Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 39

• 25 250
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Ейнджъл Ангелова малко детенце ли е, защото ако не е, значи има две такива, което си е ужас 😆

# 121
  • София
Мери-Ан, около 20 годишна. Баща й се казва Мариян.
Сега, ако кажеш и че бащиното й име е без така омразната наставка -ов, положението ще е супер Grinning

# 122
  • Най-красивата страна
Ян -Мари?-това момче ли е с второ женско име или е момиче с първо мъжко име?Нещо не разбирам...

# 123
Ян -Мари?-това момче ли е с второ женско име или е момиче с първо мъжко име?Нещо не разбирам...
Вероятно е трябвало да е Ан-Мари, пък после е станало нещо средно между Ана и Яна, ама за "по-модерно" са махнали женското окончание.
Не е лесно
да е интересно. Blush

# 124
  • Крайбрежен район
Това е с цел един ден детето да може само да определи пола си. Satisfied

Елилара
Жоана
Любинка

# 125
  • Където морето целува небето...
Елилара? Артикулация? Някои имена наистина се произнасят трудно вече.
Ейнджъл Ангелова е топ.

# 126
Ейнджъл Ангелова малко детенце ли е, защото ако не е, значи има две такива, което си е ужас 😆

Не е малко дете, студентка е!

Момиче е.

# 127
Мери-Ан, около 20 годишна. Баща й се казва Мариян.
Сега, ако кажеш и че бащиното й име е без така омразната наставка -ов, положението ще е супер Grinning
Не знам, не сме били близки, познавах я в училище, но не би ме учудило да е без -ова. За да бъда напълно точна, не съм сигурна и дали бащата е с А или с Я.
Хем е пораснала жена вече, 2000 година нямаше чак такава мода за измислени и нелепо звучащи имена.

# 128
Мателина
Елияна
Драга

Емилен
Серафим
Щоно

Макар и да не съм чувала до сега името Елияна , определено ми звучи добре.

# 129
Елияна ми е познато, имах съученичка в гимназията с това име.

Щоно е странно, но някъде срещах д-р Неделя Щонова, чудех се как ли се е казвал дядото??? Явно Щоно.

Серафим се среща рядко, но чак странно не е.

# 130
Ейнджелин Генадиева също си е попадения.
Елжана

# 131
  • София
Елиа(я)на и аз познавам.
Мери Ан ми напомни за името на дъщерята на един участник в Биг Брадър преди много години - детето се казваше Евана, като логиката на бащата е била да се чете като Ева на Мариан (Мариан е презимето).

# 132
  • Крайбрежен район
Тая логика ме обърка. Какво общо има Ева на Мариан с Евана? Rolling Eyes Ако беше Ева Мариана разбирам....

# 133
Презимето е Мариан.
Евана Мариан едисикояси.
Ева(на) Мариан едисикояси.

# 134
  • Крайбрежен район
Ааааа сега разбрах. Не съм на висотите на тоя велик ум, който го е измислил. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт