Паническо разстройство - 55

• 45 107
  • 770
  •   2
Отговори
# 375
Мъжът ми започна да пие Тензиофитол(добавка), по препоръка на лекар, че понякога вдига кръвно до 140/85. Мн е доволен. Пише, че може да се пие и със лекарства за кръвно(той не пие)

# 376
аз съм с ИР. Пила съм бизогамма по 1/2 при нужда (изписано от кардиолог). От известно време не съм имала нужда да пия, но усещам, че в последните 2-3 дни ми варира кръвното нагоре.

# 377
Той диабет се развива тихо, хората не си следят захарта често, а ги гледат странно ако не са диабетици, но ползват глюкомер примерно. Та като се установи диабета, лентата се връща 5 години назад някъде средно за началото.

# 378
  • София
Георги, кое е по-добро като вариант - Беталок Зок или Бизогамма? Аз пиех второто доста години (бисоплюс), но сега от едно хапче пулса не ми падаше достатъчно. Чудя се ако го започна 2 хапчета (2х5мг) дали ще се получи. Че тоя беталок не ми действа добре...

# 379
Скрит текст:
Правих йога, пих Клонарекс вчера и нищо не помага. А преди тези неща ме оправяха. Все едно не пия АД. Даже нямам някакви тревожни мисли, а само гадни физически усещания. Преди първо бяха мислите, а после физическите неразположения, а сега е обратното. Като почти перманентна лека ПА Sad. Направо вече не знам какво да направя. Чудя се дали да не пия Флуанксол (предписан ми е при нужда). По толкова дни непрекъснато да съм зле не е било, откакто започнах АД.
Как при нужда флуанксол, не се ли пие по схема?
И аз съм в отбора на нервните, с вътрешно напрежение, не мога да стоя на едно място.

Ами, не знам. Каза ми да го пия, когато започна да усещам тези неразположения, особено около овулация и менструация, по 2-3 дни. Но, тъй като и аз съм поредната, която е изчела листовката му, се уплаших от информацията в нея и почти не го пия.

# 380
Е питайте си кардиолозите кое е по добре. Принципно често изписват небиволол, защото е без тези кофти бонуси. Но пък за тревожност не е особено добър, защото е изключително селективен.

# 381
  • София
Първо небиволол опитах, но много слабо ми действаше.

# 382
Скрит текст:
Правих йога, пих Клонарекс вчера и нищо не помага. А преди тези неща ме оправяха. Все едно не пия АД. Даже нямам някакви тревожни мисли, а само гадни физически усещания. Преди първо бяха мислите, а после физическите неразположения, а сега е обратното. Като почти перманентна лека ПА Sad. Направо вече не знам какво да направя. Чудя се дали да не пия Флуанксол (предписан ми е при нужда). По толкова дни непрекъснато да съм зле не е било, откакто започнах АД.
И аз съм в отбора на нервните, с вътрешно напрежение, не мога да стоя на едно място.

Ами, не знам. Каза ми да го пия, когато започна да усещам тези неразположения, особено около овулация и менструация, по 2-3 дни. Но, тъй като и аз съм поредната, която е изчела листовката му, се уплаших от информацията в нея и почти не го пия.
И как ще ти оправи хормоналния фон тоя флуансол? Баси тъпаците... Нещо от сорта:"пак се насирам ама не ми пука" 🤣🤣🤣🤣

# 383
Скрит текст:
Скрит текст:

И как ще ти оправи хормоналния фон тоя флуансол? Баси тъпаците... Нещо от сорта:"пак се насирам ама не ми пука" 🤣🤣🤣🤣
При мен помага докато оправя хормоналния фон, да мина по-лесно през етапите, но съм и на много ниска доза.

# 384
При мен помага докато оправя хормоналния фон, да мина по-лесно през етапите, но съм и на много ниска доза.

Не знам точно как помага, но реших да го вземам. Днес е 3-ти ден откакто го пия и сякаш съм по-добре. Аз пия по 1 на ден. А ти? И по каква схема го пиеш - подобна на моята, или постоянно? Много съм стресната от информацията в листовката, но все пак реших да го пия.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 09:24 от Анонимен

# 385
Покрай мен сума хора си оправиха шиповете, къде с йога, къде с друго, така че, Герги, стига с тез черни заключения. А че съвременната медицина не знае как да оправи нещо, това не го прави нелечимо.

# 386

Не знам точно как помага, но реших да го вземам. Днес е 3-ти ден откакто го пия и сякаш съм по-добре. Аз пия по 1 на ден. А ти? И по каква схема го пиеш - подобна на моята, или постоянно? Много съм стресната от информацията в листовката, но все пак реших да го пия.
1т/ сутрин ми е изписано. И аз бях стресната и още съм, ама пък и някак трябва да се борим. При 1т на ден се спира по-лесно.

# 387

1т/ сутрин ми е изписано. И аз бях стресната и още съм, ама пък и някак трябва да се борим. При 1т на ден се спира по-лесно.

Много благодаря. Аз не се страхувам от спирането, а от нежеланите реакции и "сте изложен на риск от инсулт (например тютюнопушене, високо кръвно)". Но сега ще го пия няколко дни, докато се стабилизирам и после сигурно пак ще го спра. Не знам дали така наистина има ефект, но дари и да е само плацебо, важното е, че се чувствам по-добре. Ама, доста ми се спи от него май. Вчера следобед спах 2 часа, а снощи 10 часа и пак ми се спеше сутринта и днес целия ден.

# 388
Скрит текст:

Много благодаря. Аз не се страхувам от спирането, а от нежеланите реакции и "сте изложен на риск от инсулт (например тютюнопушене, високо кръвно)". Но сега ще го пия няколко дни, докато се стабилизирам и после сигурно пак ще го спра. Не знам дали така наистина има ефект, но дари и да е само плацебо, важното е, че се чувствам по-добре. Ама, доста ми се спи от него май. Вчера следобед спах 2 часа, а снощи 10 часа и пак ми се спеше сутринта и днес целия ден.
Няма да стане с няколко дена, трябва да се попие поне месец и нещо. Спи Ви се не от него, а защото нервната система се успокоява.

# 389
Плаках два дни нон стоп и ушите ми съвсем заглъхнаха, случвало ли ви се е? Някой знае ли как се отпушва Евстатиева тръба, ако изобщо това е проблемът? Ужасно е. Все едно съм в космоса…

Общи условия

Активация на акаунт