Паническо разстройство - 55

• 45 107
  • 770
  •   2
Отговори
# 405
  • София
Хех, то ако ми оправи депресията, ще му вдигна паметник 😁 Макар че то е антипсихотик, не знам дали действа положително за депресия.
Ще го пробвам явно, аз засега с тритикото спя добре, а това ако ми оправи сутрешната тревожност, ще е супер.
А ти за съня пробвала ли си ремирта, то е доста силно и си мисля, че е по-добре от хедонина?

# 406
Никога не са ми изписвали ремирта. Не знам защо. Също и флуанксол, а го пият масово.
Аз малко се обърках, помислих че търсиш за сън, а ти всъщност искаш за сутрешна тревожност.
Аз за нея пия лексотан, хлора приспива. Но след сън дава насроение. Та не знам.

# 407
  • София
Наистина ли дава настроение? Това ще е супер, ако е така!
Иначе ако ми действа добре за сън, ще махна тритикото и ще остана само с него.
Но да, в момента проблема ми е сутрешната тревожност. Пия клонарекс сутрин, но ми се ще въобще да не се случва. Идеалният вариант би бил, ако хлорпротиксена ми замени тритикото за сън и едновременно с това да нямам сутрешна тревожност от него.

Иначе аз пих точно 2 пъти ремирта, ми не ме кефи - силна е и държи по 24 часа, целия ден бях зомбиран, а това не ми харесва. Казват, че тоя ефект отминава до 2 седмици, но не се виждам 2 седмици да спя постоянно. Иначе спиш като пън от нея.

# 408
Ми на мен ми дава настроение, то при всеки е различно, знаеш. Но взех да се събуждам с желание за работа, за домакинстване и т.н
А не както преди да си мисля- оф, за какво се събудих сега.
Но пробвах с половинка да заместя лексотана, ами след 2 чАса заспах. Не може да замести бензото.
Ремиртата знам че предизвиква зверски апетит и се дебелее много, само това ми трябва.

# 409
  • София
Снощи взех половинка да пробвам. Ами тази сутрин е доста добре. Даже не съм пил бензо. Ще видим занапред. Само не знам дали е ок да се пие заедно с тритикото, може би трябва да го спра.
За ремиртата знам, че под 1 таблетка няма проблем за апетита, ама то пак не се знае, сигурно е индивидуално.
Иначе може да си вземеш пак хлора, има го вече по аптеките, щом ти действа по този начин.

# 410
Да, ще си взема. Дано и на теб ти действа добре Smile
Провери във Фрамар, най-долу на листовката пише взаимодействия с други лекарства.

# 411
Флуанксолът е антипсихотик, който помага за негативните мисли, особено при хипохондрия.
Лексотанът нещо го прецакаха. 1/4т на ден ми е дозата и то при нужда. Преди ми действаше добре, сега изобщо, но го спирам вече по схема, където с 1/4т, там и без нея.

# 412
Флуанксолът е антипсихотик, който помага за негативните мисли, особено при хипохондрия.
Лексотанът нещо го прецакаха. 1/4т на ден ми е дозата и то при нужда. Преди ми действаше добре, сега изобщо, но го спирам вече по схема, където с 1/4т, там и без нея.
Те с хлорпротиксена са от една група. Лексотанът верно го прецакаха, аз пък вдигнах дозата с половинка.

# 413
Те с хлорпротиксена са от една група. Лексотанът верно го прецакаха, аз пък вдигнах дозата с половинка.
Здравейте,
хлорпротиксена комбинира ли се с АД. И аз имам проблем със съня и сутрешната тревожност. За сън пия тритико, но вече не ми помага. Постепенно спирам бифлокса и въвеждам серопрам. Дали ще може да пия и хлорпротиксен.

# 414
  • София
Хлорпротиксена е антипсихотик, няма проблем да се комбинира със стандартните АД. За комбинацията с тритико и аз се чудя. Колко ти е дозата на тритикото?

# 415
Здравейте, аз тези дни много се влоших започнах да получавам адски гадни натрапчиви мисли, как съм луда,как ме карат в психиатрия, как ще изключа и няма да знам как да се държа навън и пред хора. Не знам дали това е възможно,но реално това ми отключва паник атаките и не знам как да си помогна съжалявам,че пиша такива неща,но много искам някой да ме успокои,че няма да ми се случи наистина.

# 416
LinaT, не няма да ти се случи. Паник атаките реално не застрашават живота, всичко е само в нашите глави и изобщо нищо от това, което минава през тях не е наистина, нищо лошо няма да се случи, всичко ще бъде наред!

# 417
Психотерапията ще реши този проблем. Но основния виновник - Интернет ще продължи да прави много хора с такива усещания.

Защо пък интернет?

И все пак има ли някакво успокоително, което помага в такива конфузни ситуации, при среща с нови хора, изпит, интервю и т.н да облекчи физическите симптоми

# 418
Как се справяте когато от нищото се изпотявате, прималява ви, замайва ви се, омекнат ви краката, всякаш ще се свлечете всеки момент

# 419
  • София
Психотерапията ще реши този проблем. Но основния виновник - Интернет ще продължи да прави много хора с такива усещания.

Защо пък интернет?

И все пак има ли някакво успокоително, което помага в такива конфузни ситуации, при среща с нови хора, изпит, интервю и т.н да облекчи физическите симптоми

Има - ксанакс. Но към него трябва да се подхожда със страх и респект, че е много лесно да се подхлъзне човек.
Друг вариант - едно хапче валидол под езика. Но опитайте първо вкъщи как ще ви действа, има приспивен ефект, но на някои хора им вдига нервността, въпреки че е успокоително.

Общи условия

Активация на акаунт