Паническо разстройство - 55

• 43 482
  • 770
  •   2
Отговори
# 630
Ами, не е същото като при пр. Сега е силно, кратко, все едно тялото ми се клати и потъва, ама силно, много силно. Пътувах близо 40 часа в кола наскоро. Та може и от това да е. Дано се оправи, че като легна, умирам,

# 631
Как издържахте толкова време в кола? Аз скоро трябва да пътувам 40 минути и само при мисълта полудявам. Не искам, страх ме е, зле ми става и това е.

# 632
Добре де, празници се задават, а аз започвам с тревожността, хипохондрията и ПА. Ега ти, честно!

# 633
  • София
На мен тази година за 1 път празниците по- скоро ме натоварват психически и изобщо не ми е празнично.  Приготовленията ми костват много сили.

# 634
  • София
Как да ни е празнично като не сме ок...
Аз пък се усещам, че развивам социална тревожност, като ми е зле предпочитам да съм сама, по-добре ми е да се движа с кола, отколкото сред хора в градския транспорт. Като съм сред хора и ми стане зле, ми иде да избягам и да се скрия в миша дупка

# 635
Как разбирате, че полудявате, че не е за вас?
Ми като enyo съм, такава тревожност, че не се издържа, паниките стават стократно по-силни.

Аз си поръчах Коледно меню. Нямам нито сили, нито желание да приготвям.
Но това не значи да лишавам семейството от празника.
То аз какво ли ще ям от него, така ми е влошен стомаха.
И болест реална придобих. Лоша работа.

# 636
  • София
Аз така здраво се седирах с хедонин вчера. На 3-4 часа съм взимал по половинка. Снощи взех едно цяло и днес засега не съм взимал, че още съм седиран. Лошото е, че намалява перисталтиката и да не стане друга беля, днес ще се наблюдавам и ще взема, само ако стане много напечено.

# 637
Laughing добре, че не си заспал, аз заспивам като прекаля.
Решил си да стиснеш здраво зъби, а?

# 638
  • София
Не ми харесва тоя хедонин как ми действа на съзнанието, но по-добре да дремя, отколкото да подскачам и да умирам.
Не искам да пробвам с други венлафаксини, че от проби вече съм се наплашил Sad

# 639
  • София
Като нямаше ксанакс по аптеките и си взех от сръбския ксалол, който е от 1 г уж същата активна съставка като ксанакса, ами не ми действа по същия начин- чупя го на половин и или не ми действа изобщо или ме успива. Сутринта станах взех половин и като легнах, спах до 14ч, събуждам се и пак ми е гадно Sad

# 640
Ако се интересува някой, ходих днес на невролог. Оказах се с bppv, позиционен световъртеж, в следствие на кристали, попаднали в канала. Започвам упражнения, дано се оправя. Чувствам се като инвалид.

# 641
  • София
Ако се интересува някой, ходих днес на невролог. Оказах се с bppv, позиционен световъртеж, в следствие на кристали, попаднали в канала. Започвам упражнения, дано се оправя. Чувствам се като инвалид.
Стискам палци бързо да се стабилизираш!
Мой познат беше с такъв световъртеж и упражненията го стабилизираха, но поммя, че тогава ми каза, че в началото като ги е правил му е било доста неприятно, сигурно са те предупредили, да не се плашиш

# 642
Не ми харесва тоя хедонин как ми действа на съзнанието, но по-добре да дремя, отколкото да подскачам и да умирам.
Не искам да пробвам с други венлафаксини, че от проби вече съм се наплашил Sad
А сериозна физическа активност помислял ли си да включиш? Щото вече на спирала ми бие това поведение. И под сериозна визирам смесено минимум 300 минути седмично тежести с кардио. Смятам, че рязко ще се подобриш, макар и в началото доста да се влошиш.

# 643
  • София
Организма ми е зверски изтощен, за физическа активност не мога и да си помисля. Единствено разходки и от тях се уморявам доста. Преди ковида си тренирах силово 3 пъти седмично, но после всичко отиде по дяволите. Та аз два месеца нямах сили да дишам, да храносмилам, тотален срив в организма. Сега не е толкова трагично положението, но пък тези смени на АД ми разказват играта...

# 644
Здравейте отново, рядко се включвам напоследък, но тези дни се чувствам много зле, не знам защо. Уж нищо ми няма и в същото време сякаш нямам енергия, сякаш всеки момент ще ми прилошее, не мога да го обясня, все едно нямам сили, мисля супер негативно, нямам желание за нищо, притеснявам се за дребни неща и се чувствам отчаян. Тука ме боли, там ме боли. Иска ми се да вярвам че всичко ми е в главата, но се питам защо? Как така всичко е ок и изведнъж може човек без причина да се скапе така. Преди месец известно време имах оплаквания със стомаха и червата, болки, диария, чувствах се зле, изследвания пак. Бях и на лекар, уж нищо ми няма, почнах пробиотик, разбрах с кои храни трябва да внимавам и след това се почувствах значително по-добре. Сега обаче от няколко дни не знам какво ми става. Дори не мога да обясня на кое ми е лошо и честно казано се отчайвам. Та защо пиша. От време на време имам лека болка под дясното ребро, мисля си че е от жлъчката, включително и днес е така. Като съм ходил на гастро са ми казали, че имам прегъната жлъчка, което било дефект по-скоро по рождение, а не здравословен проблем, но възможно ли е това да ми създава някакви проблеми?

Общи условия

Активация на акаунт