?

Може би ще трябва да напишете нещо по-подробно и специфично, защото сериали за ирландци има много.

# 427
  • Варна
Предизвестена смърт.

# 428
Здравейте, търся да гледам (ако може да ми препоръчате) някакъв фентъзи сериал от вида на Once upon a time, The vampire diaries, Game of thrones, Heroes и т.н. Благодаря.
The vampire diaries (не съм го гледал), но може да хвърлил едно око на supernatural. Двама братя се бият срещу свръхестествени неща (чудовища, вампири, демони и т.н.) Първите два сезона са малко страшнички после става малко по-комерсиален и не толкова страшен.
Сериала е много готин, стига да е твоето.

# 429
Пет ръце за supernatural. Един от любимите ми, два пъти го гледах. Много ми е на сърце този сериал.
Дневниците на вампира за мен не е нещо кой знае какво, но се гледа.

# 430
Здравейте, търся да гледам (ако може да ми препоръчате) някакъв фентъзи сериал от вида на Once upon a time, The vampire diaries, Game of thrones, Heroes и т.н. Благодаря.
Викинги, доста известен може би сте го гледали, но все пак. Според мен влиза в стила фентъзи заради митологията им и вайба на сериала, много любим. Behind her eyes, нов минисериал от няколко епизода, по скоро мистерия, но има нотка на фентъзи, допадна ми, краят беше неочакван. From, също нов, мистерия, 2 сезона засега.

# 431
Аз търся един филм на който не мога да се сетя за заглавието. Но беше за един баща с някокко деца, живееха много бедно, майка им изпада в депресия и се самоубива. Баща им доста стог, но ги учеше как да оцеляват, беше ги завел и на планина..

# 432
Аз търся един филм на който не мога да се сетя за заглавието. Но беше за един баща с някокко деца, живееха много бедно, майка им изпада в депресия и се самоубива. Баща им доста стог, но ги учеше как да оцеляват, беше ги завел и на планина..
Капитан Фантастик с Виго Мортенсен?

# 433
Не мога да се сетя името на немска комедия от 80-те години на известен тогава немски комедиен актьор? Спомням си най-вече една сцена,когато главният герой управляваше от каравана с нещо като джойстик малък модел самолет и без да иска го насочи право срещу караваната. Laughing

# 434
  • IC 1101,Abell 2029
Не я помня тази сцена,но да не би да е "Отмъщението на роднините".Страхотна немска комедия.Има и 2-ра част,която не е чак толкова добра като първата,но на фона на съвременните комедии си е супер.

Общи условия

Активация на акаунт